28 Temmuz 2016, Perşembe 17:38:00

AHL trafiği Halkalı'ya kadar uzadı

Atatürk Havalimanı'nda yapılan bombalı terörist eylemi ve 15 Temmuz darbe girişimi sonrası güvenlik önlemleri artırılmıştı. Havalimanıa gelecek yolcular ve personel trafik nedeniyle zor anlar yaşıyor.
  • Uzun zamandır takip ediyorum.Bu kadar cahilce bir Kontrol olamaz.Terminal e giriş Ana yollar da.Tamam.Doğru.Fakat kardeşim.Eski A Kapısı,THY Gen.Müd.lüğe giden yolda hiç kontrol yok.Yapacak adam oradan da raht rahat gelir.Terminale,Taxicilerin oradan da yürüyerek gelir içeri.Bunu hiç mi büyüklerimiz kontrol etmiyor.O taraftan Metro giriş e Yürüyen bantlı geçiş var.Bir Kontrol yok orada.Sayın Valim,Emniyet Müdürüm. !! Mutlaka buraya geliş yolu ve O kapıdan da Terminal altına girişe Kontrol koydurun.Arz ederim. Demedi demeyin.Çok kontrol dışı kaldı.Orası.Hiç kimse yok orada Kontrol edecek birisi.
  • Hakkaten yaa, ülkeye 3,5 milyon insan girmiş. Havalimanına gelen arabadaki insanların suratlarına 2-3 sn bakıp güvenlik kontrolü yapıyorlar. İnsanın bir tarafları ile gülesi geliyor.
  • ahl'ye gelen yollar boyunca, (anayol,thy genel müdürlük önü,dtm çevresi,sahilden gelen yol vs )park eden araçlar da ciddi güvenlik ve trafik sorunu değil mi? neden hala araçların oralara park edilmelerine izin veriliyor? önlem alınması için illa kötü bir olayın yaşanması mı lazım?
  • Benzeri aynı yoğunlukta olmasa da SAW'da da var. Biri söylesin lütfen bunun güvenlikle ne alakası var. Polisler gelen arabalara bakıyor o kadar. Bu kadar sıkışıklık yaratmanın ayrı bir güvenlik zaafiyeti yarattığını anlayamıyorlar mı? Tam eylemcinin istediği ortam. Kalabalık, tıkış tıkış. Güvenlik istihbaratla sağlanır. Bu şekilde yaparak nasıl güvenlik sağlanıyor biri anlatsın.
  • eski a kapısından dış hatlara cart diye geçebiliyorsun arabanla ama ana girişte güvenlik önlemi alıyorsun. Ülkeye bu kadar niteliksiz göçe izin verenlere alkış tutanlar hiç çıkıp da şikayet etmesinler. Beklesinler paşa, paşa..
  • Emniyet önemli ama 50 metreyi 30 dakikada gitmek çok sinir bozucu. Ayrıca uçağa yetişmek için insanlar taksilerden otomobillerden inip ellerinde valizlerle yürüyerek terminal binasına ulaşmaya calıştılar. Bu manzarada çok emniyetli sayılmaz.
  • Guzel ulkem ne hale geldi...
  • Terazidere metro durağı sağolsun.
  • Uenlihimiz icin yapilan bir uygulama cike diye baslik mi atilir ey airport
  • Güvenlik elbette önemli ama eziyete dönmemesi için de tedbir alınması lazım.

Geçtiğimiz ay Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen canlı bomba terörist eylemi sonrasında güvenlik önlemleri artırılmıştı.

15 Temmuz günü FETÖ darbe girişi sonrası daha da artırılan güvenlik önlemleri nedeniyle araçlarla havalimanına giriş yapacak personel ve yolcular zorlu anlar yaşıyor.

Atatürk Havalimanı yolundaki B Kapısı önünde başlayan trafik alınan güvenlik önlemlerinin artırılması nedeniyle Halkalı'ya kadar uzadı. Pilot ve kabin ekiplerinin yoğun olarak yaşadığı İkiteli-Halkalı-Bahçelievler bölgelerinden araç ile havalimanı gelen personel saatler öncesinden evlerinden çıkmak zorunda kalıyor.

 

AHL trafiği Halkalı'ya kadar uzadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

AHL.ÇLŞ. ~ 8 yıl önce
Uzun zamandır takip ediyorum.Bu kadar cahilce bir Kontrol olamaz.Terminal e giriş Ana yollar da.Tamam.Doğru.Fakat kardeşim.Eski A Kapısı,THY Gen.Müd.lüğe giden yolda hiç kontrol yok.Yapacak adam oradan da raht rahat gelir.Terminale,Taxicilerin oradan da yürüyerek gelir içeri.Bunu hiç mi büyüklerimiz kontrol etmiyor.O taraftan Metro giriş e Yürüyen bantlı geçiş var.Bir Kontrol yok orada.Sayın Valim,Emniyet Müdürüm. !! Mutlaka buraya geliş yolu ve O kapıdan da Terminal altına girişe Kontrol koydurun.Arz ederim. Demedi demeyin.Çok kontrol dışı kaldı.Orası.Hiç kimse yok orada Kontrol edecek birisi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Hakkaten yaa, ülkeye 3,5 milyon insan girmiş. Havalimanına gelen arabadaki insanların suratlarına 2-3 sn bakıp güvenlik kontrolü yapıyorlar. İnsanın bir tarafları ile gülesi geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
ahl'ye gelen yollar boyunca, (anayol,thy genel müdürlük önü,dtm çevresi,sahilden gelen yol vs )park eden araçlar da ciddi güvenlik ve trafik sorunu değil mi? neden hala araçların oralara park edilmelerine izin veriliyor? önlem alınması için illa kötü bir olayın yaşanması mı lazım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Benzeri aynı yoğunlukta olmasa da SAW'da da var. Biri söylesin lütfen bunun güvenlikle ne alakası var. Polisler gelen arabalara bakıyor o kadar. Bu kadar sıkışıklık yaratmanın ayrı bir güvenlik zaafiyeti yarattığını anlayamıyorlar mı? Tam eylemcinin istediği ortam. Kalabalık, tıkış tıkış. Güvenlik istihbaratla sağlanır. Bu şekilde yaparak nasıl güvenlik sağlanıyor biri anlatsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ertan ~ 8 yıl önce
eski a kapısından dış hatlara cart diye geçebiliyorsun arabanla ama ana girişte güvenlik önlemi alıyorsun. Ülkeye bu kadar niteliksiz göçe izin verenlere alkış tutanlar hiç çıkıp da şikayet etmesinler. Beklesinler paşa, paşa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no subject ~ 8 yıl önce
Eski A kapisi neresi oluyor?
emniyetli ama ~ 8 yıl önce
Emniyet önemli ama 50 metreyi 30 dakikada gitmek çok sinir bozucu. Ayrıca uçağa yetişmek için insanlar taksilerden otomobillerden inip ellerinde valizlerle yürüyerek terminal binasına ulaşmaya calıştılar. Bu manzarada çok emniyetli sayılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tuncelili ~ 8 yıl önce
Guzel ulkem ne hale geldi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 8 yıl önce
Terazidere metro durağı sağolsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zurna ~ 8 yıl önce
Uenlihimiz icin yapilan bir uygulama cike diye baslik mi atilir ey airport

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eziyet. ~ 8 yıl önce
Güvenlik elbette önemli ama eziyete dönmemesi için de tedbir alınması lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ee ~ 8 yıl önce
Mesela ne yapmak lazım? Onu da söyleseydin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000