31 Mayıs 2016, Salı 17:34:25

Havada telefonu çaldı dakikalarca konuştu

Borajet Havayolları'nın İstanbul-Ankara seferini gerçekleştiren uçağın bir yolcunun cep telefonu havadayken çaldı. Yolcu telefonla konuşmaya başladı. İşte detaylar...
  • Kiz sende estetik varmii?..Tuvalete bardakla giren emineee ozledim kiz seniii
  • Hocam burası borajet burada valiz kaybolur, uçak rötar yapar, uçuş iptal olur haber vermezler, yolcu telefonla konuşmuş çok mu. Asli havacılık görevlerini yerine getirsin ondan sonra zaten bu sorunların hepsi kendiliğinden çözülür. Yıllar geçiyor Borajt değişmiyor.
  • Surekli yasadigimiz bir problem olan; kural tanimaz, bilincsiz ve saygisiz 1 yolcu yuzunden koskoca bir sirketi sucalayan zavallilar var bakiyorum!! her ucusumuzda gerekli anonslari yapar 2 kez 3 kez kabin kontrolune cikar, tabiri caizse kavga ederek telefonlari kapattiririz. ama yine acarlar yine acarlar. bu sekilde konustuklarini gorur sahit olursak da iniste polise teslim ederiz yolcuyu. ama biz yerimize oturup baglandigimizda yolcularin tamamini goremiyoruz malesef. Bizim biyonik ya da robot oldugumuzu falan mi dusunuyorsunuz acaba? Bizler de etten kemikten insanlariz. heryeri goremiyor duyamiyoruz malesef. Zahmet edip kabin ekibine haber verseymis resmi ceken kisi!!!
  • daha benim telefon duz alanda ckmiyor, haavada nasil ceksin
  • Ya arkadas olay acip konusmasi degil. Nasil oluyor da telefon cekiyor, olay o. Yaw neyse...
  • günümüzde hala uçaklarda cep telefonu kullanılmasının yasak olmasının sebebi uçuş güvenliğinden daha çok gürültü kirliliğini önlemektir.
  • Pilot asker olsaydı bak napıodu yolcuyu. Inıs takımlarına baglayıp asağıya sarkıtırdı. Ama nerdeee
  • otobüslerde bu durumu aştık sıra uçaklara geldi. Konuşun konuşun hiçbir şey olmuyor sırf millet rahatsız olmasın diye uydurulmuş. Telefonla konuştun diye uçak düşse havayolu şirketi milyon dolarlık uçaklara giriş öncesi telefonları toplamaz mı ???
  • bir kereden bişi olmaz dese kim ne diyecek.. yada konuştusam konuştum dese... iki de bağırdımı tamam bu iş. havalimanında polise versen ilgilenmez hemen salar. bir yaptırımı yok polisin çünkü. kendi aranızda halledin der şirketle. çünkü havalimanı polisleri seçilmiş kişilerdir.
  • Bu hıyarın telefonu elinden alıp eline kazzık verilmeliydi, kazık gıbı vatandaşa kazzık muamele yani

Borajet Havayolları'nın bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket ederek başkent Ankara'ya giden uçağında ilginç bir olay yaşandı.

Edinilen bilgilere göre: BRJ 644 sefer sayılı uçağın 14A numaralı koltuğunda oturan bir erkek yolcunun cep telefonu, uçak havadayken çalmaya başladı.

Hiçbir şey olmamış gibi telefona cevap veren yolcunun birkaç dakika boyunca telefonla konuştuğu öğrenildi. Diğer yolcuların tepkisi üzerine telefonu kapatan yolcuyu Borajet'e şikayet ettiler. 

Uçaktaki yolculardan @errdemglr kullanıcı isimli Borajet yolcusu olayı fotoğraflarken, yaşananları Borajet'e iletti.

