03 Ekim 2016, Pazartesi 09:20:27

Anadolujet seferlere devam edecek

Yenişehir Havaalanı'ndan 4 seferini iptal ettiğini açıklayan Anadolujet, tepkiler üzerine Bursa, Muş seferlerine devam etme kararı verdi.
  • Bursadaki yatı oteli çok kötü ya. Sıkıldım Bursada yatı yapmaktan. Pff
  • Kaybetmiş olduğum eşeğimi bulduğum için mutluyum,sağolasın A.J.
  • Bursa'da yaşayan Muş nüfusuna kayıtlı kişi sayısı 2015 yıl sonu ADKNS tespit sonuçlarına göre 75,410 olup Erzurumlu ve Samsunlu'lardan sonra 3. sıradadır. İddia ettiğiniz gibi birinin yakını için vs. konulmuş bir sefer değildir. AJ'in İpsos araştırma şirketine yaptırdığı çalışmalar neticesinde bilimsel verilere göre konulmuş bir seferdir. Bir yorumum şu ana kadar yayınlanmadığı için tekrar yazıyorum, ikinci baskı olduysa herkesten özür dilerim. Syg.
  • Borajet uçaklarıyla olması iyi olacak
  • Bursa-muş seferi ne alaka? Kesin yoneticilerden birinin akrabasi muşta ve bursada okuyor gidip gelsin diye konulmuş bu sefer. Ben de karstan aydina gidip geliyorum bana da özel sefer koyun.

Yenişehir Havaalanı'ndan 4 seferini iptal ettiğini açıklayan Anadolujet, tepkiler üzerine Bursa, Muş seferlerine devam etme kararı verdi.

Bursa Yenişehir Havaalanı'ndan karşılıklı seferler düzenleyen Anadolujet, Diyarbakır, Muş, Samsun ve Antalya seferlerinin iptal edildiğini duyurmuştu. İptal kararının ardından tepkiyle karşılaşan havayolu şirketi yetkilileri, Bursa ile Muş arasındaki tarifeli seferleri kış döneminde iptal kararını revize ederek seferlere devam kararı aldı. Muş'a gitmek isteyen vatandaşlar, Yenişehir ile Muş arası tarifeli seferlerden, kış tarifesinin uygulandığı Kasım ve Nisan ayları arası bilet rezervasyonu yapmaya devam edecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, iptal edilen seferler için girişimlerini sürdürdüklerini ifade etti.

Çelik, "Anadolujet'in Muş seferlerine devam kararını memnuniyetle karşıladık. Diğer iptal edilen seferler için de girişimlerimizi sürdürüyoruz. İnşallah diğer iptal edilen seferler de yeniden gerçekleşir" dedi. Diğer yandan, Anadolujet'in, Muş seferlerinin ardından Diyarbakır seferlerini de kısa sürede tekrar açacağı öğrenildi.

Anadolujet seferlere devam edecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Otel ~ 8 yıl önce
Bursadaki yatı oteli çok kötü ya. Sıkıldım Bursada yatı yapmaktan. Pff

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otel sahibi ~ 8 yıl önce
İstersen yıkayım oteli yeniden yapayım neden daha önce demedin sen bana kuzum...
Merkepistan ~ 8 yıl önce
Kaybetmiş olduğum eşeğimi bulduğum için mutluyum,sağolasın A.J.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muş ~ 8 yıl önce
Bursa'da yaşayan Muş nüfusuna kayıtlı kişi sayısı 2015 yıl sonu ADKNS tespit sonuçlarına göre 75,410 olup Erzurumlu ve Samsunlu'lardan sonra 3. sıradadır. İddia ettiğiniz gibi birinin yakını için vs. konulmuş bir sefer değildir. AJ'in İpsos araştırma şirketine yaptırdığı çalışmalar neticesinde bilimsel verilere göre konulmuş bir seferdir. Bir yorumum şu ana kadar yayınlanmadığı için tekrar yazıyorum, ikinci baskı olduysa herkesten özür dilerim. Syg.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bref ~ 8 yıl önce
Borajet uçaklarıyla olması iyi olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lort mat ~ 8 yıl önce
Bursa-muş seferi ne alaka? Kesin yoneticilerden birinin akrabasi muşta ve bursada okuyor gidip gelsin diye konulmuş bu sefer. Ben de karstan aydina gidip geliyorum bana da özel sefer koyun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muş ( Mikdat ) ~ 8 yıl önce
Bursa, Muş'luların çok yoğun göç verdiği ve sık seyahat yaptığı bir yer. 31.12.2015 ADKNS sonuçlarına göre Muş nüfusuna kayıtlı 75,410 kişi yaşıyor Bursa'da ve Erzurum - Samsun'ludan sonra 3. sıradalar. Bu sefer, AJ'ın İpsos araştırma kuruluşuna yaptırdığı çalışmalar neticesinde konuşmuş bir seferdir ve doluluk oranları ilk bir iki aydaki % 45-55 aralığından hızla % 80-90 doluluk oranına yükselmiş bir uçuştur. Akraba-ü talikat için konulmuş bir uçuş değildir.
Artvin ~ 8 yıl önce
Hatta şöyle bir ekleme daha yapayım. Bursa'da yaşayan Artvinlilerin çokluğu nedeni ile kendi aralarında Bursa'ya Burtvin dedirten Artvin kütüğüne kayıtlı kişi sayısı bile 65,664'tür aynı tespit tarihine göre.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000