09 Mart 2017, Perşembe 11:41:20

AtlasGlobal kapasitesini yüzde 33 artırdı

Uluslararası alandaki büyüme stratejisini bu yıl da sürdüren Atlasglobal, geçen yılın Şubat ayına oranla kapasite ve doluluk oranlarını hızla artırmaya devam ediyor.
  • FO 1400 tl maaş alıyor . Yanlış duymadınız uçuşlar dahil 1400 TL(100 saat dahi uçsa). Sivil havacılık da bu durumu izlemekle yetiniyor. Uçmasın o zaman diyemezsiniz. Zira hiçbir havayolunda uzun süredir alım yok.
  • en kısa zamanda mardıne ucuslarınızı beklıyoruz
  • Biraz kktc ercanla ilgilenin. Rezilliğinizden dolayı başka havayollarına dünya para veriyoruz
  • Bursa istiyoruz, beygir yapmıyor, bari siz yapın şu işi. % 81 doluluk oranı ilke ancak siz oturtabilirsiniz bu düzeni. SHGM ye girişimde bulunup en dolu, en kârlı hatlardan başlayın, alın AJ'nın elinden..
  • Uçağa biniyorsun güler yüz bunlarda, hizmet bunlarda hem ucuz iç hat uçuşları, neden binmiyim kardeşim. Yolcusunu en çok seven havayoluna
  • bir pilot olarak soyluyorum sirketin karliligi vs uzmanlik alanim degil ancak yorumlar, bildiklerim ve kendi yakinlarimdan gordugum kadariyla pilot camiasinin sendika boslugundan (!) yararlanip, bu isi FO kalitesini dusurerek rezil bir hale getirdiler. piyasada ne kadar 'tepecik' li varsa kabin memuru yapip acik ogretim mezunlarini hatta olmayanlari tip siniflarina alarak paralarini ve umutlarini resmen caldilar. asgari ucretle adam mi ucurulur tk da gidip kabin memurlugu yapmak bu lisanla daha mantikli yakinda bunu deneyenler de olacaktir piyasayi rezil ettiler
  • Nevsehir istiyoruz! ,
  • ZÜRİCH İzmir seferini bekliyoruz.
  • Melih topuz A D A M S I N !!! Kim tutar seni :))
  • Maaşlara da yüzde 33 zam bekliyoruz

Türkiye’nin doğusuyla batısı arasında köprü oluşturma vizyonu çerçevesinde 35 ülkede 50’den fazla noktaya uçuş gerçekleştiren Atlasglobal, Şubat ayında da başarılı bir performans sergiledi. Uluslararası bir havayolu şirketi olma hedefiyle büyüme ivmesini sürdüren Atlasglobal, toplam kapasitesini ve taşınan yolcu sayısını hızla artırıyor.

Şubat ayında toplam kapasitesini yüzde 33 artıran Atlasglobal, yine aynı ayda dış hatlar kapasitesini, yüzde 38 oranında artırdı. Şirketin iç hatlar kapasitesinde ise geçen senenin Şubat ayına kıyasla yüzde 28 oranında artış gerçekleşti.

DOLULUK ORANLARI HER GEÇEN AY ARTIYOR
Uçakların doluluk oranı yine geçen yılın Şubat ayına oranla yüzde 7 artış yakalayarak, yüzde 67’den yüzde 74’e yükseldi. Atlasglobal, dış hat seferlerinde ise doluluk oranı geçen senenin aynı dönemine kıyasla yüzde 10 artışla yüzde 58’dan yüzde 68’e ulaştırdı. İç hat seferlerinin doluluk oranı yüzde 1 artışla, yüzde 81’den yüzde 82’ye yükseldi.

Şirketin açıkladığı bu rapora göre, Şubat ayında toplam yolcu sayısında ise yüzde 46 oranında artış izlendi. Artış, toplam transit yolcularda yüzde 232, noktadan noktaya (P2P-Point to Point) toplam yolcu sayısında ise yüzde 29 oranında gerçekleşti. Bilet satışından elde edilen toplam gelir Şubat ayına oranla oranla yüzde 34 oranında arttı. Dış hat bilet satışlarında yüzde 58 artış elde edilirken, iç hat bilet satışlarında ise toplamda yüzde 10 oranında bir düşüş izlendi.

