19 Ağustos 2016, Cuma 12:54:13

Atatürk Havalimanı'nda İsveç'e reklamlı cevap

İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström’ün attığı tweete reklam panosuyla cevap verildi
  • Olmasi gerektigi gibi.
  • Kim yaptiysa ellerine saglik.. yapilani anlamsiz bulanlara da iyi uykular...
  • Bunu yazdıklarında bu ülkede el kadar bir bebeğe tecavüz edildi ve şükürler olsun ki yayın yasağı geldi(!) iyi ki yayın yasakları var mazallah nice olurdu halimiz(!)
  • yahu cok komik, ana okul talebeleri gibi...
  • Memnuniyetini kazanmis acaba? Ya hele wallah ya.
  • Umarım bugünkü 9 aylık bebeğe yapılan insanlık dışı olaydan sonra da bu reklamı yayınlamaya devam etmezler. Gün geçtikçe hayvandan bile beter hale geliyoruz.
  • ya arkadaşlar tepki veririz kızarsınız vermeyiz kızarsınız siz kimiden yanasınız adamlar bizi dünyaya rezil etme peşin de siz hala kendinizle uğraşmaya devam edin çıkarın artık şu at gözlüklerinizi.
  • Süper devamlarını bekliyoruz.....daha büyük yazılabilir...
  • Her turlu pisliğin merkezi avrupadir almanya hollanda avusturya isveç isvicre hepsinde kulturel yozlaşma ve alkolizm ve uyuşturucu tuketimi en yuksektir...kalkip da turkiyeye hakaret etmek ahlaksizliktir
  • avusturya neler neler yaptı Türkiye'ye karşı bunun benzeri avusturya için de yapılmalı

İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström’ün attığı tweete reklam panosuyla cevap verildi. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bulunan iki reklam panosuna Güneş Gazetesi tarafından “Seyahat uyarısı: İsveç’in dünyada tecavüz oranı en yüksek ülke olduğunu biliyor musunuz?” yazısı konuldu.

Türkiye’ye “15 yaşındaki küçük kızlara tecavüze izin veriyor” karalaması yapan İsveç’e reklamlı cevap verildi. İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström’ün attığı tweette, "Türkiye'nin 15 yaşın altındaki çocukların cinsel ilişkiye girmesine izin vermesine dair kararı iptal edilmeli. Çocukların şiddet ve cinsel istismara karşı daha az değil, daha fazla korunmaları lazım" demesinin ardından ilk tepki Güneş Gazetesi'nden geldi. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali arındırılmış salonda bulunan iki reklam panosuna “Seyahat uyarısı: İsveç’in dünyada tecavüz oranı en yüksek ülke olduğunu biliyor musunuz?” yazısı konuldu. Dün akşam konulan iki reklam, yolcuların yoğun olarak geçtiği noktalara konuldu.

Güneş Gazetesi'nin reklamlara ne kadar ücret ödediği bilinmezken, reklam Türk yolcuların memnuniyetini kazandı.



 

Atatürk Havalimanı'nda İsveç'e reklamlı cevap

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

Helal ~ 8 yıl önce
Olmasi gerektigi gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 8 yıl önce
Kim yaptiysa ellerine saglik.. yapilani anlamsiz bulanlara da iyi uykular...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ... ~ 8 yıl önce
Bunu yazdıklarında bu ülkede el kadar bir bebeğe tecavüz edildi ve şükürler olsun ki yayın yasağı geldi(!) iyi ki yayın yasakları var mazallah nice olurdu halimiz(!)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nk ~ 8 yıl önce
yahu cok komik, ana okul talebeleri gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimin ~ 8 yıl önce
Memnuniyetini kazanmis acaba? Ya hele wallah ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ben Sen O,Biz Siz ~ 8 yıl önce
Benim,bizlerin.....Bu teklifi Avusturya için ben yapmıştım.Öz kızına evinin bodrumunda 24 yıl boyunca tecavüz eden sapık baba Josef Fritzl'ın resmi asılsın diye....
öz kizina tecavüz ~ 8 yıl önce
avusturya almanya ve belki diger avrupa ülkelerinin gündeminden bu haber haftalarca düsmedi.bizim gündemimizden zaten yillardir düsmüyor.tecavüzün kurumsallasmadigi ülkelerde böyle kac tane vahsi tecavüz haberi bulabiliriz ki.2030 yillarina geldigimizde yine bu avusturyali babayi konusuruz muhtemelen
~ 8 yıl önce
Umarım bugünkü 9 aylık bebeğe yapılan insanlık dışı olaydan sonra da bu reklamı yayınlamaya devam etmezler. Gün geçtikçe hayvandan bile beter hale geliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatansever ~ 8 yıl önce
ya arkadaşlar tepki veririz kızarsınız vermeyiz kızarsınız siz kimiden yanasınız adamlar bizi dünyaya rezil etme peşin de siz hala kendinizle uğraşmaya devam edin çıkarın artık şu at gözlüklerinizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ellerinize sağlık ~ 8 yıl önce
Süper devamlarını bekliyoruz.....daha büyük yazılabilir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 8 yıl önce
Her turlu pisliğin merkezi avrupadir almanya hollanda avusturya isveç isvicre hepsinde kulturel yozlaşma ve alkolizm ve uyuşturucu tuketimi en yuksektir...kalkip da turkiyeye hakaret etmek ahlaksizliktir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanatsız Atçı ~ 8 yıl önce
avusturya neler neler yaptı Türkiye'ye karşı bunun benzeri avusturya için de yapılmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000