03 Ağustos 2017, Perşembe 10:12:03

Atlasglobal'in pilotu üldekinde televizyona konuştu

Atlasglobal'in İstanbul'lda kısa süreli etkili olan yağmur ve dolu fırtınası sırasında uçağı Atatürk Havalimanı'na indirmesiyle gündeme gelen Ukraynalı pilotu, ülkesinde televizyona konuştu.
  • Adam iyiydi hazmedin artık.Daha rahat uyursunuz canlarım benim.Siz de iyisiniz ama tatlı suda.
  • Aklı olan ve tecrübeli pilotlar başına görebilecekleri önceden tahmin eder, uçağını da ekibini de yolcusunu da bu tehlike ile burun buruna getirmez. Ha yok, başına geleceği önceden göremedi ve paçayı böyle de olsa kurtardıysa, kahraman ilan edilmez. Bu seferlik şanslı imiş denir. Fazla pohpohlayıp mabadlarını kaldırmayın yabancıların. Kültür farklı bunlarda.
  • Arkadaşlar pilotun nereli oldugu kim oldugu önemlimi sizce...Sonuçta o kadar riskli inişte insanların hayatı kurtulmuş..bence eleştirmekten vazgeçin artık bu insanı ayıptır..o uçakta sizinde bir tanıdıgınız veya akrabanız olabilirdi...nokta
  • O gun havada olan ucak bir tek Atlas havayollarının uçağı mıydı? Bu nedir ustam bu kadar ? Adamların işi bu zaten, hergün birine madalya verelim o zaman.
  • Autoland için uçağın rüzgar limitleri mevcut. Limit dışı nedeniyle manuel inmiş olabilir.
  • Uçak kendi inemiyormu?
  • ekibin eline sağlık ve fakat kabak tadı verdi bu temcit pilavı.
  • People, what are you writing? Why are you misinforming readers? This is a part of the Ukrainian news of the totallly proukrainan channel (name of the UKRAINIAN CHANNEL - "1+1"). And nothing is mentioned about Russia. Please, be so kind to check before posting. Do not make Ukrainian as Russian. This is at least not polite to Ukrainian nation. And as Ukrainian, I am giving a summary of this video (what are they saying): UKRAINIAN journalist went to Istanbul to take an interview of a crew. UKRAINIAN pilot is saying the story how he did this extreme landing and also mentioning that he wants to go back home to UKRAINE. And NO INFORMATION ABOUT RUSSIA AND INVITATION TO RUSSIA.
  • TSN 1+1 Ukrayna haber kanalıdır ve yayın Ukraynaca. Rusya'ya daveti yada Rus televizyonu ile ilgisi yoktur.
  • Atlas milyon harcasa bu reklama ulasamazdi.

Atlasglobal'in İstanbul'lda kısa süreli etkili olan yağmur ve dolu fırtınası sırasında uçağı Atatürk Havalimanı'na indirmesiyle gündeme gelen Ukraynalı pilotu, ülkesinde televizyona konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Rusya'ya davet edilen Ukraynalı pilot Alexander Akopov, verdiği röportajda o anları anlatırken, internet üzerinden de yayınlanan video kısa sürede 6 milyon izlenme sayısına ulaştı.

