01 Eylül 2016, Perşembe 20:12:06

AHL'de bir güvenlik önlemi daha!

İstanbul’da olası terör olaylarını önlemek amacıyla alınan güvenlik tedbirleri kapsamında Atatürk Havalimanı’nında bulunan metro istasyonu girişine X-ray cihazları yerleştirildi.
  • Yeter kardeşim ne bu eziyet.sizin vatandaşa yaptığınızı işid yapmaz.adamlar birkere öldürüyor siz bu trafik kontrol eziyetiyle hergün öldürüyosunuz
  • Koskoca doktor bile hamile bayanlara Xray cihazından geçme diyorsa ! CAhil bi editörün kapı tipi metal dedektörüne Xray cihazı demesi çok normal. Her gün saçma sapan bi haber Altına yazılmış Saçma sapan yorumlar ! bu editörler bide okuyup onaylıyorlar yorumları.. Şimdi benim yorumumu onaylamaz !!!
  • ne işe yarayacak. dostu yavaşlatır. duşmanın zaten pipisinde degil. ateş ederek geçiyor.
  • Kandrmayin milleti ne x ray i bal gibi kapi tipi metal arama dedektoru
  • x ray degil gözüm o kapı dedektörü
  • Fotograflardan gördüğüm kadarıyla valizler için bir arama cihazı yok. valiziyle gelenler ne yapıcak.hani valizler aranmıcaksa ne anladım bu işten.metroyla kazandığımız 15dakikayıda valiz arama seanslarına vericez anlaşılan.
  • X-ray tarama cihazi ile metal detektorunun farkini bilmekte fayda var. Bunlar metal detektoru.
  • Herşey tamam ama fotolara baktığımızda X-ray cihazlarının başında görevli olması gereken güvenlik elemanları maalesef gözükmüyor.Onlar olmadıktan sonra konrtolü kim yapacak ? Bu şekilde bir uygulama yapmanın mantığını pek anlamak zor.
  • Bu sizin Hangi açıdan baktığınıza bağlı, havaalanı için bir önlem olsa idi metro çıkışına yani havaalanına giriş yapan yolculara bir diğer söylemle trenden inip AHL ye gelen yolcuları aramak için konuşmuş olsa idi AHL için tedbir olurdu. oysaki duyarlı kapıdan geçen vatandaşlar trene gidiyor yani AHL nin ters istikametine . Bu arada bahsi geçen cihazlar metal dedektörü yani metale duyarlı kapılardır XRAY değil X Işını Yaymaz ve bulundurmazlar :)

İstanbul’da olası terör olaylarını önlemek amacıyla alınan güvenlik tedbirleri kapsamında Atatürk Havalimanı’nında bulunan metro istasyonu girişine X-ray cihazları yerleştirildi.

İstanbul’da bazı metro ve Marmaray istasyonlarında güvenlik gerekçesiyle arttırılan önlemleri kapsamında konulan X-ray cihazlarına bir yenisi daha eklendi. Atatürk Havalimanı’nda bulunan metro istasyonu girişine 3 adet X-ray cihazı yerleştirildi.

Olası terör saldırılarının önüne geçilmesi amacıyla alınan tedbirler kapsamında başlatılan uygulamayla artık vatandaşlar bu istasyondan X-ray cihazından aranarak geçecek.



