31 Ocak 2013, Perşembe 16:49:36

ÇELEBİ RESMEN AÇIKLADI

Çelebi Hava Servisi, Almanya'nın en işlek havalimanı olan Frankfurt Havalimanı yer hizmetlerine teklif verdiğini açıkladı...
  • bncede haklısın kardeşim çelebini mantığı bu az işçi çok iş ama bakalım nereye kadar gider
  • Bir yandan Almanya hükümeti izin vermez böyle çalıştırmanıza diyorsunuz diğer yandan Çelebiye kızıyorsunuz. Ne alaka??? O zaman dönüp Türkiyemizdeki hükümete laf edin. Demekki hükümet buna izin veriyor. Havaş TGS farklı işmi yapıyor veya aynı işi yapana biri 1 verirken diğeri 5 mi veriyor. Düşmanlık yapmanıza gerek yok. Bir Türk firması uluslararası alanda başarılara imza atıyor bunu kabullenmek lazım. Daha dün Hindistan'ı alırken laf ettiniz Avrupaya gidin diye. Şimdi Avrupaya ikinci kez gidiyor gene laf ediyorsunuz. Bırakın artık kem sözleri gözleri. Dönüp kendinize bakın. Madem çok para istiyordunuz biraz okusaydınız da çok daha iyi yerlerde çalışsaydınız. Ne çelebiliyim ne başka birşey ama hangi firma hakkında haber çıksa hemen kem sözlüler ortaya çıkıyor. Yazık be... Önce kendine bak sonrada başkasına. Kendinden ne veriyorsunki bu ülkeye verenlere laf ediyorsun. Çelebi kapansa 3-4 bin adam işsiz kalacak farkındamısınız? Aynı şey Havaş TGS içinde geçerli. Umarım hepsi başarılı ol
  • Zaten Frankfurt havaalani terminalini Turkiye'den gidenler temizliyor. Neden Celebi olmasin.
  • Zaten celebi servis ve yemek ucretlerini kesiyor ki.Ayrica yemeklerde yenilecek gibi degil.Ya zaten elemana deger verip yemek hakki bile vermiyorlar.Kumanya onuda kopege versen zorla yer.Ayrica celebiyle ayni isi yapan 1800 lira maas veren servisi sirkete yemegi sirkete olan sirket var.Celebi ise ihtiyactan faydalaniyo.Somuruyo insanlari.Ama kimsede cikip sikayet etmiyo bu kotu iste.Celebinin calisma saatlerini sikayet etse elemanlar ne cezalar yerler yabi denetlemeye gelenler oldugunda haftalik calisma programini caktirmadan degistirmezlerse.
  • heyyyyyy çelebiyiii kötüleyenler .... çelebi size desinki alın size ayda 1700 tl ama servis ücretleri sizden yemek yok elbiseleride baylar takım elbise bayanlar şık bir şekilde giyinip gelsin dese gene isyan edersiniz . çelebi saydıklarımı bizzat kendisi karsılıyor kıymetını bılınn nankörler .
  • Orda da az maas cok is mi yaptircaksiniz acaba?Ordada 12 saatlik vardiyada pismemis et iceren kumanya verip mi calistircaksiniz elemanlari acaba?Gidin Allah askina ya.Akman hukumeti izin vermez buna.Sizde Alman hukumetinin izin verecegi sekilde yonetme bicimi yok zateb.Tirt olursunuz orda.Madem bu kadar yatirim yapacak paraniz var 9.00 16 22.30 09.30 diye bir vardiyada deli gibi calistiracaginiza eleman alip insanlari rahatlatin.Rezillik resmen.Sawda calistirdiginiz personele Antebe ucusum var diyosun Bodruma mi diyo.Kizda hakli ac susuz calisiyo napsin.
  • Benim bildigime göre daha ikinci rekabet yasasi cikmadi ve ona görede ihale yok. Baska bir ihaleyle karistirdilarmi acaba ???
  • Sömürge şimdide frankfurt ta ........... az maaş çok iş ....
  • bu ne ya küçülmeye gidiyoruz deyip eleman çıkartan çelebi franfurtdamı faaliyet göstericek bırakın allahınızı severseniz önce memleketinizdeki işi adam akıllı yapın elemanın haklarını verinde sonra açılırsınız yurtdışına .sizin için AYT havalimanında yeni yer yapmışlar kum havuzu orda oynayın allah aşkına :)
  • Gidin de ordada havaciligi mahvedin. Ordaki insanlarida kullanmaya kalkinda butun dunyaya rezil olun

