15 Mayıs 2014, Perşembe 14:19:27

ÇELEBİ TANZANYA İÇİN TEKLİF VERDİ

Çelebi Hava Servisi, Tanzanya'daki Julius Nyerere Uluslararası Havalimanı'nın yer hizmetleri ihalesine katıldı.
  • Yemisim bunların başarısını, bizleri somurduler sıra yurtdışındaki ınsanlarda...
  • bravo çelebi... suudi arabistan danda guzel haberler geliyor en önemlisi yurt dışı personeline fazlasıyla para veriyorumus son dönemde. darısı turkıye personelıne
  • Temennimiz işin müspet sonlanması.Başarı dileklerimizle.

Çelebi Hava Servisi, Tanzania Airports Authority tarafından, Tanzanya'nın Darüsalem şehrindeki Julius Nyerere Uluslararası Havalimanı'nda 10 yıl süre ile havaalanı yer hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili açılan lisans ihalesine, Tanzanya'da mukim yerel bir firma olan Universal Electronics & Hardware ile konsorsiyum olarak katıldığını açıkladı.

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, "Şirketimiz, Tanzania Airports Authority tarafından, Tanzanya'nın Darüsalem şehrindeki Julius Nyerere Uluslararası Havalimanı'nda 10 (on) yıl süre ile havaalanı yer hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili açılan lisans ihalesine, Tanzanya'da mukim yerel bir firma olan Universal Electronics & Hardware (T) Ltd. ile birlikte konsorsiyum olarak iştirak etmiş olup hazırlanan teklif 14/05/2014 tarihinde ihale makamına sunulmuştur. Teklif verilen ihaleye ilişkin süreç ve gelişim ile ihale sonucu hakkında Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatı uyarınca gerekli açıklamalar yapılacaktır" denildi.


Julius Nyerere Uluslararası Havalimanı'nda 2013 yılında yaklaşık 39 bin uçuşa ve 2,4 milyon yolcuya hizmet verildi. Halihazırda 1 lisans sahibi şirketin hizmet verdiği yer hizmetleri işi, söz konusu ihale sonrası 2 lisans sahibi şirket tarafından yürütülmeye başlanacak.

ÇELEBİ TANZANYA İÇİN TEKLİF VERDİ

Yorumlar

Ayt ~ 10 yıl önce
Yemisim bunların başarısını, bizleri somurduler sıra yurtdışındaki ınsanlarda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iphone uygulaması ~ 10 yıl önce
bravo çelebi... suudi arabistan danda guzel haberler geliyor en önemlisi yurt dışı personeline fazlasıyla para veriyorumus son dönemde. darısı turkıye personelıne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnşallah ~ 10 yıl önce
Temennimiz işin müspet sonlanması.Başarı dileklerimizle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000