08 Ocak 2018, Pazartesi 09:30:59

Anadolujet ile anlaştılar

Dalaman, Ortaca, Köyceğiz Turistik Otel ve Turizm İşletmecileri Birliği’nin (DOKTOB) çabalarıyla Hindistan ve Kazakistanlı turistlerin ilgi alanına giren Dalaman bölgesi, şimdi de yerli turistleri çekim alanına dahil etmek için harekete geçti.
  • Bu kararı alan idarici lere sonsuz şükranlarımı sunarım yıllardır karadenize direk uçuşun olmaması gerçekten çok kötü idi otobüs ile 24 saat trabzon 18 saat samsun sürüyor idi şimdi ise bu saat 1 30 saatte bitecek olması biz karadenizli insanları çok sevindirdi emeği olan herkese sonsuz saygılarımı sunuyorum allah'a emanet olun.
  • Ercan (Lefkoşa) - Dalaman seferleri için çalışma varmı. Enson batmadan önce KTHY yapıyordu
  • Keşke anlaşmasaymış berbat bir firma her uçuşunda rötar var beş para etmez bir firma thy aktarmalı gidin daha iyi sorumsuz bir firma
  • V7TWY666
  • ANADOLUJET'TEN %50 İNDİRİM:KAMPANYA KODU: KRTWX16N .KAMPANYA İSMİ : PERSONEL KAMPANYASI BİLTLEME:8-12 OCAK UÇUŞ TARİHLERİ:6 ŞUBAT 19 NİSAN. U VE F KAMPANYA SINIFLARI, AKTARMALI UÇUŞLAR ERCAN VE ÇOCUK BEBEK YOLCU DAHİL DEĞİL.
  • Dalyan,Sarıgerme,Katrancı,Göcek'i de unutmayın...
  • Anadolu jet tk nin yavrusu tk anlaşıldı demek istediniz sanirim Tesekkurler
  • Thy nın adı geçmiyor. İlgilenen yok anadolu jetle. Son dönemde başarıyı tekrar yakalayan thy yetkilileri anadolujet i de geliştirebilirler. Tüm hatlar tıkabasa dolu, iyi planlama ve uçak-sefer sayısı artarsa hem hizmet hem karlılık artar bence. Dalaman da insaat bitince sefer sayısı artırılmalı. Yeni int. terminal şimdiden süper olmuş. Ankara bodrum ve dalaman seferleri gerçekten çok çok az.

Dalaman, Ortaca, Köyceğiz Turistik Otel ve Turizm İşletmecileri Birliği’nin (DOKTOB) çabalarıyla Hindistan ve Kazakistanlı turistlerin ilgi alanına giren Dalaman bölgesi, şimdi de yerli turistleri çekim alanına dahil etmek için harekete geçti.

Ulaşım sorunu nedeniyle Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden yeterince yerli turist alamayan Dalaman Bölgesi’nde turizm potansiyelini artırmak amacıyla Anadolu Jet yetkilileriyle düzenlenen toplantıda önemli adımlar atıldı.

Toplantı ile ilgili bilgi veren DOKTOB Başkanı Yücel Okutur, Anadolu Jet ile yapılan mutabakat çerçevesinde Trabzon ve Gaziantep’ten gelecek uçakların yazın günde 4 sefere kadar çıkabileceği ve Dalaman-Ankara seferlerinin de kış aylarında her gün yapılmasının uygulamaya konulduğunun müjdesini verdi. Okutur, 2017 yılında DOKTOB’un yaptığı girişimlerle Hindistan başta olmak üzere Kazakistan’dan yoğun turist beklediklerini, gelişmelerin Muğla ekonomisine büyük katkısının olacağını belirterek, “Yıllardır bölgenin tanıtımındaki eksiklikler nedeniyle turizmde istenilen seviyeye ulaşılamıyordu. Bunun bölge ekonomisine, istihdamına ve kalkınmasına yönelik olumsuz etkilerinin, 2018 yılında belediyelerimiz ve turistik tesislerimizle, eksiklerimizi gidererek geçmişte turizmde yaşanan durgunluğun telafi edileceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Toplantıya Muğla Vali Yardımcısı Kâmil Köten, Anadolu Jet Satış Koordinatörü Demokan Murat Öktem, DOKTOB’u temsilen Başkan Yücel Okutur ve Fulya Okutur, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Şube Müdürü Yavuz Yılmaz, TÜRSAB Bölge Temsilcileri; Süleyman Kaya (Fethiye), Ali Kırlı (Marmaris) ve Menderes Akbulut, FETOB’u temsilen Nurkaya Gündoğdu, Dalaman Belediyesi Başkan Yardımcısı Ramazan Ontaş, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mete Atay, DHMİ Dalaman Havalimanı Başmüdür Yrd. Hamit Soyertem ve Cenk Özenen, YDA Dalaman Havalimanı İş Geliştirme Direktörü Orçun Songur, GETOB Başkanı Bülent Bülbüloğlu, Sedat Kamış ve turizmci Ali Mürşit Yağmur katıldı.

Anadolujet ile anlaştılar

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

ibrahim özgenç ~ 6 yıl önce
Bu kararı alan idarici lere sonsuz şükranlarımı sunarım yıllardır karadenize direk uçuşun olmaması gerçekten çok kötü idi otobüs ile 24 saat trabzon 18 saat samsun sürüyor idi şimdi ise bu saat 1 30 saatte bitecek olması biz karadenizli insanları çok sevindirdi emeği olan herkese sonsuz saygılarımı sunuyorum allah'a emanet olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavruvatan ~ 6 yıl önce
Ercan (Lefkoşa) - Dalaman seferleri için çalışma varmı. Enson batmadan önce KTHY yapıyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilhan ~ 6 yıl önce
Keşke anlaşmasaymış berbat bir firma her uçuşunda rötar var beş para etmez bir firma thy aktarmalı gidin daha iyi sorumsuz bir firma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ajet indirim ~ 6 yıl önce
V7TWY666

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANADOLUJET KAMPANYA ~ 6 yıl önce
ANADOLUJET'TEN %50 İNDİRİM:KAMPANYA KODU: KRTWX16N .KAMPANYA İSMİ : PERSONEL KAMPANYASI BİLTLEME:8-12 OCAK UÇUŞ TARİHLERİ:6 ŞUBAT 19 NİSAN. U VE F KAMPANYA SINIFLARI, AKTARMALI UÇUŞLAR ERCAN VE ÇOCUK BEBEK YOLCU DAHİL DEĞİL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBS ~ 6 yıl önce
Dalyan,Sarıgerme,Katrancı,Göcek'i de unutmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavru ~ 6 yıl önce
Anadolu jet tk nin yavrusu tk anlaşıldı demek istediniz sanirim Tesekkurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolu ~ 6 yıl önce
Thy nın adı geçmiyor. İlgilenen yok anadolu jetle. Son dönemde başarıyı tekrar yakalayan thy yetkilileri anadolujet i de geliştirebilirler. Tüm hatlar tıkabasa dolu, iyi planlama ve uçak-sefer sayısı artarsa hem hizmet hem karlılık artar bence. Dalaman da insaat bitince sefer sayısı artırılmalı. Yeni int. terminal şimdiden süper olmuş. Ankara bodrum ve dalaman seferleri gerçekten çok çok az.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anadolu ~ 6 yıl önce
THY başarıyı tekrar yakalamadı. Olmayan şey tekerrür etmez. Mecburiyetten uçulan havayolu kategorisinde olduğunu unutmayın.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000