09 Haziran 2016, Perşembe 16:02:18

Borajet çalışmalarını iş adamlarına anlattı

Borajet Havayolları ekibi geçtiğimiz hafta Adana Ticaret Odası ve Adana Sanayi Odası’nda iş adamlarıyla bir araya gelerek Borajet’in faaliyetlerini anlattı.
  • bora jet yöneticileri size sesleniyorum. bir seneyi aşkındır kayıp bagajım ile ilgili ödeme yapılmadı. sabırla ödeme yapmanızı bekliyorum.
  • İnşallah yakında iflas eder bu borajet belasından herkes kurtulur.. Çalışanlar perişan,yolcu perişan..
  • Borajetin müşterisine önem veren bir havayolu şirketi olduğunu yaşanandan dolayı hizmetlerinizden memnun kaldığımı öncelikle belirtmek isterim İlaveten ABD Silahlı Kuvvetleri ile ABD de bulunan Hava Yolları firmalarının gerek ücretlere gerekse bavul ve uçağa biniş öncelikleri gibi hususları değerlendirip TSK personeline benzer uygulama yapmanız halinde çok kısa sürede ciddi talep alacağınızı umuyorum Başarlar
  • Uçaklar % 50 bile dolmuyor Yemek ve yatı paraları ödenmiyor Maaşlar geç yatıyor Diger firmalara olan borçlar ödenemiyor Müdürler AYT de toplantılara gidiyor Plansız ve programsız hatlar acılıyor GERÇEK OLAN ŞU Kİ.....BORAJET UÇURUMUN KENARINDA....DÜŞTÜ DÜŞECEK.....
  • Bu arkadaşların ticaret politikasını bir türlü anlayamadım, dolu gidebilecek uçaklar Nasıl olurda boş boş uçar... Bunların patronları yokmu ...
  • Sxs i son 4 senedir ucuran issiz yonetim var transfer edin. Abilerinin yaninda danismanlikla ugrasmasin zavallilar.
  • Önce maasimizi yemeemizi verin
  • O kadarda abartmasakmı başkanım biraz fazla uçtunuz sanki?
  • Yanlış yönetim politikasıyla uçakları yarı boş giden şirket büyüyormuş öyle mi? Ben buna mezardan geçerken ıslık çalmak derim. Eğer şuanki uçuş planlama ve fiyat politikası değişmezse, korkarım ki batacaklar.
  • Öncelikli hedefi personelini mutlu etmek olsa ya. Harcırahını vermeyip, her ay çılgınlar gibi yatı planlanan ekiplerin karşısında 'işinize gelmiyorsa kapı orada' diyen yöneticileri var. Ne kadar samimi ve aile şirketi gibi görünse de yalnızca görüntü. Umarım güzel şeyler olur. Evet.

Borajet Satış Müdürü Mustafa Barış Geridönmez, Borajet‘in filosunda birbirinden gelişmiş uçakları bulundurduklarını ifade ederek , Borajet Havayolları günümüzde ve dünyanın pek çok ülkesinde seçkin benzerleri olan “Bölgesel Havayolu” kavramının Türkiye’deki ilk ve tek örneğidir” dedi. Borajet Hava Yolları olarak çok kısa bir zamanda iş adamlarına ve çalışanlarına birbirinden özel fırsatlar sunacaklarını ve şuanda bunun hazırlıkları içerisinde olduklarını belirtti.

Adana Ticaret Odası ve Adana Sanayi Odası toplantı salonlarında iş adamlarıyla buluşarak bir sunum gerçekleştiren Borajet Satış Müdürü Mustafa Barış Geridönmez katılımcılara Borajet’in hizmetlerini, Adana’dan yapılan direk uçuşlarını ve fırsatlarını anlattı.

Geridönmez, “Bizler İstanbul Sabiha Gökçen, Adana ve Ankara merkezli uçuşlar gerçekleştiren bir havayolu şirketiyiz. Son dönemlerde Adana çok ciddi yatırımlarımız oldu. Adana’dan uçuşlarımızı çok ciddi oranda arttırdık ve arttırmaya devam ediyoruz. İstanbul Sabiha Gökçen’den Ankara’ya uçuşlarımız devam ediyor. Yine yurt içinde İstanbul’dan karşılıklı İzmir, Antalya, Bodrum, Dalaman, Edremit, Çanakkale, Tokat ve Siirt gibi birçok noktaya uçuş gerçekleştiriyoruz. Yalnızca Borajet Havayolları'nın uçuş gerçekleştirdiği hatlarımız var. Bunun dışında yurtdışında Sabiha Gökçen çıkışlı şuanda Türkiye’den sadece Borajet Havayolları'nın direkt uçuş icra ettiği İbiza noktası bulunuyor. Yine Yunan Adaları’nda Mykonos ve Rodos adaları ve Almanya’nın Köln noktasına da İstanbul Sabiha Gökçen çıkışlı karşılıklı uçuşlarımız gerçekleşmektedir. Adana’dan haftanın her günü İstanbul’a, Ankara’ya, Diyarbakır’a, Kıbrıs’a, Bodrum’a ve Antalya’ya karşılıklı uçuşlarımız var” diye konuştu.

