30 Haziran 2016, Perşembe 16:22:47

Atatürk Havalimanı buz kesti!

İstanbul Atatürk Havalimanı’na düzenlenen bombalı terör saldırısı sonrası hayatını kaybeden havalimanı çalışanları anısına, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde bir tören düzenlendi.
  • Az maaşla calısalım dımı hala?
  • Sayın ilker aycı lütfen ama lütfen bizlerin nasıl şartlar altında çalıştığımız çok iyi bilirsiniz sizden tek isteğimiz bizlere üvey evlat muamelesi yapmamanız thy teknik ve thy a.o birimlerine verilen her haktan sonuna kadar faydalanmak istiyoruz bunu yapmanızı ve bizleri bir nebze olsa rahatlatacağınızı tahmin ediyorum Tgs çalışanları
  • Bu olayın zamanlamasına dikkat. Türkiye'nin Rusyayla barışması ile aynı zaman. Bunu kim karşıdır? Tabi ki Amerika. Hemen ajanlarını harekete geçirir ve maşalarını kullanarak bu olayı gerçekleştirir ve kendi aklınca Türkiye'yi cezalandırır. Yıllardır tekrarlayan aynı hain senaryolar. Ey Yüce Rabbim, Atlantis gibi, Mu kıtası gibi ne olur bu ABD'yi de suların en dibine göm Allahım yalvarıyorum.
  • Şakşakcılar göstermelik 2 dua 3 yalan gözyaşı. Türk halkı hemen unutur. Daha önemli işlerimiz var nasılsa. Survivor finali var! Hadi Türk halkı sms başına. Koşun yetişinnnn!!!Yazık şu toplumun geldiği yere bak. Utanıyorım!
  • Yaşanan acıyı tarif etmek imkansız gencecik insanlar hiç uğruna yok olup gittiler.Allah bu mubarek günde aramızdan ayrılan kardeşlerimizin mekanını cennet etsin.acıları tarifsiz ailelere yardımcı olsun rabbim.Artık duyarsız olmayalım cadde sokakta aprtmanda her nerde olursa olsun şüphe gördüğümüz kişileri davranışları ihbar edelim.pkk sı işid i cirit atmasın etrafta.yol geçen haline dönen bu ülkeye birlikte sahip çıkalım nolur..
  • TAV ve diğer şirketler yapmaları gerekeni yaptı. Asıl patlama sonrası delil karartır gibi etrafı temizleyen ve temizletene sormalı. Farkında mısınız kontuar bölgesi hala yanık et kokuyor. Hala tepeden etler temizleniyor. Yerlerde az da olsa kan var. Allah korkunuz yok mu bu insanları arkadaşlarının öldüğü yerdr bu kokuların arasında 7-8 saat sonra çalıştırıyorsunuz. Yazık. Çok ama çooook yazık.
  • Nasıl
  • Bakın osman gazi köprüyü yaptılar herkes sevinçten uçuyor, burayı unuttuk
  • şu fotoğraf turkiyenin asla yikilamayacağini gösterir..her ne hadise olursa olsun birlik ve beraberlik içinde olmaliyiz ki olduk el ele gerek içerden gerekse dişardan gelen her turlu saldiriya karşi dimdik ayakta durmaliyiz..bu resim çok guzel bir örnek..Allah Rahmet eylesin vefat edenlere..dua edelim bu vatanin guzel insanlarina...
  • a.k.p'sinin getirmis oldugu politikalarin sonucudur bu. Daha suriyeli almaya devam. Bu olaylar hak bu ulkenin uyanmamis vatandaslarina.HAK VE HAK!

İstanbul Atatürk Havalimanı’na düzenlenen bombalı terör saldırısı sonrası hayatını kaybeden havalimanı çalışanları anısına, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde bir tören düzenlendi.

Saldırının gerçekleştiği alana yakın bir noktada, G Kontuarı’nın önünde yapılan törene havalimanı çalışanları başta olmak üzere, Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri İstanbul Vali Yardımcısı  Mehmet Ali Ulutaş, TAV İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, THY Genel Müdürü Temel Kotil, TGS Genel Müdürü Nurzat Erkal, TAV Havalimanları Genel Müdürü Kemal Ünlü ve BTA Catering İcra Kurulu Başkanı Saadettin Cesur ile diğer yetkililer katıldı.

