09 Mart 2015, Pazartesi 11:30:53

ANADOLUJET'TEN İKİ FARKLI KAMPANYA

Ekonomik ve konforlu seyahat fırsatları sunan AnadoluJet, yolcularından büyük ilgi gören “Fırsat Koltuğu” kampanyasına yeni hatlar ve şehirlerle devam ediyor.
  • Bazen 737-700 veriyolar işin ilginci bu uçakların acil çıkış kapısının olduğu koltuklar geniş değil ve zar zor sığılıyor. Anadolujet 4 koltuk fazladan koymuş oraya
  • anadolujet İzmir'i gene köpek yerine koymaya devam ediyor, çok da umrumuzdaydı.. en kötü seyahatlerim bunla oldu hep. Ryanair'in elinden çıkma 738'ler ne kadar sağlıklı bilmiyorum. İzmir-Ankara'ya onları koyuyorlar hep.

Ekonomik ve konforlu seyahat fırsatları sunan AnadoluJet, yolcularından büyük ilgi gören “Fırsat Koltuğu” kampanyasına yeni hatlar ve şehirlerle devam ediyor. AnadoluJet, bir klasik olma yolunda hızla ilerleyen “Fırsat Koltuğu Kampanyası” ile seçilmiş hatların her birindeki 100 koltuğu yalnızca 49.99 TL’den satışa çıkartıyor.

“Fırsat Koltuğu Kampanyası”; AnadoluJet’in İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Adana, Kayseri, Gaziantep, Hatay, Konya, Trabzon ve Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan Gazipaşa ve Trabzon istikametine bilet alan yolcuları kapsıyor.

06 – 20 Mart 2015 tarihleri arasında AnadoluJet web sitesi üzerinden kampanya promosyon kodu ile bilet satın alan yolcular, 9 Mart 2015 – 16 Nisan 2015 tarihleri arasında yolcu tipi veya gün kısıtı olmadan seyahat edilebiliyor.

İlk uçuş tarihinden minimum üç gün önce biletleme koşulu bulunan kampanya; sadece seçilmiş destinasyonlar için 100’er koltuk ile sınırlı.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilir.

Anadolujet ayrıca , 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle sağlık çalışanlarına yüzde 25 indirim yapacağını duyurdu.

9 – 14 Mart 2015 tarihleri arasında uçak bileti alan sağlık çalışanları, 15 Mart - 7 Nisan 2015 tarihleri arasında yüzde 25 indirimli uçuyor.

Sağlık personeli ve sağlık personeli ile birlikte seyahat eden yakınlarını da kapsayan kampanya Ankara – Antalya, Gazipaşa ve Kıbrıs karşılıklı uçuşları ile ortak uçuşlar hariç tüm AnadoluJet direkt ve aktarmalı uçuşlarında geçerli olacak.

Aynı rezervasyonla en fazla 9 kişinin faydalanabildiği kampanyadan yararlanmak isteyen sağlık çalışanlarının, avantajlı biletme sonrası check-in sırasında Sağlık Bakanlığı’nın vermiş olduğu kimliklerini yanlarında bulundurması ve göstermeleri gerekiyor.

ANADOLUJET'TEN İKİ FARKLI KAMPANYA

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bazen 737-700 veriyolar işin ilginci bu uçakların acil çıkış kapısının olduğu koltuklar geniş değil ve zar zor sığılıyor. Anadolujet 4 koltuk fazladan koymuş oraya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
anadolujet İzmir'i gene köpek yerine koymaya devam ediyor, çok da umrumuzdaydı.. en kötü seyahatlerim bunla oldu hep. Ryanair'in elinden çıkma 738'ler ne kadar sağlıklı bilmiyorum. İzmir-Ankara'ya onları koyuyorlar hep.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gavur izmir ~ 9 yıl önce
gavur izmir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000