17 Eylül 2014, Çarşamba 08:13:20

QATAR AIRWAYS TÜRKİYE'DEKİ 10. YILINI KUTLADI

Qatar Airways Türkiye’ye yaptığı uçuşların 10. yılını İstanbul’da seyahat acentelerine verdiği bir akşam yemeği ile kutladı.
  • Ankara'ya 5. ucus lazim. Insallah baslar.
  • Izmir den de haftada 2-3 ucsa super olur.
  • Ooo Türkiye kutlamasında aksi düşünülemezdi zaten. Cs imiz sayın Serpil ve F1 olarak Funda gelmiş.Türk erkek arkadaşlardan da getirselerdi ya keşke:)

Qatar Airways, şirketin Türkiye’deki ilk varış noktası olan İstanbul Atatürk Havalimanı uçuşlarına on yıl önce başladı.

Havayolu şirketi, Türkiye’ye yaptığı uçuşları kutlamak amacıyla, elde ettiği başarıya katkıda bulunan önemli seyahat acenteleri için bir akşam yemeği düzenledi.

Four Seasons Hotel Bosphorus’da gerçekleştirilen etkinlik, Qatar Airways’in 26 Ekim 2014 tarihinde İstanbul Sabiha Gökçen havalimanına başlatacağı ekstra uçuşların öncesine denk geldi.

Akşam yemeğinde, seyahat ortaklarından bahseden Qatar Airways Türkiye Ülke Müdürü Ferit Aksun, destekleri, sadakatleri ve ödüllü beş yıldızlı hizmetleri ile ürünleri nedeniyle Qatar Airways’in ortaklarına teşekkür etti ve sözlerine şunları ekledi: “Bu hizmetler ve ürünler hava yolu şirketinin faaliyetlerinin son on yıldaki olağanüstü büyümesini yansıtıyor.”

Düzenlenen yemekte, son yıldaki katkıları nedeniyle en iyi seyahat acentelerine de ödülleri takdim edildi.

Sürekli destekleri ve ortaklıkları nedeniyle iş ortaklarına teşekkür ettiklerini belirten Ferit Aksun, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye Qatar Airways için stratejik bir varış noktası. Çünkü Doha, Avrupa, Asya, Avustralya ve Orta Doğu ile Afrika arasındaki bağlantıyı sağlıyor. Binlerce turist Türkiye’ye uçuyor ve üç varış noktasına yapılan Qatar Airways uçuşları ile tatil amaçlı seyahat etmek isteyenler Türkiye’nin güzelliklerini keşfetmek için kolay erişim sağlıyor ve havayolu şirketinin ödüllü hizmetlerinden faydalanıyor.”

Qatar Airways şu anda Türkiye’de üç varış noktasına uçuşlar gerçekleştiriyor. Bunlar: İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (haftada dört uçuş), İstanbul Atatürk Havalimanı (haftada 10 uçuş) ve Ankara (haftada dört uçuş).

Doha’dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na haftada dört defa yapılan aktarmasız uçuşlar bu sene 22 Mayıs tarihinde başladı. Böylece Qatar Airways’in Türkiye’deki üçüncü varış noktası hizmete girdi. 26 Ekim tarihinden itibaren ise, Qatar Airways Sabiha Gökçen Havalimanı'na yaptığı uçuşlara üç uçuş ekleyecek. Böylece, Türkiye’ye yapılan uçuşların sayısı haftada 18’den 21’e çıkacak.

QATAR AIRWAYS TÜRKİYE'DEKİ 10. YILINI KUTLADI

Yorumlar

Ankara ~ 10 yıl önce
Ankara'ya 5. ucus lazim. Insallah baslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
niye? haftanın hergunu gidip geliyosun heralde..
gty ~ 10 yıl önce
Izmir den de haftada 2-3 ucsa super olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 10 yıl önce
Ooo Türkiye kutlamasında aksi düşünülemezdi zaten. Cs imiz sayın Serpil ve F1 olarak Funda gelmiş.Türk erkek arkadaşlardan da getirselerdi ya keşke:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000