04 Şubat 2017, Cumartesi 10:23:17

Atatürk Havalimanı'nda şüpheli araç paniği

Atatürk Havalimanı girişinde beyaz panelvan bir minibüs polisin ’Dur’ ikazına uymayınca tekerleklerine ateş açıldı. Minibüs 'U' dönüşü yaparak ters istikamete kaçtı. Minibüsle kaçan 3 şüpheli aranıyor.
  • YAKALANDILAR MI?
  • Göz göre göre hem de kocaman minibüsle nasıl kaçabilir aklım almıyor. Bu havalimanının bağlantı yollarında mobese yok mu? Araç nasıl takip edilememiş ve bulunamamış? Öyle görünüyor ki ve Ne yazık ki Yaşadıklarımızdan hiç ders almamışız.
  • akılsız bir yorumcuda bireysel silahlanma şart demiş, o dediğin aklı selim okuyan toplumlarda belki mümkün olur. zaten o da hobisine olur. konusarak anlasılır. ama sen ve senin gibiler bu toplumu daha da germek icin havaya ates falan acarsınız. durum bundan ibaret.
  • Bireysel silahlanma şart.Reina Terör eyleminde silahı olan biri olsa belki bukadar insan ölmezdi.Belirli meslek gruplarındaki iyi eğitimli insanlara silah taşıma ruhsatı verilmeli..
  • abi nasıl kaçar ya.. gerçekten çok kötü durumdayız demekki. Allah hepimizi korusun başta asker ve polisimizi.. ama bu aracı yakalayamadıysak çok ciddi bir sorunumuz var demektir,
  • Polislere laf atmaktan baska yapilan bisy yok. Asıl size yazık. Kimin ne oldgu belli degil. Önune gelene ates acacak kadar sorumsuz degiller polisler. Adamlarin vardir bildikleri elbet. Orasi kalabalik bi yer, bunu da bilin lutfen büyük konusurken.
  • Sonuç olarak adamlar göz göre göre kaçtı,ellerinden kaçırdılar,Tüm yollarda Polis var, Anons ta mı yapamadılar?.E5 e çıktı,Yeşilyurt'a kaçtı,TEM Yoluna gitti..3 tane yol var.Hiç mi Polis yok?. Büyüklerimizden birisi geldiğinde tüm yollar kapatılıyor ama önceden. !!! Bu nedir şimdi.!!?? Bu kadar basit mi,bu gece , saba, yarın yine gelmeyecekleri ne malum, ? Adamlar bakalım ne olacak.Bir deneyelim de önce mi dediler.Sonra yine uğrarız mı dediler.?? Şaka gibi yaaa.Bu kadar basit mi ?
  • Amin
  • sonuç? yakalandı mı??
  • Hepinizin elinde yağ gibi atan silahlar var boşaltın şarjörleri memur bey

Olay, bu sabah saat 04.05 sıralarında Atatürk Havalimanı ana girişinde bulunan uygulama noktasında yaşandı.

İddiaya göre, havalimanı girişinde görev yapan polis ekipleri şüphelendikleri bir panelvan aracı durması için ikaz ederek kontrol noktasına yönlendirdi. İçerisinde üç kişi bulunduğu belirtilen beyaz panelvan minibüs 'dur' ihtarına uymayarak geldiği yönün ters istikametine hareket ederek kaçtı.

Bu sırada uygulama noktasında ki polis ekipleri aracın tekerleklerine ateş açarak şüphelilerin peşine düştü. Yaşanan olayla ilgili Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ile Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerine bilgi verildi. Aracın ters yönde gittiği ve arkasından polis ekiplerinin takip ettiği öğrenildi.

Olaya ilişkin taksi şoförü Saffet Yiğit, "Şüpheli bir araç polis noktasına doğru geldi. Polis arkadaşlar hareketlerinden şüphelendi. Ve aşağıya doğru çekmesini rica etti. Araç durmayıp üstlerine doğru gidince polis ateş etmeye başladı. Araçta 'U' dönüşü yaparak ters istikamete doğru hareket etti. Durum bundan ibaret. Rabbim bizi böyle vatan hainlerinden polisimizi askerimizi korusun" dedi.

