03 Eylül 2016, Cumartesi 19:04:51

Atatürk Havalimanı trafiği eski haline geri döndü

Atatürk Havalimanı'nda geçtiğimiz aylarda yaşanan trerör saldırısı ve darbe girişiminin ardından güvenlik tedbirleri üst düzeye getirilmişti. Güvenlik tedbirleri nedeniyle kilometrelerce kuyruk oluşan havalimanı girişi açıldı.
  • Yalandan güvenlikle insanları rezil ettiler. Dışarda 3 km kuyruk varken içerde ışıd militanı tipler yalandan bayrak salladı beleş tavuk döner ayran içtiler. Sabahlara kadar nara attılar. Türk bayrağını asla eline alamayacak kalitede bu insanlara uygulandımı bu güvenlik. Çok yazık!
  • Ne x-raymiş
  • Ya arkadaş personelin aklı yeni havalimanında. Biz oraya nasıl gidip geleceğiz?! Şimdi bu mevcut olan gerekirse 3'e 5'e katlasın güvenlik önlemlerini hiç sıkıntı değil. Ama biz şimdi 3.havalimanı personel yol güzergah hesapları yapıyoruz kara kara.. Biri de çıkıp yazmıyor ki binlerce insan mevcut terminale göre evini aldı çocuğunu okula yazdırdı vs. Devlet burayı kapatıyor dünyanın en büyük havalimanını açıyor eyvallah gurur duyuyoruz da personel açısından biri bu konuyu ele alacak mı acaba? Tazminat ödemesi olacak mı? Neden kimse bunu konuşmuyor. Yolcu yeni havalimanını tercih eder etmez bunu göreceğiz ama personelin durumu farklı, gerek servis maliyetleri gerekse şirket adres değişikliği mevzuatı konusunda bence artık bu konularda konuşulmalı. Bakkal manav değil bu şirketler, yıllarını veren insanlara sorulmalı bence, kardeşim ya tazminatını al yada daha iyi maaş daha iyi şartlarda gel yeni terminale. Ama tazminatsız gönülsüz de oraya geçilecekse büyük sıkıntı. Servisle çözülecek bir konu değil bu, zorla hadi gidiyoruz olmamalı. Neyse konu başlık dışına fazla çıkmayayım, birileri bu mevzuyu açarsa yazarız fikrimizi. Haberle ilgili olarakta ; eski haline döndüyse ne mutlu. Tüm güvenlik birimlerine Allah kolaylık versin. İşleri kolay değil. Herkese hayırlı mesailer.
  • Çok şükür :)
  • Bu isin cozumu basit, tum kapilati ve diuvarlari kaldirirsin ,vatandas istedigi yerden girer
  • Çok şükür,İnşallah daha da iyi olacak.Emeği geçenlerden Allah razı olsun.Yolcular da çok mağdur oluyordu.Onlar için de çok iyi oldu.Fakat tedbirler yine de elden bıakılmayacak.!!!
  • Yanii cihaz gerimi kalktı. ..? Uçuşlar bugün için azdirda o yüzden trafik yoktur ....yarın yine yoğunluğu yazarsiniz

Atatürk Havalimanı'na geçtiğimiz aylarda yapılan bombalı terör saldırısı sonrası güvenlik tedbirleri üst düzeye çıkarılmıştı.

Havalimanı girişinde de yoğun güvenlik önlemleri nedeniyle araç kuyrukları kilometrelerce uzuyordu. Geçtiğimiz gün havalimanı girişinde kurulumu yapılan x-ray cihazının ardından bugün öğleden sonra sevindirici haber geldi.

Özellikle havalimanı personeli ve uçucu ekipler için büyük sıkıntı yaratan trafik sorunu çözüldü. Atatürk Havalimanı girişi eski haline geri döndü.

Havalimanındaki uzun kuyruklar nedeniyle havayolu şirketleri yolcularını birçok kez yola erken çıkmaları konusunda uyarmıştı.

