02 Mart 2015, Pazartesi 09:59:42

HAVACILIĞIN DUAYENLERİNDEN NACİ ALIN MİLLETVEKİLLİĞİ YOLUNDA...

Havacılık sektöründen siyasete geçiş devam ediyor. Bu kez deneyimli havacı Naci Alın, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) aday adayı oldu.
  • Benim icin cok değerli insansin omrun guzel olsun
  • Yolun açık olsun naci Ağbi
  • Tam da basliktaki gibi dinamik,basarili olabilecek kapasitede yeni yuzlere ihtiyac var..Siyasetten beslenmeye son.
  • naci bey,hayırlı ve uğurlu olsun.devamının gelmesini ve seçilmeni en kalbi duygularla temenni ediyorum.
  • Akapelilerin kariyerleri zaten başarılarla dolu bu yüzden başbakanlık tan thy den ve ekstra yerlerden maaş alıyorlar. Kimsenin eleştirmek ne haddine ;)
  • Lan adam Trabzon'luymuş :)
  • Hayret baslıklı yazı sahıbı akp canınımı acıtıyor???
  • Söz konusu CHP olunca nasılda haber yaparsınız öyle değilmi. Kariyeri başarılarla doluymus.peh peh.akp li olsaydi haber yapardınız ama yerin dibine sokarak. Allah ıslah etsin sizi.artik yayinlamassiniz bu yorumuda
  • Naci bey Ülke için hayırlısı olsun, çok güzel işler yapacağına inanıyorum.
  • akp den aday olmayan bir insanoğlu cesarete bak be

Havacılık sektöründen siyasete geçiş devam ediyor. Bu kez deneyimli havacı Naci Alın, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Antalya Milletvekilliği için aday adayı oldu.

Uzun yıllar havacılık sektörüne hizmet eden ve bir çok konuda sektöre yön vererek önemli atılımları olan Naci Alın siyasete yelken açtı. DHMİ bünyesinde uzun süre çalışarak havacılık sektöründeki öncü atılımları ile öne çıkan Alın, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) 25. dönem Antalya Milletvekili aday adayı oldu.

AVRUPA HAVALİMANLARI BİRLİĞİ TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİ YAPTI

Aday adayı olduğu Antalya'da havacılığı sevdirmesiyle bilinen ve kente önemli katkılarda bulunan Naci Alın, Antalya Havalimanı hava trafik müdürü, Antalya Havalimanı Başmüdürlüğü'nün yanı sıra 5 yıl süre ile ACI Avrupa havalimanları birliği Türkiye Temsilciliği görevlerinde bulundu.

Havacılığın çok önemli yöneticilerinden biri olan ve Türk Havacılığı'nın büyümesinde çok önemli katkıları olan Naci Alın, hava trafik kontrolörü, Ankara Esenboğa Havalimanı Baş kontrolör, Antalya Havalimanı hava trafik müdürü, Antalya Havalimanı Başmüdürü, Atatürk Havalimanı Başmüdürü, Dalaman Havalimanı Başmüdürlüğü görevlerini de yürüttü.

Başarılarla dolu havacılık serüveninde ayrıca Fraport-Bayıdır ortaklığında işletilen Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminaline Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak atanan Alın, İşletme süresi sonunda 2008 yılında emekli olarak iş hayatından ayrıldı.

NACİ ALIN KİMDİR?

Evli 2 çocuklu, 1978 KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi, 1996 Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı mezunu. 1976 DHMİ havacılık Okulu ve 1982 FAA Havacılık Akademisi Hava Trafik Kontrolörlüğü mezunu. İyi derece İngilizce ve başlangıç seviyesinde Almanca bilir. 1998 tarihinden itibaren Antalya da ikamet etmektedir.

- Hava Trafik Kontrolörü,
- Havaalanı İşletmecisi,
- Havacılık Uzmanı,
- Özel Sektör Yöneticisi,
- Profesyonel Deniz Kaptanı,
- Merkez İlçe Belediye Başkan Yardımcısı.

Yüksek Okul ve İş hayatına 1975 yılında Trabzon’da başladı, sırası ile; memur, hava trafik kontrolörü, Ankara Esenboğa Havalimanı Baş kontrolör, Antalya Havalimanı hava trafik müdürü, Antalya Havalimanı Başmüdürü, Atatürk Havalimanı Başmüdürü, Dalaman Havalimanı Başmüdürlüğü, 5 yıl süre ile ACI Avrupa havalimanları birliği Türkiye Temsilciliği görevlerinde bulundu.

1998 yılında memuriyetten istifa ederek Özel Sektörde (Bayındır Holding) yöneticilik yaptı. Sırası ile; Havacılık Genel Müdürlüğü, İşletmeler Sektör Direktörlüğü, Proje Gelişme Direktörlüğü, Samsun SASBAŞ serbest Bölge Genel Müdürlüğü ve 2000 yılında Fraport-Bayıdır ortaklığında işletilen Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminaline Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak atandı. İşletme süresi sonunda 2008 yılında emekli olarak iş hayatından ayrıldı.



©AirportHaber

HAVACILIĞIN DUAYENLERİNDEN NACİ ALIN MİLLETVEKİLLİĞİ YOLUNDA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Sayin nacibey ben trabzondan sadettin bulut yemek yediğin lokantanin sayibi 1975 yillari fahtih lokantasi meydanda cevab verirsan memnun olurum selamlar ~ 7 yıl önce
Benim icin cok değerli insansin omrun guzel olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nurkan-mehmet ~ 9 yıl önce
Yolun açık olsun naci Ağbi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zeynep Ilgazoglu ~ 9 yıl önce
Tam da basliktaki gibi dinamik,basarili olabilecek kapasitede yeni yuzlere ihtiyac var..Siyasetten beslenmeye son.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet güler ~ 9 yıl önce
naci bey,hayırlı ve uğurlu olsun.devamının gelmesini ve seçilmeni en kalbi duygularla temenni ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Akapelilerin kariyerleri zaten başarılarla dolu bu yüzden başbakanlık tan thy den ve ekstra yerlerden maaş alıyorlar. Kimsenin eleştirmek ne haddine ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Lan adam Trabzon'luymuş :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birisi ~ 9 yıl önce
yanlış bilgi naci bey artvin arhavilidir
Yoruma bak ~ 9 yıl önce
Hayret baslıklı yazı sahıbı akp canınımı acıtıyor???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Söz konusu CHP olunca nasılda haber yaparsınız öyle değilmi. Kariyeri başarılarla doluymus.peh peh.akp li olsaydi haber yapardınız ama yerin dibine sokarak. Allah ıslah etsin sizi.artik yayinlamassiniz bu yorumuda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
akape ~ 9 yıl önce
Adamına gore muamele... işine gelmezse okuma...
OAL ~ 9 yıl önce
Naci bey Ülke için hayırlısı olsun, çok güzel işler yapacağına inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayret ~ 9 yıl önce
akp den aday olmayan bir insanoğlu cesarete bak be

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000