AHL'de bir güvenlik önlemi daha!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Le kaptan ~ 8 yıl önce
Yeter kardeşim ne bu eziyet.sizin vatandaşa yaptığınızı işid yapmaz.adamlar birkere öldürüyor siz bu trafik kontrol eziyetiyle hergün öldürüyosunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doktor ~ 8 yıl önce
Koskoca doktor bile hamile bayanlara Xray cihazından geçme diyorsa ! CAhil bi editörün kapı tipi metal dedektörüne Xray cihazı demesi çok normal. Her gün saçma sapan bi haber Altına yazılmış Saçma sapan yorumlar ! bu editörler bide okuyup onaylıyorlar yorumları.. Şimdi benim yorumumu onaylamaz !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAV ~ 8 yıl önce
ATATURK HAVALİMANI TAV GÜVENİKTEN BAHSEDİYRUZ BİZ İZMİRDE ANKARADAKİLERDEN DEĞİL.. AYRICA TAVDA GÜVENLİK OLARAK ÇALIŞAN İNSANLAR DIŞINDA HERKESİN MAAŞI 2.500 ÜZERİ OLDUĞU İÇİN AYRICA İKRAMİYE VE BİLİMUM HAKLARDAN YARARLANDIĞINIZ İÇİN TUZUNUZ KURU TABİ.. BOMBALI SALDIRI OLDUĞU GÜN TAV GÜVENLİKTEN BAŞKA HERKES EVİNE KAÇTI GİTTİ CESETLERİ KİM TOPLADI SEN Mİ ? SEN ÇOKTAN EVİNDE KOCANIN YANINA VARMIŞTIN BİLE ! YARALILARI SENMİ GÖTÜRDÜN HASTANEYE ? O PATLAMA ANINI SEN Mİ YAŞADIN ? DARBEDE NERDEYDİNİZ HEPİNİZ EVİNİZE KAÇTIĞINIZDA GENE BİZ ORDAYDIK ! ONUN BUNUN TORPİLİYLE TAVA GİRİP DE BURDA ŞİRKETE YALAKALIK YAPMAYIN ! MADEN OKADAR ZENGİNSİN TAV NEDEN BİZE 1500 TL VERİRKEN YENİ GİREN ADAMA 1700 VERİYORSUN ? UTANMADAN BİZİ KANDIRMAYA DEVAM ET ! HALA GAZETEDE 1 SENEDİR 1700 MAAŞ - SSK+ ,YOL + YEMEK DİYE İNANIN VAR ! BİZMİ SALAĞIZ SENMİ ÇOK AKILLISIN ? HERGÜN OT B.KA SAVUNMA YAZDIRIP MAAŞIMIZI KESİP DURUYORSUN. TABİKİ HER YERDE KÖTÜLÜYORUZ SENİ BİZE BÖLE YAPTIĞIN İÇİN TAV-GÜVENLİK REZİLSİN TAV!
ceo ~ 8 yıl önce
ne işe yarayacak. dostu yavaşlatır. duşmanın zaten pipisinde degil. ateş ederek geçiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guvenlik ~ 8 yıl önce
Kandrmayin milleti ne x ray i bal gibi kapi tipi metal arama dedektoru

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emre ~ 8 yıl önce
x ray degil gözüm o kapı dedektörü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suitcase ~ 8 yıl önce
Fotograflardan gördüğüm kadarıyla valizler için bir arama cihazı yok. valiziyle gelenler ne yapıcak.hani valizler aranmıcaksa ne anladım bu işten.metroyla kazandığımız 15dakikayıda valiz arama seanslarına vericez anlaşılan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Partizan ~ 8 yıl önce
X-ray tarama cihazi ile metal detektorunun farkini bilmekte fayda var. Bunlar metal detektoru.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenk ~ 8 yıl önce
Herşey tamam ama fotolara baktığımızda X-ray cihazlarının başında görevli olması gereken güvenlik elemanları maalesef gözükmüyor.Onlar olmadıktan sonra konrtolü kim yapacak ? Bu şekilde bir uygulama yapmanın mantığını pek anlamak zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ters Açı ~ 8 yıl önce
Bu sizin Hangi açıdan baktığınıza bağlı, havaalanı için bir önlem olsa idi metro çıkışına yani havaalanına giriş yapan yolculara bir diğer söylemle trenden inip AHL ye gelen yolcuları aramak için konuşmuş olsa idi AHL için tedbir olurdu. oysaki duyarlı kapıdan geçen vatandaşlar trene gidiyor yani AHL nin ters istikametine . Bu arada bahsi geçen cihazlar metal dedektörü yani metale duyarlı kapılardır XRAY değil X Işını Yaymaz ve bulundurmazlar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000