25 Haziran 2016, Cumartesi 09:59:54

Ordu/Giresun -Antalya seferleri başlıyor

AnadoluJet, Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Antalya’ya direkt uçuşlar başlatıyor.
  • Yeni hatlar iyi ancak bilet fiyatları uçmuş. Ordu-Giresun Havalimanı en pahallı iç hat uçuşlarının olduğu yer. Havalimanı yeni ve yetersiz. Uçuşların %80'i rötarlı. Oturucak bir kafeteryası yok. Son bekleme salonunda oturmaya koltuk bulamıyorsunuz.
  • yaptıkları seferler için uçak bulamayan aj yeni destinasyonlarını ayarlarken uçak da ayarlasın bir zahmet.
  • Antalya'da yaşayan Ordu ve Giresun'lular olarak teşekkür ederiz.
  • Ordu-Giresun'a Avrupa'da demek de yalakalık oluyor! Türkiye'nin 5 ili hariç hiç bir yeri Avrupa kıtasında değil! Aslında o 5 ili de değil ki! Ne bu saçma sapan Avrupa sevdanız! Bizim özümüz Orta Asya'dan gelmedir! Bunu unutmayın! Asya'da demek niye zorunuza gidiyor!
  • Terminali genişletsinler, önce sen git denize pist yap dünya kadar yatırım yap, ama 2 tane boarding kapısı. ama terminal kadar VIP salonu!
  • Sayın aktarmalı, iyi alışmışsınız siz aktarmaya devam edin 4 saatte mi gidersiniz ya da siz gidersiniz valiziniz arkanızdan mı gelir. Yaşlı insanlar var aktarmayı bilmeyen tek başına seyahat eden amcalar teyzeler belki Sizin baba anneniz gibi bir sürü insanlar var. Ne yani yetmiyor mu Size Ankara dan uçulan noktalar bencillik etmemek lazım. Antalya da pekala yurtiçi hub noktası olabilir. Siz onu bırakın yıllardın Pegasus Ayt Ecn ekmeğini yiyor Thy yada Sunexpress yada Anadolujet uyuyor. Karar aşamasında yenihatlara çokhızlıkarar verip İnsanları ulaştırmak gerekir.Şimdi bana sorsalar daha sakin havalimanından aktarma yapmayı isterim. Saygılarımla,
  • Sıra Kıbrıs ve Bursada...Kocaeli de fena olmaz, körfezde çok sayıda Ordulu ve Giresunlu yaşıyor...
  • Ankara aktarmali uculsa olmaz mi, 4 saatte varirsin, ne gerek var boyle hatlara

AnadoluJet, Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Antalya’ya direkt uçuşlar başlatıyor.

Anadolu Jet’in 11 Temmuz 2016’da başlayacak Ordu/Giresun-Antalya seferleri haftanın üç günü karşılıklı olarak icra edilecek.

2016 yaz tarifesi kapsamında düzenlenecek seferlerden Ordu/Giresun-Antalya uçuşları pazartesi, perşembe ve cumartesi günleri olmak üzere haftada üç gün karşılıklı seferler şeklinde düzenlenecek.

Ordu/Giresun -Antalya seferleri başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Musti ~ 8 yıl önce
Yeni hatlar iyi ancak bilet fiyatları uçmuş. Ordu-Giresun Havalimanı en pahallı iç hat uçuşlarının olduğu yer. Havalimanı yeni ve yetersiz. Uçuşların %80'i rötarlı. Oturucak bir kafeteryası yok. Son bekleme salonunda oturmaya koltuk bulamıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aj kiralık ~ 8 yıl önce
yaptıkları seferler için uçak bulamayan aj yeni destinasyonlarını ayarlarken uçak da ayarlasın bir zahmet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT-OGU ~ 8 yıl önce
Antalya'da yaşayan Ordu ve Giresun'lular olarak teşekkür ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 8 yıl önce
Ordu-Giresun'a Avrupa'da demek de yalakalık oluyor! Türkiye'nin 5 ili hariç hiç bir yeri Avrupa kıtasında değil! Aslında o 5 ili de değil ki! Ne bu saçma sapan Avrupa sevdanız! Bizim özümüz Orta Asya'dan gelmedir! Bunu unutmayın! Asya'da demek niye zorunuza gidiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hat mı? ~ 8 yıl önce
Terminali genişletsinler, önce sen git denize pist yap dünya kadar yatırım yap, ama 2 tane boarding kapısı. ama terminal kadar VIP salonu!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aktarmali ~ 8 yıl önce
Sayın aktarmalı, iyi alışmışsınız siz aktarmaya devam edin 4 saatte mi gidersiniz ya da siz gidersiniz valiziniz arkanızdan mı gelir. Yaşlı insanlar var aktarmayı bilmeyen tek başına seyahat eden amcalar teyzeler belki Sizin baba anneniz gibi bir sürü insanlar var. Ne yani yetmiyor mu Size Ankara dan uçulan noktalar bencillik etmemek lazım. Antalya da pekala yurtiçi hub noktası olabilir. Siz onu bırakın yıllardın Pegasus Ayt Ecn ekmeğini yiyor Thy yada Sunexpress yada Anadolujet uyuyor. Karar aşamasında yenihatlara çokhızlıkarar verip İnsanları ulaştırmak gerekir.Şimdi bana sorsalar daha sakin havalimanından aktarma yapmayı isterim. Saygılarımla,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çotanak ~ 8 yıl önce
Sıra Kıbrıs ve Bursada...Kocaeli de fena olmaz, körfezde çok sayıda Ordulu ve Giresunlu yaşıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gzp ~ 8 yıl önce
Antalya Ordu-Giresun'a bağlanmıyor Ordu-Giresun Antalya'ya bağlanıyor
Aktarmali ~ 8 yıl önce
Ankara aktarmali uculsa olmaz mi, 4 saatte varirsin, ne gerek var boyle hatlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmaz ~ 8 yıl önce
Zaten aktarma ucuslardaki en cok kullanılan rotanın Antalya olduğu gözlemlendi. Durum böyle iken neden daha fazla ödenip Antalya'ya uculsun? Neden uçaklar havaya daha fazla karbon salinimi yapsın? Lütfen yapıcı yorumlar yapalım. Antalya ucuslari Ordu ve Giresunlulara hayırlı olsun. Umarim kis tarifesinde de devam eder ucuslar.
Orji-nal ~ 8 yıl önce
Rus krizi olmasa haftada bir seferi de göremezdiniz. Oteller batarsa sonraki senelerde turizm kalmayacak yoksa.
Sonuç ~ 8 yıl önce
Alan bölgeye ekonomik katkıda bulundumu? Evet. Arsa fiyatları uçtu. Uzun vadede etkili olacakmı? Evet. Kendi yağıyla kavrulacak mı? Asla.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000