02 Temmuz 2016, Cumartesi 10:00:57

Atlasglobal Zürih seferlerine başladı

Atlasglobal; Zürih, Hamburg ve Doha dış hat noktalarından İstanbul'a olmak üzere, 3 yeni dış hat noktasına uçuşlarına başladı.
  • Elazığ seferini düşünmüyormusunuz ?
  • Amsterdam-Ankaraaaa hiç olmazsa haftada bir aktarmalardan bıktıııık
  • Bu yil cok iyi fiyatlarla basladiniz züriche seneye yine ayni fiyatlar olursa ucakda bos yer kalmaz
  • Golge dusurmek istemem basariniza ve bu mutlu gununuze sevgili atlas global ama bisey diyecegim, ticaretin ust yonetimi degisti degisiyor yeni transferler falan fistik mi var!!!???? Dedikodu degildir diye dusundum duyunca ..
  • Atlas Global 1 Numara. Hizmeti servisi, İkramı ile.
  • Riyad istiyoruz
  • 10 gün sonrası için dahi güvenerek bilet alınmaz. 4 kişi cluj seferini ve 2 kişilik Sharjah seferini uçuştan 1 gün öncr iptal ettiler ve bu belki 20. sefer iptali. Resmen rezalet
  • Kabın memuru alımı ne zaman başlayacak lütfen buna da bi el atın beklemedeyiz,hepimiz
  • Yüksel başkan..yakıyorsun yine..
  • ZÜRİCH-İZMİR Seferi mutlaka düşünülmeli özellikle yaz mevsiminde. İlgililerin dikkati buna çekilmeli. İZMİR her zaman potansiyeli olan Türkiye'nin üçüncü büyük ilidir. Ayrıca çok geniş turizm ve kültür merkezidir. Atlasjet yurtiçi uçuşlarda İzmir'i devamlı kullanan bir havayolu,İzmir çıkışlı yurtdışına uçuşlar mutlaka düşünülmeli.

Atlasglobal; Zürih, Hamburg ve Doha dış hat noktalarından İstanbul'a olmak üzere, 3 yeni dış hat noktasına uçuşlarına başladı.

Zürih'teki ilk uçuş sebebiyle Atlasglobal üst yönetimi Türkiye Cumhuriyeti Zürih Başkonsolosluk yetkilileri, Zürih Havalimanı otoritesi ve sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Zürih - İstanbul ilk seferini yapan yolculara özel hatıra kartı ve lokum dağıtıldı.

Zürih'ten yapılan ilk sefer öncesinde, Atlasglobal Genel Müdür Yardımcısı Semra Erener Özalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Atlasglobal Havayolları, Avrupa’da büyümesine hızla devam ediyor. 1 Temmuz 2016 itibarıyla uçuş haritamıza eklediğimiz Zürih seferleriyle Avrupa’da destinasyon sayısını artırıyoruz." dedi.

Atlasglobal’in Zürih – İstanbul ilk uçuşu vesilesiyle Özalçın ile birlikte; Türkiye Cumhuriyeti Zürih Başkonsolosu Aslı Oral'ın da aralarında bulunduğu yetkililer, Zürih Havalimanı otoritesi, yetkili acenteler ve sektörün önde gelenleriyle bir araya geldi.

Özalçın,  şunları kaydetti:

"Zürih'ten İstanbul'a uçuşa başladık. Aynı anda Hamburg-İstanbul uçağımız da İstanbul'a varmak üzere. Avrupa'dan aynı anda başlattığımız iki seferin yanı sıra bu akşam da İstanbul'dan Doha'ya ilk uçuşumuzu gerçekleştireceğiz. Yakın zamanda 50 destinasyon noktasına ulaşmış olacağız. İstanbul'da yapılan 3. havalimanı açıldığında da hedeflerimizi daha da ileriye taşımak istiyoruz. Kapasite sıkıntısı nedeniyle şu an hedeflerimizin tamamını gerçekleştirmek mümkün olamıyor.

Yeni açılan hatlarımızla uçuş ağımızı Doğu’dan Batı’ya genişletmeye devam ediyoruz. Avrupa, Birleşik Arap Emirlikleri, Orta Asya’da ve Ukrayna’da uçuş ağımıza eklediğimiz ve yeni eklenecek birçok hattımızla toplam 50’ye yakın uçuş destinasyonuna ulaşmış olacağız.

Atlasglobal'in, 2015 yılı itibarıyla büyük yenilikler getirdiği bir müşteri sadakat programı var. Temmuz ayı süresince boarding sırasında Atlasmiles sadakat programına üye olmak üzere form dolduran yolcularımız arasında yapılacak çekilişle her seferde iki yolcumuzu Business Class'ta ağarlayacağız."

