24 Ekim 2017, Salı 11:30:36

Atlasglobal'de flaş gelişme!

Atlasglobal Havayolları Genel Müdürü Orhan Coşkun, 9 yıldır yürüttüğü genel müdürlük görevini bıraktığını açıkladı. Coşkun’un yeni görevi ne oldu, yerine kim atandı? İşte detaylar…
  • Yolunuz açık olsun kaptanım, bizde emeğiniz büyük...
  • Bu kadar az yorum yapıldığı bir haberin açıklamasını ancak siz yaparsınız Gerçi biz biliyoruz,tayınlamasan da
  • Yerinde bir karar olmuş, yorulmuştu sonbaharda kaptan atıp ilk baharda yeniden almaktan... aradaki boş aylarda biriken euroları harcamak lazım dimi !!!
  • Sermed kaptan iyidir.
  • Biz thy ye geçerken yaptığın mobbing ve engellemeyi unutmayacağım. Senin yüzünden işsiz geçirdiğim 6 ayın hakkını da helal etmiyorum.
  • Değişiklik iyidir

Atlasglobal Havayolları Genel Müdürü Orhan Coşkun, 9 yıldır yürüttüğü genel müdürlük görevini bıraktığını açıkladı.

2008 yılından bu yana Atlasglobal Havayolları’nda genel müdür olarak görev yapan Orhan Coşkun, sürpriz bir kararla görevini bıraktığını açıkladı. Coşkun çalışma arkadaşlarına gönderdiği mesajda, görevi grup şirketi Afa’nın Genel Müdürü Sermed Temizkan’a devrettiğini ve kendisinin genel koordinatör olarak görev yapacağını vurguladı. Bu arada Sermed Temizkan’ın yerine ise genel müdür yardımcısı Oytun Bilgen’in getireleceği öğrenildi.

İşte Orhan Coşkun’un ayrılık mesajı:

Değerli Arkadaşlarım,

Yaklaşık 40 yıldır devam etmekte olan yoğun çalışma tempomu bugün itibarı ile kısmen yavaşlatma kararı almış bulunmaktayım. Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Murat Ersoy’la birlikte aldığımız karar gereği Atlasglobal Havayolları Genel Müdürlük görevini grup şirketlerimizden AFA’nın Genel Müdürü olan sayın Sermed Temizkan’a devrediyorum ve kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.

Bundan böyle Atlasglobal havayollarında Genel Koordinatör olarak görev alıp, Lessor’lerle olan ilişkiler ve Dry Lease uçak kiralamalarından sorumlu olacağım.

Hepinizin bildiği gibi Atlas’ta 2008 yılından bu yana Genel Müdür olarak görev yapmaktaydım. Bana verilen bu büyük onuru ve sorumluluğu, her zaman için dürüstçe ve elimden gelenin en iyisini ortaya koyarak yaptığıma inanıyorum. En büyük gururum, havacılık sektörünün en zor dönemlerinde şirketimizin yakaladığı yeni Global vizyon ve imajı sizlerle birlikte yaşamış olmaktır.

Görevimi yapmamda bana büyük destek veren siz mesai arkadaşlarıma gönülden şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca desteğini sürekli yanımda hissettiğim, bana karşı hep dürüst ve açık olan ve hiçbir zaman için küçük hesaplar peşinde olmayan patronum sayın Murat Ersoy’a da çok teşekkür ediyorum. Bu mükemmel ailenin bir parçası olmaktan her zaman için büyük bir gurur duydum ve duymaya devam edeceğim.

Bundan sonra Genel Koordinatör’lük dışında kalan zamanımı, şimdiye kadar yoğun iş tempom nedeni ile yeterince ilgilenemediğim ailem ve en büyük hobim denizciliğe daha çok vakit ayırarak geçirmeyi arzu ediyorum.

Bu görev değişikliği asla bir veda değildir. Aynı çatı altında sağlığımız el verdiği sürece el el yolumuza devam edeceğiz.

Sevgilerimle,

Orhan Coşkun

©AirportHaber Özel

Atlasglobal'de flaş gelişme!