Çelebi Hava Servisi, Almanya'nın uluslararası havalimanı Frankfurt'un 7 yıl süreyle yer hizmetlerini sağlamak için açılan ihaleye teklif verildiğini resmen açıkladı.

ÇELEBİ'DEN KAP'A YAPILAN AÇIKLAMADA:

Şirketimizin 18.12.2012 tarihli özel durum açıklamasında da konu edilen, Almanya'nın Hessen Eyaleti Ekonomi , Ulaştırma ve Bölgesel Kalkınma Bakanlığı ("İhale Makamı") tarafından açılan, Frankfurt Uluslararası Havalimanı'nda 7 yıl süre ile bagaj, kargo ve posta, apron hizmetleri ile genel havacılık hizmetlerini kapsayan yer hizmetleri işine ilişkin ihaleye Şirketimiz 31.01.2012 tarihinde (bugün) teklif vermiştir. İhaleye ilişkin süreç ve gelişim ile ihale sonucu hakkında Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatı uyarınca gerekli açıklamalar yapılacaktır.

Frankfurt Uluslararası Havalimanı, yıllık 56,5 milyon yolcu, 243.500 uçuş ve 2,2 milyon ton hava kargosuna hizmet veren Almanya'nın en büyük ve Avrupa'nın en büyük ikinci havalimanı ve coğrafi lokasyonu sebebi ile en büyük hub havalimanı özelliğini taşımaktadır.

ÇELEBİ RESMEN AÇIKLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

misafirr ~ 11 yıl önce
bncede haklısın kardeşim çelebini mantığı bu az işçi çok iş ama bakalım nereye kadar gider