Atatürk Havalimanı'nda şüpheli araç paniği

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

SONUÇ ~ 7 yıl önce
YAKALANDILAR MI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl Kaçabilir ~ 7 yıl önce
Göz göre göre hem de kocaman minibüsle nasıl kaçabilir aklım almıyor. Bu havalimanının bağlantı yollarında mobese yok mu? Araç nasıl takip edilememiş ve bulunamamış? Öyle görünüyor ki ve Ne yazık ki Yaşadıklarımızdan hiç ders almamışız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayri ~ 7 yıl önce
akılsız bir yorumcuda bireysel silahlanma şart demiş, o dediğin aklı selim okuyan toplumlarda belki mümkün olur. zaten o da hobisine olur. konusarak anlasılır. ama sen ve senin gibiler bu toplumu daha da germek icin havaya ates falan acarsınız. durum bundan ibaret.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bireysel ~ 7 yıl önce
Bireysel silahlanma şart.Reina Terör eyleminde silahı olan biri olsa belki bukadar insan ölmezdi.Belirli meslek gruplarındaki iyi eğitimli insanlara silah taşıma ruhsatı verilmeli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasıl kaçar ya!, ~ 7 yıl önce
abi nasıl kaçar ya.. gerçekten çok kötü durumdayız demekki. Allah hepimizi korusun başta asker ve polisimizi.. ama bu aracı yakalayamadıysak çok ciddi bir sorunumuz var demektir,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xx ~ 7 yıl önce
Polislere laf atmaktan baska yapilan bisy yok. Asıl size yazık. Kimin ne oldgu belli degil. Önune gelene ates acacak kadar sorumsuz degiller polisler. Adamlarin vardir bildikleri elbet. Orasi kalabalik bi yer, bunu da bilin lutfen büyük konusurken.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaçıyor ~ 7 yıl önce
Habere bakıyorum, vatandaş olarak. Diyorki dur dedik durmadı, büyük araç. Ters yöne girdi kaçtı. Bence polisimizin o araca ateş etme hakkı var ama eğer vururda içinden terorist çıkmazsa polisimizin hayatı bir anda değişecek ve neden vurdun diyecekler. Kimse o araç neden kaçtı demeyecek önce polise adam gibi vur diyecekler, vuruncada arkasında duracaklar. Ama bugunlerde ancak çekiciler güzel çalışıyor, anons etmeden araçları çekiyorlar, park etmeyeseydin kardeşim diyorlar. Sonra sen vay nereye çektiker diye yana döne taksiyle dünya yol gidiyorsun. Neden uzaklardaki otoparklara çekiliyor araçlar acaba ? Neden aracı kaldırıp anons etmiyorşar acaba amaçları yanlış yere oark eden araca ceza kesip tekrarını önlemek olan çelicilerimiz otoparka gidip gelmekten zevkmi alıyorlar. Velhasıl polise polis görevi vatandaşın güvenliğini sağlama görevi ve hata bile yapsa arkasında durabilecek kanunlar gerekli.
kaçıyor'a yanıt ~ 7 yıl önce
aynen katılıyorum. yanlış park eden araçları pattt diye çekme başarısını, ters yöne girik kaçan araçları yakalamak konusunda da bekliyoruz. yazık, en çok da asker , polis şehit oluyor, teröre kurban oluyor, ama şu aracı nasıl yakalayamıyoruz arkadaş. bunu nasıl kabuledelim şimdi?
YAZIK (( ~ 7 yıl önce
Sonuç olarak adamlar göz göre göre kaçtı,ellerinden kaçırdılar,Tüm yollarda Polis var, Anons ta mı yapamadılar?.E5 e çıktı,Yeşilyurt'a kaçtı,TEM Yoluna gitti..3 tane yol var.Hiç mi Polis yok?. Büyüklerimizden birisi geldiğinde tüm yollar kapatılıyor ama önceden. !!! Bu nedir şimdi.!!?? Bu kadar basit mi,bu gece , saba, yarın yine gelmeyecekleri ne malum, ? Adamlar bakalım ne olacak.Bir deneyelim de önce mi dediler.Sonra yine uğrarız mı dediler.?? Şaka gibi yaaa.Bu kadar basit mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk polisi ~ 7 yıl önce
Sorsan dünyanın en iyisi! Fossss!
Hakan ~ 7 yıl önce
Amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ee? ~ 7 yıl önce
sonuç? yakalandı mı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Canıtın ~ 7 yıl önce
Hepinizin elinde yağ gibi atan silahlar var boşaltın şarjörleri memur bey

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000