22 Eylül 2014, Pazartesi 13:27:26

AIR FRANCE PİLOTLARININ GREVİ SES GETİRDİ

Fransa'da ulusal havayolu şirketi Air France'ın pilotlarının greve gerekçe gösterdiği Transavia projesi askıya alındı.
  • Vatan sevgiside kalmamis bu gavurlarda. Ne o ööle grev mrev.
  • Sözümona devrimciler gerçek devrimci neymiş görsünler. Adamların mesajı çok basit. Ben varsam sende varsın, ben yoksam, seni de yoksun. Bizdekiler ise sopayı görünce kuyruğu sıkıştırıp, patronlarının ayaklarının dibine çöküveriyorlar. 305 kişinin başına geleni de, grev destekliyor diye işinden edilen kaptan Bahadır Altan' ı aptal yerine koyanlara da kapak olsun. Bu ayıp bu millete yeter. Her benzer haberler yayınlandıkça, kıyaslama yapılacak, ve onurlu kişilik sahibi olmayan bir güruh ile içiçe olduğumuz hatırlanacak. 1789 Fransız ihtilalini ve bu ihtilalin kazanımlarını sağlayan bu ruh işte. Atatürk bu devrimleri sizinle değil size rağmen yaptı. Çünkü o da Fransız ihtilalinin bu ruhunu anlamıştı. Şimdi çıkmış onlar ortalama 750.000 Tl kazanıyorlar, biz bunun üçte birini alıyoruz diyenlere çok anlamlı bir tablo. Çünkü siz üçün birine layıksınız.
  • 250 000 maaşları vardır doğrudur 50 000 gelir vergisi gelir. Çok kazanıyorrsunuz der Fransa 10 000 Euro ev vergisi alir . 5000 de içinde yaşadığın için odersin sonra sürer gider ödersin de ödersin.. Biri çıkıpta Gérard Depardieu niye fransadan kendi memleketinden kaçıyor demedi ? Merak ettim her duydugunuzu gerçek sanmayın.
  • MAASLARINDAN KESILEN VERGIDEN DE SOZ EDILSEYDI DAHA GERCEKCI OLURDU...
  • Grev mi, ne grevi? Grev ne arar la pazarda?!
  • Ortalama yıllık maaş 250.000 EU ortalama 700.000 TL yapar.TK daki ortalama 250.000 TL.Neredeyse üç katı.Ne şikayet ediyonuz çalışın işte... :) Yoksa sizi Tk ya veririz bak...Ham yap bakim ham yap. :D
  • Bizim delikanlar rajon gorsun!!!
  • Vayyy bee... Ayni bizim Turkler XD

Air France pilotlarının üye olduğu sendika grubundan yapılan açıklamada, Transavia projesinin aralık ayına kadar askıya alındığı duyuruldu.

Sendikalarla yapılan görüşmeler sonrası, Air France-KLM grubunun başkanı Alexandre de Juniac'ın krizden çıkış için hazırladığı planı açıklaması bekleniyor.

Pilotların üye olduğu üç sendika, şirketin düşük maliyetli havayolu şirketleriyle rekabet etme planı nedeniyle mağdur olacakları gerekçesiyle greve gitme kararı almıştı. Hafta başında başlayan grevin günlük 10-15 milyon avro zarara yol açtığı belirtilirken, Air France’ın Paris Borsası'ndaki hisseleri yüzde 3,45 değer kaybetmişti.

Air France, kısa ve orta mesafeli uçuşlarda ucuz bilet satan havayolu şirketleriyle rekabet etmek amacıyla yine havayolu grubu bünyesinde faaliyet gösteren Transavia şirketine ağırlık vermek istiyordu. Yıllık ortalama maaşları 250 bin avro olan Air France pilotları ise işverenin kendilerini daha ucuz iş gücüne tercih edeceğinden endişe duyuyor.

AIR FRANCE PİLOTLARININ GREVİ SES GETİRDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Vatan sevgiside kalmamis bu gavurlarda. Ne o ööle grev mrev.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devrimci ~ 10 yıl önce
Sözümona devrimciler gerçek devrimci neymiş görsünler. Adamların mesajı çok basit. Ben varsam sende varsın, ben yoksam, seni de yoksun. Bizdekiler ise sopayı görünce kuyruğu sıkıştırıp, patronlarının ayaklarının dibine çöküveriyorlar. 305 kişinin başına geleni de, grev destekliyor diye işinden edilen kaptan Bahadır Altan' ı aptal yerine koyanlara da kapak olsun. Bu ayıp bu millete yeter. Her benzer haberler yayınlandıkça, kıyaslama yapılacak, ve onurlu kişilik sahibi olmayan bir güruh ile içiçe olduğumuz hatırlanacak. 1789 Fransız ihtilalini ve bu ihtilalin kazanımlarını sağlayan bu ruh işte. Atatürk bu devrimleri sizinle değil size rağmen yaptı. Çünkü o da Fransız ihtilalinin bu ruhunu anlamıştı. Şimdi çıkmış onlar ortalama 750.000 Tl kazanıyorlar, biz bunun üçte birini alıyoruz diyenlere çok anlamlı bir tablo. Çünkü siz üçün birine layıksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lfrs ~ 10 yıl önce
250 000 maaşları vardır doğrudur 50 000 gelir vergisi gelir. Çok kazanıyorrsunuz der Fransa 10 000 Euro ev vergisi alir . 5000 de içinde yaşadığın için odersin sonra sürer gider ödersin de ödersin.. Biri çıkıpta Gérard Depardieu niye fransadan kendi memleketinden kaçıyor demedi ? Merak ettim her duydugunuzu gerçek sanmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
MAASLARINDAN KESILEN VERGIDEN DE SOZ EDILSEYDI DAHA GERCEKCI OLURDU...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Grev mi, ne grevi? Grev ne arar la pazarda?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş ~ 10 yıl önce
Ortalama yıllık maaş 250.000 EU ortalama 700.000 TL yapar.TK daki ortalama 250.000 TL.Neredeyse üç katı.Ne şikayet ediyonuz çalışın işte... :) Yoksa sizi Tk ya veririz bak...Ham yap bakim ham yap. :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3'ün 1'i ~ 10 yıl önce
Geçen THY grevinde desteğini esirgeyip dolaylı yoldan grev kırıcısı gibi hareket eden THY kokpit ekibine de bu layık. Üçün biri.
ahaha ~ 10 yıl önce
Bizim delikanlar rajon gorsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jr. Leo ~ 10 yıl önce
Vayyy bee... Ayni bizim Turkler XD

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000