AtlasGlobal kapasitesini yüzde 33 artırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

Müthiş :) ~ 7 yıl önce
FO 1400 tl maaş alıyor . Yanlış duymadınız uçuşlar dahil 1400 TL(100 saat dahi uçsa). Sivil havacılık da bu durumu izlemekle yetiniyor. Uçmasın o zaman diyemezsiniz. Zira hiçbir havayolunda uzun süredir alım yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mardınlı acenta ~ 7 yıl önce
en kısa zamanda mardıne ucuslarınızı beklıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyy atlas ~ 7 yıl önce
Biraz kktc ercanla ilgilenin. Rezilliğinizden dolayı başka havayollarına dünya para veriyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bursa ~ 7 yıl önce
Bursa istiyoruz, beygir yapmıyor, bari siz yapın şu işi. % 81 doluluk oranı ilke ancak siz oturtabilirsiniz bu düzeni. SHGM ye girişimde bulunup en dolu, en kârlı hatlardan başlayın, alın AJ'nın elinden..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İkramlarınıza bayılıyorum ~ 7 yıl önce
Uçağa biniyorsun güler yüz bunlarda, hizmet bunlarda hem ucuz iç hat uçuşları, neden binmiyim kardeşim. Yolcusunu en çok seven havayoluna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir pilot ~ 7 yıl önce
bir pilot olarak soyluyorum sirketin karliligi vs uzmanlik alanim degil ancak yorumlar, bildiklerim ve kendi yakinlarimdan gordugum kadariyla pilot camiasinin sendika boslugundan (!) yararlanip, bu isi FO kalitesini dusurerek rezil bir hale getirdiler. piyasada ne kadar 'tepecik' li varsa kabin memuru yapip acik ogretim mezunlarini hatta olmayanlari tip siniflarina alarak paralarini ve umutlarini resmen caldilar. asgari ucretle adam mi ucurulur tk da gidip kabin memurlugu yapmak bu lisanla daha mantikli yakinda bunu deneyenler de olacaktir piyasayi rezil ettiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AÖF ~ 7 yıl önce
Ne oluyor AÖF mezunu olunca şu milletin bitirdiği sınavlarda iPhone plustan kopya çekilen özel üniversitelerden daha sağlamdır
Yarı yarıya ~ 7 yıl önce
Dediklerinin yarısına sonuna kadar katılıyorum, diğer kısmı ise deli saçması. Hayırdır beyim kendin Harvard'da okuyup MIT'de yükseğini mi yaptın da insanları diplomasına göre yargılıyorsun? Ya da atıyorum Odtü'de mühendislik okumuş biri lisans mezunu bile olmayan birine göre daha mı iyi uçurur uçağı? İnsan kalitesi kriterin diploma/etiket midir? Umut tacirliği ve asgari ücret ise katıldığım kısımlar, bence de yeni gelen FO'lardaki kalite düşüklüğünün sebebi okudukları okul değil Atlas'ın bu fırsatçı ve sıfır etiğe sahip ücret politikasıdır. Havacılığa en istekli oldukları, en ilgili oldukları dönemde insanları tezgahtar çalıştırılmayacak paraya uçurursan o kişi de "1500 saatimi doldurayım da defolup gideyim buradan" diye uçar, heves meves bırakmazsın insanlarda. Kalitesizliğin sebebi etiket değil ekmek/köfte ilişkisidir. Ne kadar ekmek o kadar köfte demiş atalarımız, sen üç kuruş verirsen FO'ya o adam yaptığı işe saygı falan duymaz.
Nevsehir ~ 7 yıl önce
Nevsehir istiyoruz! ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ufak bir bilgi ~ 7 yıl önce
Üstad istiyorsunda senin meydanı bakıma alıyorlar. Kapatacaklar
İzmir ~ 7 yıl önce
ZÜRİCH İzmir seferini bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta55 ~ 7 yıl önce
Melih topuz A D A M S I N !!! Kim tutar seni :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Euro 3.3 tl ~ 7 yıl önce
Maaşlara da yüzde 33 zam bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000