Borajet’in yurtdışına da yatırımlarını genişlettiğini anlatan Geridönmez şöyle devam etti: “Adana çıkışlı Almanya direk uçuşlarımız başladı. Haftanın her günü Köln, Berlin, Stuttgart gibi noktalara direkt uçuşlar ile misafirlerimizi götürüyoruz. Almanya’dan Adana’ya yolcu getirip, yolcu transferlerini Adana’dan gerçekleştiriyoruz. Yine yurtdışında Adana ‘dan direkt Ortadoğu uçuşlarımız bulunuyor. Beyrut ve Erbil’den karşılıklı uçuşlar gerçekleştiriyoruz. Borajet her yıl emin adımlara büyüyor ve gücüne güç katıyor. Hizmet yelpazemizde uçak içi ücretsiz ikramlar, araç kiralama, transfer hizmeti, sigorta, VIP transfer ve Fly Borajet yolcu sadakat programı hizmetleri bulunuyor. Hizmetlerimizle birlikte filomuzdaki uçak sayımızı günden güne artırıyoruz . Borajet Havayolları’nın kullanmış olduğu uçaklarda sadece Business Class ve Comfort Class kabinleri var. Bizim uçaklarımız içerisinde Economy Class yok bu nedenle bizim misafirlerimiz Comfort Class kalitesinde seyahat ediyorlar.

Bir proje üzerinde çalıştıklarını kaydeden Mustafa Barış Geridönmez; "Borajet Havayolları olarak tüm iş adamlarımıza ve sanayicilerimize özel uçuş fırsatları hazırlıyoruz. Yakın zamanda kurum sahiplerine, kurum personellerine tek tek ulaşıp; ayrı ayrı fırsatlar ve ayrıcalıklar sunacağımızı buradan müjdelemek isterim” dedi.

Borajet çalışmalarını iş adamlarına anlattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

FAHRİ IRMAK ~ 8 yıl önce
bora jet yöneticileri size sesleniyorum. bir seneyi aşkındır kayıp bagajım ile ilgili ödeme yapılmadı. sabırla ödeme yapmanızı bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fahri ~ 8 yıl önce
Abicigim Şirketi ara..belki aradın yine ara kesin çözüm o ...
İflas ~ 8 yıl önce
İnşallah yakında iflas eder bu borajet belasından herkes kurtulur.. Çalışanlar perişan,yolcu perişan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 8 yıl önce
Aminn
Asker ~ 8 yıl önce
Borajetin müşterisine önem veren bir havayolu şirketi olduğunu yaşanandan dolayı hizmetlerinizden memnun kaldığımı öncelikle belirtmek isterim İlaveten ABD Silahlı Kuvvetleri ile ABD de bulunan Hava Yolları firmalarının gerek ücretlere gerekse bavul ve uçağa biniş öncelikleri gibi hususları değerlendirip TSK personeline benzer uygulama yapmanız halinde çok kısa sürede ciddi talep alacağınızı umuyorum Başarlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BATIYORUZ.... ~ 8 yıl önce
Uçaklar % 50 bile dolmuyor Yemek ve yatı paraları ödenmiyor Maaşlar geç yatıyor Diger firmalara olan borçlar ödenemiyor Müdürler AYT de toplantılara gidiyor Plansız ve programsız hatlar acılıyor GERÇEK OLAN ŞU Kİ.....BORAJET UÇURUMUN KENARINDA....DÜŞTÜ DÜŞECEK.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimsin lan sen kim ~ 8 yıl önce
Kendall Aklıma Karagül dizisi geldide. ..Olmaz olmaz biseycik olmaz inşallah
Para pompası ~ 8 yıl önce
Bu arkadaşların ticaret politikasını bir türlü anlayamadım, dolu gidebilecek uçaklar Nasıl olurda boş boş uçar... Bunların patronları yokmu ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bora ~ 8 yıl önce
Sxs i son 4 senedir ucuran issiz yonetim var transfer edin. Abilerinin yaninda danismanlikla ugrasmasin zavallilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
verin ~ 8 yıl önce
Önce maasimizi yemeemizi verin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abartı ~ 8 yıl önce
O kadarda abartmasakmı başkanım biraz fazla uçtunuz sanki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güldüm ~ 8 yıl önce
Yanlış yönetim politikasıyla uçakları yarı boş giden şirket büyüyormuş öyle mi? Ben buna mezardan geçerken ıslık çalmak derim. Eğer şuanki uçuş planlama ve fiyat politikası değişmezse, korkarım ki batacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bırakya ~ 8 yıl önce
Öncelikli hedefi personelini mutlu etmek olsa ya. Harcırahını vermeyip, her ay çılgınlar gibi yatı planlanan ekiplerin karşısında 'işinize gelmiyorsa kapı orada' diyen yöneticileri var. Ne kadar samimi ve aile şirketi gibi görünse de yalnızca görüntü. Umarım güzel şeyler olur. Evet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000