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zihniyet ~ 11 yıl önce
Bir yandan Almanya hükümeti izin vermez böyle çalıştırmanıza diyorsunuz diğer yandan Çelebiye kızıyorsunuz. Ne alaka??? O zaman dönüp Türkiyemizdeki hükümete laf edin. Demekki hükümet buna izin veriyor. Havaş TGS farklı işmi yapıyor veya aynı işi yapana biri 1 verirken diğeri 5 mi veriyor. Düşmanlık yapmanıza gerek yok. Bir Türk firması uluslararası alanda başarılara imza atıyor bunu kabullenmek lazım. Daha dün Hindistan'ı alırken laf ettiniz Avrupaya gidin diye. Şimdi Avrupaya ikinci kez gidiyor gene laf ediyorsunuz. Bırakın artık kem sözleri gözleri. Dönüp kendinize bakın. Madem çok para istiyordunuz biraz okusaydınız da çok daha iyi yerlerde çalışsaydınız. Ne çelebiliyim ne başka birşey ama hangi firma hakkında haber çıksa hemen kem sözlüler ortaya çıkıyor. Yazık be... Önce kendine bak sonrada başkasına. Kendinden ne veriyorsunki bu ülkeye verenlere laf ediyorsun. Çelebi kapansa 3-4 bin adam işsiz kalacak farkındamısınız? Aynı şey Havaş TGS içinde geçerli. Umarım hepsi başarılı ol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Frankfurt ~ 11 yıl önce
Zaten Frankfurt havaalani terminalini Turkiye'den gidenler temizliyor. Neden Celebi olmasin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
Zaten celebi servis ve yemek ucretlerini kesiyor ki.Ayrica yemeklerde yenilecek gibi degil.Ya zaten elemana deger verip yemek hakki bile vermiyorlar.Kumanya onuda kopege versen zorla yer.Ayrica celebiyle ayni isi yapan 1800 lira maas veren servisi sirkete yemegi sirkete olan sirket var.Celebi ise ihtiyactan faydalaniyo.Somuruyo insanlari.Ama kimsede cikip sikayet etmiyo bu kotu iste.Celebinin calisma saatlerini sikayet etse elemanlar ne cezalar yerler yabi denetlemeye gelenler oldugunda haftalik calisma programini caktirmadan degistirmezlerse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz işte ~ 11 yıl önce
Zihniyet;tamamen katılıyorum size.Önce okumak ve adam gibi adam olmak gerekiyor.Aile terbiyesi 7 yaşına kadar alınırmış.Almayanlar belli oluyor.Yanlış olarak yorumladığınız konuları önce kendinze sorunuz.Size kimse zorla ÇHS de,Havaş da yada TGS de çalışın demiyor veya kafanıza silah dayamıyor.Kendiniz istiyorsunuz ve çalışıyorsunuz.Birşeyleri yanlış yapıyor ve kavrayamıyorsunuz ki yollarınızı ayırıyorsunuz.Sebaat etmek lazım,azmetmek.Ülkemizde şartlar ve kriterler bu.Yemeklerin kötü olduğunu ve köpeğe versen zorla yer arkadaş;neden yedin o zaman.Allaha şükür edeceksin önce.Bugün ekmek bulamayıp aç yatan insanlar var malesef :( Keşke yurtdışından çok içeride yatırım yapabilse bu şirketler.Starejiti,plan,program.Ama kime anlatıyorum ben bunları...
antalya ~ 11 yıl önce
evet çok haklısın kardeşim.Ben hakkımı aradım diye kendini yönetici sananlar,hak hukuk,alınteri,kul hakkı bilmeyenlerin,gücünü üstündeki kıyafetten ve oturduğu koltuktan alan kişiler tarafından kurban seçildim.ama müteessir değilim aksine mutluyum.Çünkü kişiliğimden asla taviz vermedim,vermemde.Bana bu tür oyunları oynayanlara ve bunların oyunlarına göz yumanlara hakkımı helal etmiyorum ve Allha havale ediyorum.
Misafir ~ 11 yıl önce
heyyyyyy çelebiyiii kötüleyenler .... çelebi size desinki alın size ayda 1700 tl ama servis ücretleri sizden yemek yok elbiseleride baylar takım elbise bayanlar şık bir şekilde giyinip gelsin dese gene isyan edersiniz . çelebi saydıklarımı bizzat kendisi karsılıyor kıymetını bılınn nankörler .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tirt Hava Servisi ~ 11 yıl önce
Orda da az maas cok is mi yaptircaksiniz acaba?Ordada 12 saatlik vardiyada pismemis et iceren kumanya verip mi calistircaksiniz elemanlari acaba?Gidin Allah askina ya.Akman hukumeti izin vermez buna.Sizde Alman hukumetinin izin verecegi sekilde yonetme bicimi yok zateb.Tirt olursunuz orda.Madem bu kadar yatirim yapacak paraniz var 9.00 16 22.30 09.30 diye bir vardiyada deli gibi calistiracaginiza eleman alip insanlari rahatlatin.Rezillik resmen.Sawda calistirdiginiz personele Antebe ucusum var diyosun Bodruma mi diyo.Kizda hakli ac susuz calisiyo napsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviation ~ 11 yıl önce
Benim bildigime göre daha ikinci rekabet yasasi cikmadi ve ona görede ihale yok. Baska bir ihaleyle karistirdilarmi acaba ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ah çelebi ah ~ 11 yıl önce
Sömürge şimdide frankfurt ta ........... az maaş çok iş ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çelebi ~ 11 yıl önce
bu ne ya küçülmeye gidiyoruz deyip eleman çıkartan çelebi franfurtdamı faaliyet göstericek bırakın allahınızı severseniz önce memleketinizdeki işi adam akıllı yapın elemanın haklarını verinde sonra açılırsınız yurtdışına .sizin için AYT havalimanında yeni yer yapmışlar kum havuzu orda oynayın allah aşkına :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anti-celebi ~ 11 yıl önce
Gidin de ordada havaciligi mahvedin. Ordaki insanlarida kullanmaya kalkinda butun dunyaya rezil olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000