25 Eylül 2016, Pazar 12:43:31

AHL dünyanın en büyük 11. havalimanı oldu

Uluslararası Havalimanları Konseyi (Airport Council International - ACI) 2015 yılının en yoğun havalimanları listesini yayımladı. Atatürk Havalimanı iki basamak yükselerek dünyanın en yoğun 11'inci havalimanı oldu.
  • Ben şimdi baktım listeye. 11. değil 10.sırada görünüyor...
  • Çalışanların mutluluğunuda yüzlerinden okuyabilirsiniz. Dünyanın en büyüklerinede zaten bu yakışırdı. Çok şükür apronundan terminaline herkes hakkını alıyor. İstikrarlı büyümeye devam, hedefe az kaldı. Beni bu sektöre vakti zamanında düşüreninde, mülakattan geçirenide Allah'a havale ediyorum.
  • Hadi AHL'nin alternatifi geliyor ama Sabiha resmen ızdırap veriyor. Cuma akşamı Sunexpress uçağında kapı kapandıktan sonra yerde hiç abartısız 2 saat geçirdik. 2. Pist en aciliyle devreye girmeli ama sıkı bir çalışma da ortada yok.
  • Baksana. Thyin ucaklari bir baska. Basari icinde parliyorlar. Hepsinin yeri ayri. Tebrikler. Kazasiz belasiz ucuslar insallah
  • Iyi haber tebrikler. 11 sirasinda fena degil. Seneye ilk 10 ardindan bire gecer insallah.
  • Son 16 ay az kaldı yeni havalimanına
  • SİRF DHM OVUNUP HAVA ATSİN DİYE BOYLE. UCAKLAR SUREKLİ SLOT İLE UCUYOR, Bİ YAGMUR YAGSA TİKANİYOR KRİZ CİKUYOR. UCDORT GUN ONCE HAVA YAGACAK GİBİ OLDU HEMEN UC GUN KRİZ ALARMİ VERİLDİ. 100 UCAK KALDİRİP KALİTESİZ HİZMET VERİP HALKİ BİKTİRACAHİNİZA, 80 UCUS YAPİN ADAM GİBİ HİZMET OLSUN.
  • Sabiha Gökçen'in bu listede olmaması bir yana, geçen seneki yolcu sayılarının bu sene yarısının dahi gerçekleşmemesi (dünya geneli) ilgi çekici.
  • Bu gurur hepimizin ne güzel sevindim

Uluslararası Havalimanları Konseyi (Airport Council International - ACI) 2015 yılının en yoğun havalimanları listesini yayımladı.

Atatürk Havalimanı, yolcu sayısına göre düzenlenen listede kendisine 11'inci sırada yer buldu. Bir önceki yıla göre yüzde 8.2 yolcu artışı yaşayan Atatürk Havalimanı, Frankfurt ve Jakarta'yı geride bırakarak iki basamak daha yükseldi ve 61 milyon 836 bin 78 yolcu ile  11. sıraya oturdu.

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, sosyal medya hesabından konu ile ilgili paylaşımda bulundu. Şener yaptığı paylaşımda: "İstanbul Atatürk Havalimanı dünyanın 11. en büyük havalimanı... Ulaştırma Bakanlığı, DHMİ, SHGM, THY, TAV ve diğer tüm havyollarının, yer hizmetleri şirketlerinin ve de Atatürk Havlimanı'nın cefakar tüm çalışanlarının emekleridir bu" dedi.

 

AHL dünyanın en büyük 11. havalimanı oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

10. görünüyo ~ 8 yıl önce
Ben şimdi baktım listeye. 11. değil 10.sırada görünüyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 8 yıl önce
Çalışanların mutluluğunuda yüzlerinden okuyabilirsiniz. Dünyanın en büyüklerinede zaten bu yakışırdı. Çok şükür apronundan terminaline herkes hakkını alıyor. İstikrarlı büyümeye devam, hedefe az kaldı. Beni bu sektöre vakti zamanında düşüreninde, mülakattan geçirenide Allah'a havale ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Hadi AHL'nin alternatifi geliyor ama Sabiha resmen ızdırap veriyor. Cuma akşamı Sunexpress uçağında kapı kapandıktan sonra yerde hiç abartısız 2 saat geçirdik. 2. Pist en aciliyle devreye girmeli ama sıkı bir çalışma da ortada yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bbb ~ 8 yıl önce
Sabiha nin durumu vahim. Kimsenin ilgilendigi yok gibi. Acil ikinci pist lazim
tbt ~ 8 yıl önce
akıllı adam saw kullanmmaz. rotarsız gün yok.
B ~ 8 yıl önce
Baksana. Thyin ucaklari bir baska. Basari icinde parliyorlar. Hepsinin yeri ayri. Tebrikler. Kazasiz belasiz ucuslar insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gr ~ 8 yıl önce
Iyi haber tebrikler. 11 sirasinda fena degil. Seneye ilk 10 ardindan bire gecer insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BKurt ~ 8 yıl önce
Bomba ve darbe girişimi sonrası, bu yılın ilk 8 aylık verilerine göre Istanbul Atatürk Havalimanı Avrupa kıtasında Amsterdam ve Frankfurt'unda gerisine düştü maalesef. Şu anki sıralama LHR, CDG, AMS, FRA ve IST şeklinde. Umarım bu yılın kalan 4 ayında bu farkı kapatır ve Avrupa'da ilk 3e dahil oluruz
gr ~ 8 yıl önce
1 olcak bir gun insallah.
Dayan ~ 8 yıl önce
Son 16 ay az kaldı yeni havalimanına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BUYKLUK BOYLE OLMUYOR ~ 8 yıl önce
SİRF DHM OVUNUP HAVA ATSİN DİYE BOYLE. UCAKLAR SUREKLİ SLOT İLE UCUYOR, Bİ YAGMUR YAGSA TİKANİYOR KRİZ CİKUYOR. UCDORT GUN ONCE HAVA YAGACAK GİBİ OLDU HEMEN UC GUN KRİZ ALARMİ VERİLDİ. 100 UCAK KALDİRİP KALİTESİZ HİZMET VERİP HALKİ BİKTİRACAHİNİZA, 80 UCUS YAPİN ADAM GİBİ HİZMET OLSUN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
RAMPTOWER ~ 8 yıl önce
Sabiha Gökçen'in bu listede olmaması bir yana, geçen seneki yolcu sayılarının bu sene yarısının dahi gerçekleşmemesi (dünya geneli) ilgi çekici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ops ~ 8 yıl önce
Bu gurur hepimizin ne güzel sevindim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000