28 Ekim 2017, Cumartesi 13:50:00

Atatürk Havalimanı bayraklarla donatıldı

Cumhuriyet'in ilanının 94'üncü yılının kutlanacağı 29 Ekim öncesinde Atatürk Havalimanı kontuarları bayraklarla donatıldı.
  • THY nihayet utanmış Ya da baktı ki Atatürkün yolundan başka doğru yol yok. Öğrendi nihayet. Aferin
  • Ülkenin milli hava yolu ve dünyada bilmem kaçıncı olmakla övünen THY bankolarında neden ATATÜRK resmi yok acaba? Bütün diğer hava yollarının gösterdiği duyarlılığı THY'deki bademler neden gösteremediler? Yoksa THY koltuklarından kimin sayesinde oturduklarını unutacak kadar korktukları birileri mi var?
  • Senede bir gün, oda reklam amacli
  • Helal olsun Cumhuriyet Bayramimizi icten ve coskulu sekilde hersene oldugu gibi yine Atlas Global daha özenli çalışan havacılığı yükselen yıldızı
  • Helal thy
  • Gururla yakamızda göğsümüzde uçaklarımızda bayrağımızı dünyanın heryerine taşıyoruz daha ne olsun? iki balonla mı ölçülüyor sevgi?
  • thy yine göstermelik iş yapmış. pegasus'u koyamazsınız çünkü yüreğiniz yetmez. çiçek gibi yapmışlardır kontuarı.
  • Ya kiyaslama yapmaniz çok komik. Şu bu kadar asmis bu bu kadar asmis. Vatanseverlik çok bayrak asmak ile mi oluyor. Neyi yarıştırıyorsunuz. Türk Hava Yollarının her uçagında zaten bayrağımız dalgalanıyorken bu çekişme neden? Şahsen ince dusuncelerinden dolayi butun Türk havayolu şirketlerine teşekkur ederim. Çok guzel bir goruntu ortaya çikmiş. Umarim bayragimiz her yerde dalgalanir.
  • Sırf bu yüzden gurur duyuyorum çalıştığım firma ile. Herşeyini eleştirebilirsiniz ama burada kimse dünya görüşü üzerinden bi yere gelmez veya işiden olmaz. THY ve TGS sırf bu yüzden 3 kere red ettim. Az kazanıyoruz ama sırf badem bıyıgı var diye her türlü vasıftan uzak yöneticilerimiz yok Allah şükür.
  • Ay kırmızının enerjisi yüksek, başıma ağrılar girdi haberi okur okumaz. O kadar insanın geçtiği yerde bu kadar kırmızı koymayın çocuklar, enerjisi yüksek insanlar asabileşir. Bak sağdan girdi yine ağrı fotoğrafa baktıktan sonra...

Cumhuriyet'in ilanının 94'üncü yılının kutlanacağı 29 Ekim öncesinde Atatürk Havalimanı kontuarları bayraklarla donatıldı.

Yarın kutlanacak Cumhuriyet Bayramı'ndan bir gün önce Atatürk Havalimanı'ndaki Türk Hava Yolları, Onur Air ve Atlasglobal kontuarları Türk Bayrakları ve Atatürk resimleriyle donatıldı.

Şirketlerin bu hassasiyeti yolculardan tam not aldı.







Atatürk Havalimanı bayraklarla donatıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