Hayatını kaybeden havalimanı çalışanlarının resimlerinin yer aldığı anma töreninde Kur’an okundu. Havalimanı personeli gözyaşlarına hakim olamadı ve hayatını kaybeden mesai arkadaşlarının fotoğraflarının önüne karanfil bıraktılar.

Son olarak ise İstiklal Marşı okunarak tören sona erdi.

Öte yandan anma töreninde sadece havalimanı çalışanları için değil hayatını kaybeden diğer vatandaşlar için de dua edildi.

Atatürk Havalimanı buz kesti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (35)

Tgs ~ 8 yıl önce
Az maaşla calısalım dımı hala?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir diger tgs ~ 8 yıl önce
Az maaşa tabiki devam saldiri sonrasi aradan 5 yada 6 saat gecmiş iş başı yapmamizdan belli degilmi.hatta mesai yaptirmaları.soğukkanli kalınmaya zorlanmadıkmı.arkadaşlarımızın cenazeleri toprağa verilmeden yolcuları uçağa bindirmekle uğraştık...etrafdaki terörün izleri silinmeden herkese rutin olarak iş başı yapılması istendi...aradan 3gün geçtı zar zor atlatioruz atlatabilcekmiyiz o da mechul
Sayın ilker aycı'ya açık mektup ~ 8 yıl önce
Sayın ilker aycı lütfen ama lütfen bizlerin nasıl şartlar altında çalıştığımız çok iyi bilirsiniz sizden tek isteğimiz bizlere üvey evlat muamelesi yapmamanız thy teknik ve thy a.o birimlerine verilen her haktan sonuna kadar faydalanmak istiyoruz bunu yapmanızı ve bizleri bir nebze olsa rahatlatacağınızı tahmin ediyorum Tgs çalışanları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs harekat ~ 8 yıl önce
bu yoruma olumsuz oy verip yada okurken içinden;zaten bunun için kuruldunuz ,,,,diye geçirenler bizleri asla anlayamazsınız...
Tgs cip ~ 8 yıl önce
Yorumlari begemmeyen ler bizleri küçümseyerek asagilayici bakan kisilerdir operacion unutma
Tgs magduru ~ 8 yıl önce
Mesai diyorlar kaliyoruz 6 saat tutuyorlar 4 saat mesai yazıyorlar hakmidir bu
Sebep ~ 8 yıl önce
Bu olayın zamanlamasına dikkat. Türkiye'nin Rusyayla barışması ile aynı zaman. Bunu kim karşıdır? Tabi ki Amerika. Hemen ajanlarını harekete geçirir ve maşalarını kullanarak bu olayı gerçekleştirir ve kendi aklınca Türkiye'yi cezalandırır. Yıllardır tekrarlayan aynı hain senaryolar. Ey Yüce Rabbim, Atlantis gibi, Mu kıtası gibi ne olur bu ABD'yi de suların en dibine göm Allahım yalvarıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok basit ~ 8 yıl önce
Ys lutfen milleti alt skil ust skil gibi seylerle kucumseneyi birakin biraz sucu kendimizde arayalaim! !! Burds bari trolluk yapmayin:(
basit'e ~ 8 yıl önce
Sen biraz tarih oku. Yüzyıllardır aynı oyunun oynandığını ve bu ülkenin yok edilmek için nasıl çaba harcandığını görürsün. Bunun etkisiz kaldığı tek dönem, aklın ve milli bağımsız düşüncenin hüküm sürdüğü Atatürk ve İnönü dönemidir. Sonra gelenler yine oyunlara alet olmuşlardır.
basit e diyene ~ 8 yıl önce
o zamn aklı kullan sende kendini kullandırtma!! köprü ve yolarıda mı üst akıl yapıyor?
ztk ~ 8 yıl önce
sebeb mi ariyorsun, sucuk fabrikasindan mudur yardimcisi alip basbakan cumhurbaskani yaparsan boyle olur ..
Utanmazlar! ~ 8 yıl önce
Şakşakcılar göstermelik 2 dua 3 yalan gözyaşı. Türk halkı hemen unutur. Daha önemli işlerimiz var nasılsa. Survivor finali var! Hadi Türk halkı sms başına. Koşun yetişinnnn!!!Yazık şu toplumun geldiği yere bak. Utanıyorım!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mecka ~ 8 yıl önce
