17 Kasım 2015, Salı 20:50:34

British Airways uçağında panik

İngiliz Havayolları’nın Londra’dan kalkan uçağında bir kadın yolcu, acil çıkış kapısını açmaya çalıştı. Uçak, Boston’a acil iniş yaptı.
  • YANLIS ANLASILMA OLMUS YOLCU TÜRKMÜS ADAM MÜSAİT YERDE İNCEM DEMİ KAPTAN DURMICA KAPI ACIMDA GİDERKEN ATLARIM DEMIS
  • bişey oluyo, hergün bi vukuat. Bu hava yolu taşımacılığı ne cins bi iş ya. Gözünü seviyim otobüsün, trenin kardeşim. Geç olsun böyle abukluklar olmasın ya.
  • Bu uçaklar daki restrain kitler ne işe yarıyor kullanmayacaksan. Bir tane geri zekalı için koca uçağı rotasından saptırmak o kadar masraf ve yolcu mağduriyetine sebep oluyor. Neden korkuyorlar bunu kullanmaya.
  • Keske kapiyi zorlayan arkadasi Nuri Alcoya teslim etselerdi.....
  • nere vatandası oldugu yazmıyor. ne biliyorsun belkide orta doguludur.
  • Bu ingilizlerin kendinden geçene kadar içme olayı artık kabak tadı verdi. Dünyanın neresine gidersem gideyim sarhoşluktan yerlerde sürünen bir ingiliz mutlaka görürüm, olmaz olsun sizin eğlence anlayışınız.
  • Kadin kesin ya ingiliz vatandaşi ya da amerikan vatandaşidir. Bir açiklasalar dini imani neymiş hangi ulke vatandaşidit acaba..müslüman olsaydi ve arap ülkelerinden bir tanesinin pasaportunu taşiyor olsaydi çoktan infaz edilmişti..ama ingiliz veya amerikan olmasi ayricalikli yapar. Para cezasi verip serbest birakirlar. Basin da hiç ilgi göstermez konu kapandi bitti
  • Bunu yapan Ortadoğulu biri olsaydı ismi, resmi ve aşağılayıcı yorumlarla birlikte deşifre edilirdi. Ama İngiliz veya Amerikan vatandaşı olunca hiç yorum yok
  • Glide pozisyonu alınıp destinationa devam edilmeliydi o kapılar havada açılmazki
  • Pani Pani Pani Pani
İngiliz havayolu şirketi British Airways'in Londra-Boston seferini yapan uçağında panik yaşandı.

İngiltere'nin başkenti Londra’dan kalkan British Airways'in BA213 sfer sayılı uçağı, Amerika Birleşik Devletleri'nin Massachusetts eyaletindeki Boston kentine gitmek üzere havalandı.

Edinilen bilgilere göre İniş için alçalan Boeing B777 tipi uçaktaki bir yolcu, acil çıkış kapısını açmaya çalışınca panik yaşandı. Kabin ekibi ve yolcuların müdahalesi sayesinde yolcu etkisiz hale getirildi. Uçak Boston'a acil kodu ile iniş gerçekleştirdi.

Yolcunun uçağa gelen polisler tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.
British Airways uçağında panik

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

YORUMBUDUR ~ 8 yıl önce
YANLIS ANLASILMA OLMUS YOLCU TÜRKMÜS ADAM MÜSAİT YERDE İNCEM DEMİ KAPTAN DURMICA KAPI ACIMDA GİDERKEN ATLARIM DEMIS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya hergün ~ 8 yıl önce
bişey oluyo, hergün bi vukuat. Bu hava yolu taşımacılığı ne cins bi iş ya. Gözünü seviyim otobüsün, trenin kardeşim. Geç olsun böyle abukluklar olmasın ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Restrain kit? ~ 8 yıl önce
Bu uçaklar daki restrain kitler ne işe yarıyor kullanmayacaksan. Bir tane geri zekalı için koca uçağı rotasından saptırmak o kadar masraf ve yolcu mağduriyetine sebep oluyor. Neden korkuyorlar bunu kullanmaya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim tutukluyacak? ~ 8 yıl önce
Bizde yok ondan. Sende varmı? Kit kit.
Amsterdam ~ 8 yıl önce
Keske kapiyi zorlayan arkadasi Nuri Alcoya teslim etselerdi.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
önyargı ~ 8 yıl önce
nere vatandası oldugu yazmıyor. ne biliyorsun belkide orta doguludur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ~ 8 yıl önce
Yok Yakin Dogulu.....
Alkolik ~ 8 yıl önce
Bu ingilizlerin kendinden geçene kadar içme olayı artık kabak tadı verdi. Dünyanın neresine gidersem gideyim sarhoşluktan yerlerde sürünen bir ingiliz mutlaka görürüm, olmaz olsun sizin eğlence anlayışınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 8 yıl önce
Kadin kesin ya ingiliz vatandaşi ya da amerikan vatandaşidir. Bir açiklasalar dini imani neymiş hangi ulke vatandaşidit acaba..müslüman olsaydi ve arap ülkelerinden bir tanesinin pasaportunu taşiyor olsaydi çoktan infaz edilmişti..ama ingiliz veya amerikan olmasi ayricalikli yapar. Para cezasi verip serbest birakirlar. Basin da hiç ilgi göstermez konu kapandi bitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogulu ~ 8 yıl önce
Bunu yapan Ortadoğulu biri olsaydı ismi, resmi ve aşağılayıcı yorumlarla birlikte deşifre edilirdi. Ama İngiliz veya Amerikan vatandaşı olunca hiç yorum yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 8 yıl önce
Neden Acaba diye sordun mu kendine?..
Ortadoğu ~ 8 yıl önce
Nedense hep teroristler ortadoğudan çıkıyorda ondan.
Bora Balkan ~ 8 yıl önce
Haberi iyi okumanızı tavsiye ederim.Çünkü haberde yolcu milliyetine dair bir bilgi yok.Ayrıca şimdiye kadar terörist faliyetlerde bulunanların çoğu Ortadoğu kökenlidir.Hatırlatırım...!!!!
Glide ~ 8 yıl önce
Glide pozisyonu alınıp destinationa devam edilmeliydi o kapılar havada açılmazki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teoride dogru ~ 8 yıl önce
Pratikte yanlis. Ucagin irtifasi ve hizi bilinmiyor. FL390 ve 0.80 machta kesinlikle acilmaz. Ya 5000 feette 220 knottaysa? Acilmasa bile hafif aralanabilir.
oku ~ 8 yıl önce
Zaten destinasyona iniş yapılmış. Glide pozisyonu ne ya!
Pani ~ 8 yıl önce
Pani Pani Pani Pani

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000