04 Ağustos 2017, Cuma 19:34:14

Ersoy: "Yasak tam aksine yolcu sayımızı artırdı"

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) uçuşları sonrası İngiltere uçuşlarında uygulanan elektronik cihaz yasağının da kaldırılması ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy “Önemli bir sorunu geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İngiltere uçuşlarındaki yasağın kalkması Türk turizmine önemli katkılar sağlayacak” diye konuştu.
  • ilk önceyaşam standartlarını oturtun hiçbirşey yapamayan kanat kaptan sen anca kabinle ilgilen...asgari ücretle geçinmeye çalışan pilotlarına yönel...
  • Atlglb in isi cok zor...
  • Avrupa'nın en yoğun havayolu yolcusuna sahip İstanbul'dan THY hariç bir yerli havayolu New York, Bangkok, Hongkok, Singapur, Şangay, Hatta LA veya Las Vegas uçuşu yapabilecek mi acaba?
  • Havacılıkta kaliteyi düşüren, havacılık camiasına ihanet eden insanların doluştuğu şirket.
  • Pilot maaşı nekadar ? lise terkim , pilot olmak istiyorum. iş garantili eğitim varmı atlasta?
  • yalaka tipler toplanır şimdi buraya saçma sapan alakasız yorumlar hadi bekliyoruz
  • Galiba sadece istanbul cikisli ucuslarda kalkti. Diger turstik yerlerden kalkan charterlar dahil degil galiba. Bilen var mi?
  • Atlasglobali yolcu olarak çok beğeniyorum. Gideceğim yere Atlas uçuyorsa atlastan sasmiyorum. Ayrıca güler yüzlü kabin ve kokpit ekibiniz çok iyiler her konuda yardımcı oluyorlar. Teşekkürler Atlas. Bol kazançlı uçuşlar olsun.
  • Şirket gerçekten ivme kazandı.Bunda sizin ileri görüşlü yatırımlarınız büyük önem arz ediyor.Ancak şirketin büyümesi şüphesiz emniyetten geçer.Kokpitte emniyeti tehlikeye atan kaptanları artık emekli etme zamanıdır.Genç ve sinerjik okuyan kendini geliştiren kaptanlarla yola devam ve güzel günler bekliyor
  • Atlas artık 1-2 uçak daha alsa çok güzel olur

İngiltere'nin Mart ayından bu yana Türkiye'den gerçekleştirilen uçuşlarda başlattığı kabinde elektronik cihaz yasağı uygulaması, geçtiğimiz hafta kaldırılmıştı.

İngiltere’ye gitmek üzere havalimanına gelen yolcular, kontuardaki rutin bilet işlemleri sonrasında daha önce yasak kapsamında uçaklara götüremedikleri ve görevlilere teslim ettikleri elektronik eşyalarını artık yanlarına alabiliyorlar.

Yasağın kaldırılması ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, “İngiltere uçuşlarında yasağın kaldırılmasıyla önemli bir sorunu geride bırakmış bulunuyoruz. İngiltere uçuşlarındaki yasak, yolcu kaybına neden olmadı aksine yolcu sayımız artmaya devam etti. Ancak yolcularımız bu uygulama dolayısıyla havalimanında çok daha fazla prosedüre maruz kaldılar. Yasağın kalkmasının Türk turizmine olumlu yansımaları kuşkusuz olacaktır. Bu yıl turizm sektöründe sezonun açılmasıyla beraber önemli bir ivme yakaladık. Yeniden yükselişe geçtik, bu yükseliş trendinin önümüzdeki dönemde hız kesmeden sürmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Ersoy: "Yasak tam aksine yolcu sayımızı artırdı"

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

zapatista ~ 7 yıl önce
ilk önceyaşam standartlarını oturtun hiçbirşey yapamayan kanat kaptan sen anca kabinle ilgilen...asgari ücretle geçinmeye çalışan pilotlarına yönel...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 7 yıl önce
Atlglb in isi cok zor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 7 yıl önce
Zor hemen, imkansız biraz zaman alır....
Yolcu ~ 7 yıl önce
Avrupa'nın en yoğun havayolu yolcusuna sahip İstanbul'dan THY hariç bir yerli havayolu New York, Bangkok, Hongkok, Singapur, Şangay, Hatta LA veya Las Vegas uçuşu yapabilecek mi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soredictionary ~ 7 yıl önce
Havacılıkta kaliteyi düşüren, havacılık camiasına ihanet eden insanların doluştuğu şirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maaş ~ 7 yıl önce
Pilot maaşı nekadar ? lise terkim , pilot olmak istiyorum. iş garantili eğitim varmı atlasta?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atlas işte anca reklam ~ 7 yıl önce
yalaka tipler toplanır şimdi buraya saçma sapan alakasız yorumlar hadi bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seçme Saçma ~ 7 yıl önce
"Maaş" rümuz'lu seni haksız çıkartmak istememiş besbelli.
Hhh ~ 7 yıl önce
Galiba sadece istanbul cikisli ucuslarda kalkti. Diger turstik yerlerden kalkan charterlar dahil degil galiba. Bilen var mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alo ~ 7 yıl önce
Hepsinden kalktı.
Passenger ~ 7 yıl önce
Atlasglobali yolcu olarak çok beğeniyorum. Gideceğim yere Atlas uçuyorsa atlastan sasmiyorum. Ayrıca güler yüzlü kabin ve kokpit ekibiniz çok iyiler her konuda yardımcı oluyorlar. Teşekkürler Atlas. Bol kazançlı uçuşlar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ek ~ 7 yıl önce
Kokpit hangi konuda yardimci oldu sana merak ettim?
Murat Bey ve Atlasglobal ~ 7 yıl önce
Şirket gerçekten ivme kazandı.Bunda sizin ileri görüşlü yatırımlarınız büyük önem arz ediyor.Ancak şirketin büyümesi şüphesiz emniyetten geçer.Kokpitte emniyeti tehlikeye atan kaptanları artık emekli etme zamanıdır.Genç ve sinerjik okuyan kendini geliştiren kaptanlarla yola devam ve güzel günler bekliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emniyet?! ~ 7 yıl önce
Atlasta uçan arkadaşlarımızdan biliyoruz, yeterli kaptanları yok. Bu yüzden sürekli olarak aylık uçuş saatini, istirahatleri ve boş günleri ihlâl ediliyor. Bu şartlarda emniyetten bahsetme. Herkes limit aşımında ve çok yorgun...
Karşı görüş ~ 7 yıl önce
Onlar olmasa, geriden gelenlerden bir şey olmaz. Cehaletten gelen bir cesaretle tecrübeli kaptanların ayrılmasını istemek, en azından izansızlıktır. Kendini beğenen, ancak kendini geliştirmeyen insanlar en tehlikeli kişilerdir. Bu yüzden adamdan sayılmıyorlar zaten.
Vito Carleone ~ 7 yıl önce
Atlas artık 1-2 uçak daha alsa çok güzel olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000