İsviçre pazarında da yolcuların tercih ettiği havayolu şirketi olmak istediklerini belirten Özalçın, "İsviçre yolcularını, Atlasglobal’in ayrıcalıklı dünyasıyla tanıştırmak en büyük hedefimiz. Zürih’e günde sadece 1 sefer değil, 2-3 sefer düzenleyerek daha da çok yolcuya ulaşmayı hedefliyoruz. Bu sebeple İsviçre’de de yerel taşıyıcılarla iş birliklerine imza atmaya hazırız. Amacımız daha çok noktaya daha çok yolcu taşımak ve bu hizmeti en hızlı ve en ucuz şekilde sunmak. Bu işbirlikleri sayesinde Atlasglobal'in kendisinin bizzat sefer planlayamadığı diğer uçuş noktalarına da Türkiye ve ötesine yolcu taşıması mümkün olabilecek. Zürih hattımızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” dedi.

Atlasglobal’in Zürih-İstanbul arası seferleri haftanın her günü Zürih’ten yerel saat 14.45’te kalkarak 18.45’te İstanbul’da Atatürk havalimanına ulaşacak; İstanbul’dan ise saat 10.20’de kalkarak 13.30’da Zürih’e varacak.

Uçuşların fiyatları ise gidiş-dönüş 139 İsviçre Frank’ından başlıyor. Atlasglobal ile Zürih – İstanbul Atatürk Havalimanı arasında seyahat eden yolcular, diğer tüm Atlasglobal yurt dışı seyahatlerinde olduğu gibi, ücretsiz ikram gibi ayrıcalıklardan da yararlanıyor.

Atlasglobal yolcuları Zürih’ten İstanbul Atatürk Havalimanı bağlantılı olarak Bağdat, Bişkek, Doha, Erbil, Erivan, Kuveyt, Mahaçkale, Medine, Nizhnekamsk, Dubai (Sharjah), Süleymaniye, Tahran, Tiflis, Kıbrıs, Adana, Antalya, Gaziantep, İzmir, Kayseri ve Trabzon’a da seyahat edebilecek.



Atlasglobal Zürih seferlerine başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Ali ~ 8 yıl önce
Elazığ seferini düşünmüyormusunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Schiphol ~ 8 yıl önce
Amsterdam-Ankaraaaa hiç olmazsa haftada bir aktarmalardan bıktıııık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serkan ~ 8 yıl önce
Bu yil cok iyi fiyatlarla basladiniz züriche seneye yine ayni fiyatlar olursa ucakda bos yer kalmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gercek mi ~ 8 yıl önce
Golge dusurmek istemem basariniza ve bu mutlu gununuze sevgili atlas global ama bisey diyecegim, ticaretin ust yonetimi degisti degisiyor yeni transferler falan fistik mi var!!!???? Dedikodu degildir diye dusundum duyunca ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
süper ~ 8 yıl önce
Atlas Global 1 Numara. Hizmeti servisi, İkramı ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetçi ~ 8 yıl önce
Riyad istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sedat ~ 8 yıl önce
Neden?
Sedat ~ 8 yıl önce
Destinasyon açılışından ziyade tatile giden aile fotoğrafına benzemiş.
Sefer İptalleri ~ 8 yıl önce
10 gün sonrası için dahi güvenerek bilet alınmaz. 4 kişi cluj seferini ve 2 kişilik Sharjah seferini uçuştan 1 gün öncr iptal ettiler ve bu belki 20. sefer iptali. Resmen rezalet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
afa ~ 8 yıl önce
Kabın memuru alımı ne zaman başlayacak lütfen buna da bi el atın beklemedeyiz,hepimiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bumin.. ~ 8 yıl önce
Yüksel başkan..yakıyorsun yine..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir ~ 8 yıl önce
ZÜRİCH-İZMİR Seferi mutlaka düşünülmeli özellikle yaz mevsiminde. İlgililerin dikkati buna çekilmeli. İZMİR her zaman potansiyeli olan Türkiye'nin üçüncü büyük ilidir. Ayrıca çok geniş turizm ve kültür merkezidir. Atlasjet yurtiçi uçuşlarda İzmir'i devamlı kullanan bir havayolu,İzmir çıkışlı yurtdışına uçuşlar mutlaka düşünülmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmadı ~ 8 yıl önce
Sunex yedirmez o hattı ve ya hatları boş konuşmayalım next please !

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000