07 Haziran 2016, Salı 11:18:55

Borajet’e asker-polis tepkisi

Borajet Havayolları uçaklarda silah taşımayı aniden iptal edince çok sayıda asker ve polis mağdur oldu
  • Yorumu kesmissiniz devamı yok...Neyse yinede Teşekkür ederim
  • Neden yorumumu yayinlamiyosunuz..kötü hiç bir kelime söz yok hayırdır. ....Vatandaş ın biriyle kahve icicez diyemi kiskandiniz...
  • Konu maas değil patron vaktin olursa beraber kahve içmek isterim seninle
  • Yapcak bir şey var da yapcak adam adamlar yok birlik yok....
  • Canım sıkıldı eee başka ne var ne yok....
  • SAYIN BORAJET YETKİLİLERİ. BİR YILI AŞKINDIR KAYIP BAGAJ İLE İLGİLİ ÖDEME YAPILMADI. SİZDE HİÇMİ DUYARLI YÖNETİCİ YOK. HİÇMİ VİCDAN SAHİBİ YOK. KENDİNİZİN TESBİT EDEREK BELİRLEMİŞ OLDUĞUNUZ MİKTARI ÖDEMENİZİ BEKLİYORUM.
  • Sen hiçbiryerde işe giremeyen pilot, kabin ve tekniği doldurursan, böyle kendi şirketlerini pislerler işte. O kadar torpilli ve işe yaramaz insanlar dolmuşki, yazdıklarının ilk kendilerini etkileyeceğini düşünemiyorlar bile. Neyse haydi doğruyu söyledim saldırın bana. Borajette fo.
  • Ayın 2 si oldu 4u oldu bugün 7si oldu maaş yok bakalım ne zaman yatiracaklar gelecek ay ne zaman yatacak diye düşün dur. Yazık be güzelim şirketi ne hale soktunuz. Tabi yönetim hala durum bu beğenmeyen istifa etsin gitsin demeleri de cabası. Anlamadığım şey doğru yolda ilerlediklerini mi düşünüyorlar. Şu platform da millet içini dönmesinin nedeni nedir. Muhatap yok. İsteyen gider diyen bir yönetim var karşında. Herkesi şirketin durumunu bu kötü günleri kol kırılır yen içinde kalır mantığından uzaklaştıran kimlerdi. Herkesin sabrını taşırmasını izin veren bir yönetici açıklama yapmadan neden sessiz kalıyorlar. Harcırah di mesai oldu yemek parası derken maaş haydaaa çalışan herkese geçmiş olsun. Bir yol var oda yönetimin dediği gibi beğenmeyen istifa etsin borajet bu.
  • Yediginiz hurmalar ne yapar. ..tirmalar. .saygilar
  • Ahhh bebisimm Ahhh kabinin ingilizcesi çok iyi eminim hepsi is bulabilir hatta yurtdışına acilsinlar Qatar, British Airways vs.gibi Daha mam, mami yi bilmeden check purser oluyorlar. .

Borajet Havayolları uçaklarda silah taşımayı aniden iptal edince çok sayıda asker ve polis mağdur oldu. Bazı yolcular, Borajet’in habersiz bir şekilde hizmeti durdurmasından yakınıyor.

Borajet Havayolları’nın beklenmedik bir şekilde uçaklarda silah taşımayı iptal etmesi, müşterilerin mağdur olmasına yol açtı. Özellikle güneydoğuya giden asker ve polis güvenlik personeli de bu durumda mağdur oldu.

Borajet Havayolları, “iyileştirme kapsamında bir süreliğine ara verdik” şeklinde açıklama yapsa bile bu açıklama müşterileri tatmin etmedi.

Belirli prosedür gereği uçaklarda silah taşınabiliyor. Şirket kaynaklarından alınan bilgiye göre kısa bir süre sonra yeniden silah taşınmaya başlanacak.