Orada bulunun bütün insanlar o kadar samimiki senin bunu anlayabilme gibi bir imkanın yok THY yönetim kurulu Başkan'ı İlker beyin kaç gündür uyumadığını sabahlara kadar çalışan personellerle birlikte bizzat operasyonda olduğunu ve yanlarında olduğunu her zaman gösteren bir kişi olarak ben şahidim sizler anca bu ülkenin geldiği noktayı çekemeyenler olarak çamur atmaktan başka işi olmayanlarsınız
Mecka ~ 8 yıl önce
Ya sen nadıl bir insansın. Yazdığın yoruma bak. Ülke bitti kardeşim ülke bitti. Sen hala survivor izlemeye kitap okumamaya ve cehaletine devam et. Yön kur bşk nı savun. Ülkeyi ben bitirmedim sizin gibiler bitirdi
Duyarsız olmayalım ~ 8 yıl önce
Yaşanan acıyı tarif etmek imkansız gencecik insanlar hiç uğruna yok olup gittiler.Allah bu mubarek günde aramızdan ayrılan kardeşlerimizin mekanını cennet etsin.acıları tarifsiz ailelere yardımcı olsun rabbim.Artık duyarsız olmayalım cadde sokakta aprtmanda her nerde olursa olsun şüphe gördüğümüz kişileri davranışları ihbar edelim.pkk sı işid i cirit atmasın etrafta.yol geçen haline dönen bu ülkeye birlikte sahip çıkalım nolur..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YazıK ~ 8 yıl önce
TAV ve diğer şirketler yapmaları gerekeni yaptı. Asıl patlama sonrası delil karartır gibi etrafı temizleyen ve temizletene sormalı. Farkında mısınız kontuar bölgesi hala yanık et kokuyor. Hala tepeden etler temizleniyor. Yerlerde az da olsa kan var. Allah korkunuz yok mu bu insanları arkadaşlarının öldüğü yerdr bu kokuların arasında 7-8 saat sonra çalıştırıyorsunuz. Yazık. Çok ama çooook yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 8 yıl önce
Kelimeler ifadesiz yazık demekten baska birsey diyemirorum.piskolojik destek de aradan 3gün gectikten sonra verilior.bu yaşanan lar insanları duyarsizlastirio.en cok canimi yakan da bu ya bu ülkede sevgi saygi yok edilior...yas tutulmasina izin verilmio...o saldiriya ugrayanlara iyi olmalarina izin verilmio...bu insanin piskolojisini ne şekilde etkiler hic fikriniz var mi...daha cok söylenecek söz var ama kimlerin umrunda
uzucu ~ 8 yıl önce
Nasıl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone ~ 8 yıl önce
Bakın osman gazi köprüyü yaptılar herkes sevinçten uçuyor, burayı unuttuk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 8 yıl önce
şu fotoğraf turkiyenin asla yikilamayacağini gösterir..her ne hadise olursa olsun birlik ve beraberlik içinde olmaliyiz ki olduk el ele gerek içerden gerekse dişardan gelen her turlu saldiriya karşi dimdik ayakta durmaliyiz..bu resim çok guzel bir örnek..Allah Rahmet eylesin vefat edenlere..dua edelim bu vatanin guzel insanlarina...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
polyanna ~ 8 yıl önce
evt polyanna aynen öyle çok haklısın
emre salihli ~ 8 yıl önce
a.k.p'sinin getirmis oldugu politikalarin sonucudur bu. Daha suriyeli almaya devam. Bu olaylar hak bu ulkenin uyanmamis vatandaslarina.HAK VE HAK!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 8 yıl önce
Değerli arkadaşlarım: İşte oy verdiğiniz adamların ülkeyi getirdiği hal bu. Ülkenin içi Suriyeli,Çeçen canlı bomba kaynıyor. Böylemiydi bu ülke? Heryerde bombalar patlıyor,hiç mi suçu yok şu an tepede bulunanların? Hala körü körüne savunacakmısınız bu adamları? Arkadaşlarınız ölüyor gözlerinizin önünde,siz de olabilirdiniz,hepimiz ölebilirdik. Bu mu yeni Türkiye? Eksik kalsın istemiyorum. Eskisinde hiç değilse hayattaydım,huzurum vardı. Eksik olsun.
Uyruk ~ 8 yıl önce
DHKPC liler de Suriye uyrukluydu değilmi? Aynı şekilde eski Dev-Sol ve Dev-Lis çiler de. Hepsi Suriyeli'ydi zaten.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000