Atlasglobal'in pilotu üldekinde televizyona konuştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Sierra ~ 7 yıl önce
Adam iyiydi hazmedin artık.Daha rahat uyursunuz canlarım benim.Siz de iyisiniz ama tatlı suda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akıllı Pilot ~ 7 yıl önce
Aklı olan ve tecrübeli pilotlar başına görebilecekleri önceden tahmin eder, uçağını da ekibini de yolcusunu da bu tehlike ile burun buruna getirmez. Ha yok, başına geleceği önceden göremedi ve paçayı böyle de olsa kurtardıysa, kahraman ilan edilmez. Bu seferlik şanslı imiş denir. Fazla pohpohlayıp mabadlarını kaldırmayın yabancıların. Kültür farklı bunlarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VATANDAŞ ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar pilotun nereli oldugu kim oldugu önemlimi sizce...Sonuçta o kadar riskli inişte insanların hayatı kurtulmuş..bence eleştirmekten vazgeçin artık bu insanı ayıptır..o uçakta sizinde bir tanıdıgınız veya akrabanız olabilirdi...nokta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FI ~ 7 yıl önce
ÇOK APTALSIN ... SEN BİNERSİN ANCAK O UÇAĞA
Bir soru ~ 7 yıl önce
O gun havada olan ucak bir tek Atlas havayollarının uçağı mıydı? Bu nedir ustam bu kadar ? Adamların işi bu zaten, hergün birine madalya verelim o zaman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pehh ~ 7 yıl önce
Ama ağır hasar alan uçak oydu
Klasik ~ 7 yıl önce
Bugüne kadar herhangi bir teknisyen yada o uçağın uçuşu için emek veren birine verilen bir ödül duymadık, CRM denilen ve öğretilmesi zorunlu ama bir türlü içeriği anlaşılamayan da budur. Bu bir ekip işidir. Teknik ekip, o uçağı bir sonraki uçuşa hazırlamak için gece gündüz çalışacak. Planlaması iptalleri planlayacak. Maliye parasını hesaplayacak. Kabin ekibi yolcuyu memnun edecek. Vesaiire vesaire. Başarılı iniş yapıldı diye ödüllendiriliyorsa eğer, o halde o uçağı tekrar göklere çıkaran ekip de başarılıdır. Bu bir ekip işidir. Bir not daha, o gün elleri titreyerek uçaklarını indirmeye çalışan bir çok pilot mevcut. Saygılar.
Hayko ~ 7 yıl önce
Autoland için uçağın rüzgar limitleri mevcut. Limit dışı nedeniyle manuel inmiş olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilemedim ~ 7 yıl önce
Uçak kendi inemiyormu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
--- ~ 7 yıl önce
Duruma göre. Pistin alt yapısına göre. Ve havaya göre değişir o
yeter be ~ 7 yıl önce
ekibin eline sağlık ve fakat kabak tadı verdi bu temcit pilavı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Solya ~ 7 yıl önce
People, what are you writing? Why are you misinforming readers? This is a part of the Ukrainian news of the totallly proukrainan channel (name of the UKRAINIAN CHANNEL - "1+1"). And nothing is mentioned about Russia. Please, be so kind to check before posting. Do not make Ukrainian as Russian. This is at least not polite to Ukrainian nation. And as Ukrainian, I am giving a summary of this video (what are they saying): UKRAINIAN journalist went to Istanbul to take an interview of a crew. UKRAINIAN pilot is saying the story how he did this extreme landing and also mentioning that he wants to go back home to UKRAINE. And NO INFORMATION ABOUT RUSSIA AND INVITATION TO RUSSIA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs personeli ~ 7 yıl önce
Speak turkiş turkiş anlamıyor biz seni uşağum
Uggy ~ 7 yıl önce
Don t be angry please it's not about your race.4 turkish people belarus ukranian georgian even polish are russian :) and also we call the all these nations women natasha.It's not just for the slavian race also we call all slant eyed people is chinese :))
Flyby ~ 7 yıl önce
thanks for summing up
Japan or china whatever ~ 7 yıl önce
Solya ~ 7 yıl önce
@ Uggy Due to the war between Russia and Ukraine on the Ukrainian territory (they are invading our Eastern part now and already took Crimea), it is rather sharp to make such mistakes by making Russian the Ukrainan channel. I hope this AirportHaber's mistake was unconscious
Ukrayna Televizyonu ~ 7 yıl önce
TSN 1+1 Ukrayna haber kanalıdır ve yayın Ukraynaca. Rusya'ya daveti yada Rus televizyonu ile ilgisi yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
By ~ 7 yıl önce
Atlas milyon harcasa bu reklama ulasamazdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000