 

Havada telefonu çaldı dakikalarca konuştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (67)

Emineee ~ 8 yıl önce
Kiz sende estetik varmii?..Tuvalete bardakla giren emineee ozledim kiz seniii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deişmiyor ~ 8 yıl önce
Hocam burası borajet burada valiz kaybolur, uçak rötar yapar, uçuş iptal olur haber vermezler, yolcu telefonla konuşmuş çok mu. Asli havacılık görevlerini yerine getirsin ondan sonra zaten bu sorunların hepsi kendiliğinden çözülür. Yıllar geçiyor Borajt değişmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin amiri ~ 8 yıl önce
Surekli yasadigimiz bir problem olan; kural tanimaz, bilincsiz ve saygisiz 1 yolcu yuzunden koskoca bir sirketi sucalayan zavallilar var bakiyorum!! her ucusumuzda gerekli anonslari yapar 2 kez 3 kez kabin kontrolune cikar, tabiri caizse kavga ederek telefonlari kapattiririz. ama yine acarlar yine acarlar. bu sekilde konustuklarini gorur sahit olursak da iniste polise teslim ederiz yolcuyu. ama biz yerimize oturup baglandigimizda yolcularin tamamini goremiyoruz malesef. Bizim biyonik ya da robot oldugumuzu falan mi dusunuyorsunuz acaba? Bizler de etten kemikten insanlariz. heryeri goremiyor duyamiyoruz malesef. Zahmet edip kabin ekibine haber verseymis resmi ceken kisi!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin Amiri ~ 8 yıl önce
Her uçuşta 2 ve 3 kez kabin kontrolü haaa seda duymasın ) her 10 dk bir tuvalet kontrolü yok zaten bilmesek bu işi zavali Kabin memurulari oluyo bu durumda her check i onlar yapıyo haksızlık olmasın yapan K/A de var. ..
oyaaa ~ 8 yıl önce
Oyy oyy oyy
Kabin amiri ~ 8 yıl önce
2-3 kez yapilan kontrol diye bahsettigim, ucus oncesi elektronik anonsundan sonraki kontrol.. once kabin ekibinin, arkasindan kabin amirinin yaptigi kontrol..ardindan gider koltuguna baglanir ekip de..bahsettigim bu.. o esnada kabinde gizli gizli telefonunu acanlari ekibin gorme sansi yok..gorse uyarir zaten. ucus esnasinda kac kere ve kac dakikada bir kontrol yaptigimizi sizden ogrenecek degiliz.
remzi ~ 8 yıl önce
daha benim telefon duz alanda ckmiyor, haavada nasil ceksin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAHAHAHA ~ 8 yıl önce
Ya arkadas olay acip konusmasi degil. Nasil oluyor da telefon cekiyor, olay o. Yaw neyse...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 8 yıl önce
günümüzde hala uçaklarda cep telefonu kullanılmasının yasak olmasının sebebi uçuş güvenliğinden daha çok gürültü kirliliğini önlemektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhittin ~ 8 yıl önce
Pilot asker olsaydı bak napıodu yolcuyu. Inıs takımlarına baglayıp asağıya sarkıtırdı. Ama nerdeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kazım ~ 8 yıl önce
Biz yolcular olarak ex asker pilot görünce hazır ola geçip öyle uçuyoruz zaten .haber bi yana size diyecegim (bi bitmeniz)
7-77 ~ 8 yıl önce
otobüslerde bu durumu aştık sıra uçaklara geldi. Konuşun konuşun hiçbir şey olmuyor sırf millet rahatsız olmasın diye uydurulmuş. Telefonla konuştun diye uçak düşse havayolu şirketi milyon dolarlık uçaklara giriş öncesi telefonları toplamaz mı ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fkp ~ 8 yıl önce
bir kereden bişi olmaz dese kim ne diyecek.. yada konuştusam konuştum dese... iki de bağırdımı tamam bu iş. havalimanında polise versen ilgilenmez hemen salar. bir yaptırımı yok polisin çünkü. kendi aranızda halledin der şirketle. çünkü havalimanı polisleri seçilmiş kişilerdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dandik ~ 8 yıl önce
Bu hıyarın telefonu elinden alıp eline kazzık verilmeliydi, kazık gıbı vatandaşa kazzık muamele yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000