Atatürk Havalimanı trafiği eski haline geri döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Fos ~ 8 yıl önce
Yalandan güvenlikle insanları rezil ettiler. Dışarda 3 km kuyruk varken içerde ışıd militanı tipler yalandan bayrak salladı beleş tavuk döner ayran içtiler. Sabahlara kadar nara attılar. Türk bayrağını asla eline alamayacak kalitede bu insanlara uygulandımı bu güvenlik. Çok yazık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müslüman Türk ~ 8 yıl önce
Ne alakasi var be dangalak.Işid militanı tipler dedigin adamlar sen korkudan market kuyruğuna,atm kuyruğuna girmişken havalimanında fetonun köpeklerine ve senin gibi değersiz korkaklara vatan sevgisi uğruna neler yapabilecegimizi gösterdik.Ama sen ve senin zihniyetinde olan ne kadar zurriyetsiz varsa darbe girişimi olduğunda sevinip avuç oğuşturdunuz.Ama tüm dünyayla beraber sizde gördünüz ki vatan evladı mücahit ruhlu türk evlatları sizin gibi ne vatanını nede bayragini satmadı.Çatlasanizda patlasanız da Reis Türkiye Cumhuriyetinin Başkanıdır.Çok yakında ise İslam Birliğinin lideri Olacak InşaAllah...
Türkçe'nin katli ~ 8 yıl önce
Tavuk döneri nasıl içtiler kardeş? Anlatsana biraz. Köyünde duyduğun Türkçe'yi kullanarak yorum yapmasan keşke.
Türk! ~ 8 yıl önce
ya sen ne kadar çomar bi adamsın ya, darbe olduğu gün ananın eteğinin altından ayrılmazsın. Burda insanlara laf edersin korkak hıyar oğlu hıyar!
rocco ~ 8 yıl önce
kesinlikle haklısınız
... ~ 8 yıl önce
Ne x-raymiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu Değil ~ 8 yıl önce
Ya arkadaş personelin aklı yeni havalimanında. Biz oraya nasıl gidip geleceğiz?! Şimdi bu mevcut olan gerekirse 3'e 5'e katlasın güvenlik önlemlerini hiç sıkıntı değil. Ama biz şimdi 3.havalimanı personel yol güzergah hesapları yapıyoruz kara kara.. Biri de çıkıp yazmıyor ki binlerce insan mevcut terminale göre evini aldı çocuğunu okula yazdırdı vs. Devlet burayı kapatıyor dünyanın en büyük havalimanını açıyor eyvallah gurur duyuyoruz da personel açısından biri bu konuyu ele alacak mı acaba? Tazminat ödemesi olacak mı? Neden kimse bunu konuşmuyor. Yolcu yeni havalimanını tercih eder etmez bunu göreceğiz ama personelin durumu farklı, gerek servis maliyetleri gerekse şirket adres değişikliği mevzuatı konusunda bence artık bu konularda konuşulmalı. Bakkal manav değil bu şirketler, yıllarını veren insanlara sorulmalı bence, kardeşim ya tazminatını al yada daha iyi maaş daha iyi şartlarda gel yeni terminale. Ama tazminatsız gönülsüz de oraya geçilecekse büyük sıkıntı. Servisle çözülecek bir konu değil bu, zorla hadi gidiyoruz olmamalı. Neyse konu başlık dışına fazla çıkmayayım, birileri bu mevzuyu açarsa yazarız fikrimizi. Haberle ilgili olarakta ; eski haline döndüyse ne mutlu. Tüm güvenlik birimlerine Allah kolaylık versin. İşleri kolay değil. Herkese hayırlı mesailer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bütün gün ~ 8 yıl önce
bütün gün yatıyonuz bi de tazminat mı istiyonuz ???? bırakın la bu işleri :)))
onur ~ 8 yıl önce
Ahl nin kapanması büyük facia istanbul içiin ekoni biter turizm biter kültür turizmi kalmaz hiç bir tur şirketi arnavutköy karadeniz den topkapı sultanahmet suriçi yani İstanbula gelmez demedi demeyin karaköy kapandı kapalı çarşı dahil esnaf 2 ayda kepenk kapattı ahl kapanırsa istanbul serbest meslek turizm alanında ölür . 1 kere gelen turist 2.ye gelmeyecektir kimse tatile geldiği bir ülkede 10 saat trafik çekmek istemez varacagı otele gitmek için
onur ~ 8 yıl önce
Ahl nin kapanması büyük facia istanbul içiin ekoni biter turizm biter kültür turizmi kalmaz hiç bir tur şirketi arnavutköy karadeniz den topkapı sultanahmet suriçi yani İstanbula gelmez demedi demeyin karaköy kapandı kapalı çarşı dahil esnaf 2 ayda kepenk kapattı ahl kapanırsa istanbul serbest meslek turizm alanında ölür . 1 kere gelen turist 2.ye gelmeyecektir kimse tatile geldiği bir ülkede 10 saat trafik çekmek istemez varacagı otele gitmek için
YHM ~ 8 yıl önce
Çok şükür :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
Bu isin cozumu basit, tum kapilati ve diuvarlari kaldirirsin ,vatandas istedigi yerden girer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaa2 ~ 8 yıl önce
Kafan cok guzelmis kardes gule gule kullan
Roket Adam ~ 8 yıl önce
"kapilat" ve "diuvar" ne demek aciklarsan biz de kaldiririz gardas. gozlerinden operim.
AHL'l, ~ 8 yıl önce
Çok şükür,İnşallah daha da iyi olacak.Emeği geçenlerden Allah razı olsun.Yolcular da çok mağdur oluyordu.Onlar için de çok iyi oldu.Fakat tedbirler yine de elden bıakılmayacak.!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 8 yıl önce
Yanii cihaz gerimi kalktı. ..? Uçuşlar bugün için azdirda o yüzden trafik yoktur ....yarın yine yoğunluğu yazarsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pazar ~ 8 yıl önce
Pazar sabahı trafiğin böyle olmaması normal yarın sabah bakalım birde...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000