THY ~ 6 yıl önce
THY nihayet utanmış Ya da baktı ki Atatürkün yolundan başka doğru yol yok. Öğrendi nihayet. Aferin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 6 yıl önce
Ülkenin milli hava yolu ve dünyada bilmem kaçıncı olmakla övünen THY bankolarında neden ATATÜRK resmi yok acaba? Bütün diğer hava yollarının gösterdiği duyarlılığı THY'deki bademler neden gösteremediler? Yoksa THY koltuklarından kimin sayesinde oturduklarını unutacak kadar korktukları birileri mi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
ATATÜRK TÜRK MİLLETİ’ni ve TÜRKİYE’yi temsil ediyor da ondan yönetim araplara hayran
Kpt ~ 6 yıl önce
Atlas her bayram ayarı veriyor, ama TK bu kadar anlayabildi. Çocuklarım benim okuduğum kadar bile tarih okumuyorlar. Ata'dan dedemden aldığım terbiye ile, her milli bayramı coşkuyla kutlayarak, çocuklarıma tarihimizi unutturmayacağım.
*_* ~ 6 yıl önce
Senede bir gün, oda reklam amacli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En iyisi Atlas Global ~ 6 yıl önce
Helal olsun Cumhuriyet Bayramimizi icten ve coskulu sekilde hersene oldugu gibi yine Atlas Global daha özenli çalışan havacılığı yükselen yıldızı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En iyisini thy yapmis ~ 6 yıl önce
Helal thy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAYRAK TAŞIYICI ~ 6 yıl önce
Gururla yakamızda göğsümüzde uçaklarımızda bayrağımızı dünyanın heryerine taşıyoruz daha ne olsun? iki balonla mı ölçülüyor sevgi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 6 yıl önce
Sadece sen mi taşıyorsun bre gafil? Diğer şirketler Barselona, Dortmunt vb. görsellerini mi taşıyor. Gövdelerin üzerine bak hepsinde şanlı Bayrağımız var. Kendi kendine havalara girme.
Kptna ~ 6 yıl önce
Ama bizim işimiz havayla değil mi? Hahahahaaa
thy fos ~ 6 yıl önce
thy yine göstermelik iş yapmış. pegasus'u koyamazsınız çünkü yüreğiniz yetmez. çiçek gibi yapmışlardır kontuarı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 6 yıl önce
Ya kiyaslama yapmaniz çok komik. Şu bu kadar asmis bu bu kadar asmis. Vatanseverlik çok bayrak asmak ile mi oluyor. Neyi yarıştırıyorsunuz. Türk Hava Yollarının her uçagında zaten bayrağımız dalgalanıyorken bu çekişme neden? Şahsen ince dusuncelerinden dolayi butun Türk havayolu şirketlerine teşekkur ederim. Çok guzel bir goruntu ortaya çikmiş. Umarim bayragimiz her yerde dalgalanir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas ~ 6 yıl önce
Sırf bu yüzden gurur duyuyorum çalıştığım firma ile. Herşeyini eleştirebilirsiniz ama burada kimse dünya görüşü üzerinden bi yere gelmez veya işiden olmaz. THY ve TGS sırf bu yüzden 3 kere red ettim. Az kazanıyoruz ama sırf badem bıyıgı var diye her türlü vasıftan uzak yöneticilerimiz yok Allah şükür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lerzan ~ 6 yıl önce
Ay kırmızının enerjisi yüksek, başıma ağrılar girdi haberi okur okumaz. O kadar insanın geçtiği yerde bu kadar kırmızı koymayın çocuklar, enerjisi yüksek insanlar asabileşir. Bak sağdan girdi yine ağrı fotoğrafa baktıktan sonra...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boga ~ 6 yıl önce
Misin? ??
Lerzan ~ 6 yıl önce
Hayır canım balık, yükselenim yay.
B-52 ~ 6 yıl önce
Lerzan....sen bakma bayrağımıza...saçma sapan yorumlarınla bayrağımıza saygısızlık etme. Hangi ülkenin bayrağı seni asabileştirmiyorsa o ülkeye git. Bu bayrak için 14 yaşındaki çocuklar Çanakkale'de, Sakarya'da destanlar yazdı, şehit oldular. Senin gibiler bunu anlamaz..anlayamaz...
Lerzan. ~ 6 yıl önce
Sadece sağdan mı girdi ağrı...
Alo ~ 6 yıl önce
Sağdan girdi de, nerene, nerene
Lerzan ~ 6 yıl önce
Ben kırmızı renginin evrene verdiği yorgun enerjiden bahsetmiştim. Kendini bilmez 1-2 provokatör burada atıp tutmuş. Türkiye’nin burcu balık, ay şu an Balık burcunda zaten. Üstüne böyle kırmızıları görünce 2 kat asabileşiyorsunuz. Sizinle astroloji ağızıyla tartışmak isterdim ama sizi merkür retrosuyla baş başa bırakıyorum. Hayatınız merkür retrosuyla boğuşmakla geçsin tek temennim...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000