23 Eylül 2014, Salı 14:46:04

"GREVİN DEVAM ETMESİ MANTIKSIZ"

Fransa Başbakanı Manuel Valls, Air France pilotlarının geçen haftadan bu yana devam eden grevinin şirkete zarar vereceğini söyledi.
  • Hayattaki tek.amaci para.kazanmak olan yasaminda.paradan daha onemli biseyi olmamak ne.aci,, en buyuk.ahlaksizlik davasizlik
  • air francedakı kaptanların yureğinin yarısı sizde olsaydı keşke o zaman herseyın para olmadıgını anlardınız
  • Aslinda 20.000€ enflasyonist bakarsaniz 20.000₺ arkadaslar ortalama fransa ev kiralari 800€ ile 1200€ arasi hemen hemen ayni Türkiye ile yurt disi yasam kosullarini goz onunde tutulmali kiyaslamalarda ( isletme mezunuyum ) Hani her seferinde küçümsenen :)
  • Aylık 60bin Tl maaş ve az:)
  • Yok 700 bin euro alıyorlar. Biraz ciddiyet ya!
  • Yıllık 250bin € diyor, saygı duyarım.
  • Medeni ulkelerin.insanlarini kanunlar koruyor, koyun degil.bunlar bazi muz cumhuriyetleri gibi arkadas, oyle kafana gore adam atamazsin MEDENİ ulkeler de, adamlar kanuni grev haklarini.kullaniyor
  • Bence grev devam etmeli. Fransız başbakan da demokratik yollarla Hakkını arayan pilotlara saygı duymalı. Air France batana kadar devam etse iyi olur.
  • air france geniş gövde kaptan pilotlarının aylık maaşları kaç Euro bileniniz var mı?
  • hepsini atacksın işten bak o zaman nasıl kuzuya döner bunlar...g....leri kalkmış

Fransa Başbakanı Manuel Valls, Air France pilotlarının geçen haftadan bu yana devam eden grevinin şirkete zarar vereceğini söyledi.

Valls, bu sabah katıldığı bir radyo programında, grevin hala devam etmesinin mantıksız olduğunu belirterek bir an önce sonlandırılması için çağrıda bulundu.

"Grevin haklı bir nedeni yok. Üstelik Fransa halkı tarafından da anlaşılmamıştır. Grev hem Fransa'nın imajına zarar veriyor hem de şirket için büyük bir tehlike teşkil ediyor" ifadelerini kullanan Valls, pilotları Air France'ın önerilerini dinlemeye davet etti.

Ulusal hava yolu şirketi Air France yönetimi, dün greve neden olan Transavia projesinin askıya alındığını duyurmuş ve gözler pilotların üye olduğu sendikalara çevrilmişti.

En çok üyeyi bünyesinde bulunduran Ulusal Pilotlar Sendikası (SNLP) , Air France yönetiminin son teklifini yeterli bulmadığını belirterek "yeni önerinin sorunları çözmediğini ve pilotlara yeterli güvence vermediğini" açıklamıştı.

Pilotların üye olduğu üç sendika, Air France yönetiminin düşük maliyetli hava yolu şirketleriyle rekabet etme planı nedeniyle mağdur olacaklarını öne sürerek geçen hafta greve gitme kararı almıştı. Pazartesi günü başlayan grev, günlük 10-15 milyon Euro zarara yol açarken, Air France'ın Paris Borsası'ndaki hisseleri de değer kaybediyor.

Air France, kısa ve orta mesafeli uçuşlarda ucuz bilet satan hava yolu şirketleriyle rekabet etmek amacıyla bünyesinde faaliyet gösteren Transavia şirketine ağırlık vermek istiyordu. Yıllık ortalama 250 bin Euro maaş alan Air France pilotları ise işverenin daha ucuz iş gücünü tercih edeceğinden endişe duyuyor.

"GREVİN DEVAM ETMESİ MANTIKSIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

sergio ~ 10 yıl önce
Hayattaki tek.amaci para.kazanmak olan yasaminda.paradan daha onemli biseyi olmamak ne.aci,, en buyuk.ahlaksizlik davasizlik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
air francedakı kaptanların yureğinin yarısı sizde olsaydı keşke o zaman herseyın para olmadıgını anlardınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Aslinda 20.000€ enflasyonist bakarsaniz 20.000₺ arkadaslar ortalama fransa ev kiralari 800€ ile 1200€ arasi hemen hemen ayni Türkiye ile yurt disi yasam kosullarini goz onunde tutulmali kiyaslamalarda ( isletme mezunuyum ) Hani her seferinde küçümsenen :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Aylık 60bin Tl maaş ve az:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bern ~ 10 yıl önce
Fransada zaten tl üzerinden bütün harcamalar. Çok komiksin :)
Euro ~ 10 yıl önce
Yok 700 bin euro alıyorlar. Biraz ciddiyet ya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş ~ 10 yıl önce
Yıllık 250bin € diyor, saygı duyarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sergio ~ 10 yıl önce
Medeni ulkelerin.insanlarini kanunlar koruyor, koyun degil.bunlar bazi muz cumhuriyetleri gibi arkadas, oyle kafana gore adam atamazsin MEDENİ ulkeler de, adamlar kanuni grev haklarini.kullaniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandas ~ 10 yıl önce
Bence grev devam etmeli. Fransız başbakan da demokratik yollarla Hakkını arayan pilotlara saygı duymalı. Air France batana kadar devam etse iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
france ~ 10 yıl önce
air france geniş gövde kaptan pilotlarının aylık maaşları kaç Euro bileniniz var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
skal ~ 10 yıl önce
hepsini atacksın işten bak o zaman nasıl kuzuya döner bunlar...g....leri kalkmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000