Şirketin silah taşıma işini kendisi mi yoksa başka bir şirketin sorumluluğunda mı taşıyacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

©AirportHaber

Borajet’e asker-polis tepkisi

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

Teşekkürler ~ 8 yıl önce
Yorumu kesmissiniz devamı yok...Neyse yinede Teşekkür ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heyyy ~ 8 yıl önce
Neden yorumumu yayinlamiyosunuz..kötü hiç bir kelime söz yok hayırdır. ....Vatandaş ın biriyle kahve icicez diyemi kiskandiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo ~ 8 yıl önce
Konu maas değil patron vaktin olursa beraber kahve içmek isterim seninle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xyz ~ 8 yıl önce
Yapcak bir şey var da yapcak adam adamlar yok birlik yok....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
001filinta ~ 8 yıl önce
Canım sıkıldı eee başka ne var ne yok....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FAHRİ IRMAK ~ 8 yıl önce
SAYIN BORAJET YETKİLİLERİ. BİR YILI AŞKINDIR KAYIP BAGAJ İLE İLGİLİ ÖDEME YAPILMADI. SİZDE HİÇMİ DUYARLI YÖNETİCİ YOK. HİÇMİ VİCDAN SAHİBİ YOK. KENDİNİZİN TESBİT EDEREK BELİRLEMİŞ OLDUĞUNUZ MİKTARI ÖDEMENİZİ BEKLİYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Irmak ~ 8 yıl önce
Bekleme boşuna 1 yıl olmuş hesap no. Gönderde ben gondereyim elimin gözümün sadakasi olsun. .
Fo ~ 8 yıl önce
Sen hiçbiryerde işe giremeyen pilot, kabin ve tekniği doldurursan, böyle kendi şirketlerini pislerler işte. O kadar torpilli ve işe yaramaz insanlar dolmuşki, yazdıklarının ilk kendilerini etkileyeceğini düşünemiyorlar bile. Neyse haydi doğruyu söyledim saldırın bana. Borajette fo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fo ~ 8 yıl önce
Saldırmak değilde eminim sende yenilerdensin...Bir çoğu gibi ucus saatini,Tecrubeni geliştirip gidersin. ..Gönüllü calisiyosanda adını bağışla da kahve içelim birlikte saygilar
Fo cuk ~ 8 yıl önce
Hiçbiryerde işe giremeyen pilotlar derken sen buradada kendini etkileyeceğini düşünemedin mi?Süper zeki...
Fo ~ 8 yıl önce
Sonuna kadar katılıyorum. Beğenmeyen şirketten çekip gidebilir. Kimse zorla tutmuo!
fo kardes ~ 8 yıl önce
Neyin tartışması? Borajet kimseye kalmaz makamda, mevkide önemli olan kaliteli birey olmak...Borajet değil ama Tüm dünyada okumuşun cahili çok.parada kimseyi adam yapmaz..Teklifim geçerli kahve bahane sohbete beklerim saygilar birde zaten yeterince kötü ve acı haberler var kalp kırmaya ne gerek varki bazen bişey soylememek en güzel cvp. Tır. ...Birlikte çilek yeriz hayat herseye rağmen güzel
Fo ;) ~ 8 yıl önce
Hadi kaptin maaşı hala maasini alamayanlar var hala böle devam.
Fo kardes ~ 8 yıl önce
Ben suan borajette caiısmıyorum uzun zaman oldu..benım dıger yorumlarımı okumussnyzdur hep kaydım gururla soylemıyorum elbet ama Allaha sukur kımseye yalakalık yapmadım ben kendımın patronuyum maasları ınların olsun
Yapmayın bu kadar ~ 8 yıl önce
Ayın 2 si oldu 4u oldu bugün 7si oldu maaş yok bakalım ne zaman yatiracaklar gelecek ay ne zaman yatacak diye düşün dur. Yazık be güzelim şirketi ne hale soktunuz. Tabi yönetim hala durum bu beğenmeyen istifa etsin gitsin demeleri de cabası. Anlamadığım şey doğru yolda ilerlediklerini mi düşünüyorlar. Şu platform da millet içini dönmesinin nedeni nedir. Muhatap yok. İsteyen gider diyen bir yönetim var karşında. Herkesi şirketin durumunu bu kötü günleri kol kırılır yen içinde kalır mantığından uzaklaştıran kimlerdi. Herkesin sabrını taşırmasını izin veren bir yönetici açıklama yapmadan neden sessiz kalıyorlar. Harcırah di mesai oldu yemek parası derken maaş haydaaa çalışan herkese geçmiş olsun. Bir yol var oda yönetimin dediği gibi beğenmeyen istifa etsin borajet bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
009 ~ 8 yıl önce
Yediginiz hurmalar ne yapar. ..tirmalar. .saygilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bebisimm ~ 8 yıl önce
Ahhh bebisimm Ahhh kabinin ingilizcesi çok iyi eminim hepsi is bulabilir hatta yurtdışına acilsinlar Qatar, British Airways vs.gibi Daha mam, mami yi bilmeden check purser oluyorlar. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000