01 Kasım 2016, Salı 13:50:54

Anadolujet İç Anadolu'ya indirimli uçuracak

AnadoluJet, erken rezervasyon kampanyası ile kış döneminde de herkese doyasıya gezme fırsatı sunmaya devam ediyor.
  • Ancak kışa yaklaştığımız zaman yaparlar yazın yapsanıza
  • Akdeniz bölgesinde yer almaktadır.
  • Kahramanmaraş neden yok.

“Uçmayan Kalmasın” sloganıyla yolcularını Türkiye’nin her köşesine cazip fiyatlarla uçuran AnadoluJet, erken rezervasyon kampanyası ile kış döneminde de herkese doyasıya gezme fırsatı sunmaya devam ediyor.

AnadoluJet’in İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanından uçuş yaptığı Ankara, Konya, Nevşehir, Sivas ve Kayseri parkurlarında geçerli olan erken rezervasyon kampanyası ile 01 - 06 Kasım 2016 tarih aralığında bilet alan AnadoluJet yolcularına; 14 Kasım 2016 -  25 Mart 2017 tarihleri arasında 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla uçuş imkânı sunuluyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan erken rezervasyon kampanyası, 20 Ocak – 06 Şubat 2017 tarihleri arasında icra edilecek uçuşlarda geçerli değildir.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları hakkındaki ayrıntılı bilgiye 444 25 38 numaralı çağrı merkezinden ya da anadolujet.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Anadolujet İç Anadolu'ya indirimli uçuracak

Yorumlar

misafir ~ 7 yıl önce
Ancak kışa yaklaştığımız zaman yaparlar yazın yapsanıza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kahramanmaraş ~ 7 yıl önce
Akdeniz bölgesinde yer almaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maraş ~ 7 yıl önce
Kahramanmaraş neden yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mado ~ 7 yıl önce
Maraş zaten başka hiçbir havayolunun uçmadığı, rekabet gerektirmeyen bir havaalanı. Neden indirim ve kampanya yapsın ki? Tek havayoluna binmeye mecbursun zaten. Bursa Erzurum Or-gi vs için ise öyle değil, buralarda İstanbul yönüne olmayan çapraz uçuşlar olduğu için ve özendirmek, bilinirlik sağlamak için ara sıra kampanya yapılıyor ama yetersiz. Uçuş gün, saat ve sıklığını doğru şekilde sağlamadıktan sonra, kampanya yapmak, sadece siyasilerin baskısıyla konulmuş uçuşları kerhen sürdürmeye çalışmak için yapılmış gibi duruyor. Halbuki bu şekilde olmamalı, gerçek hizmet için havacılık yapılmalı ve bunun için doğru girişimlerde bulunulmalı. "Bu iş olmuyor, kapatın!" demek de havacılık değil. Herşey kendiliğinden olmaz bazen, sen olduracaksın.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000