11 Haziran 2014, Çarşamba 08:05:22

ÇELEBİ'DEN YENİ ANLAŞMA

Çelebi Hava Servisi, Suudi Arabistan'da havaalanı yer hizmetleri faaliyetleri ile ilgili iş fırsatlarını değerlendirmek istiyor
  • Yalanım varsa Arap olayım. Yeterince açıklayıcı bir cümle. Arapları tanımlamak için. JED neyse de MED tam bir işkence.
  • Azeri bir arkadaşımın devamlı kullandığı bir deyim vardı. Bunlarınki de o hesap. "Her kuşu kayırdın, bir kaldı bıldırcın"
  • arabistanı bırak işçiye biraz fazla para verde dalamana elaman bul....
  • bravo celebi. dunyada bu isin yapilabilecegi en zor ulke. bol bol dua etsinler bu adamlarla calismak zordur. hac donemi 1 ay dayanmak bile zordur oraya. neden 4 yerde baslamislar bildigim flynas heryerde ucuyor orda. ayrica gidecek turk personeline allah sabir versin. ozellikle jidde ve medine calisanlarina.

Çelebi Hava Servisi, Suudi Arabistan'da havaalanı yer hizmetleri faaliyetleri ile ilgili iş fırsatlarını değerlendirmek istiyor

Çelebi Hava Servisi'nin ana ortağı Çelebi Havacılık Holding, Suudi Arabistan'da yeni iş fırsatlarını değerlendirmek için girişimlerde bulunuyor. Bunun için Suudi Arabistan'ın önde gelen havacılık şirketlerinden Flynas National Air Services LLC ile sözleşme imzalayan Çelebi'den KAP'a gönderilen açıklamada şu detaylara yer verildi:

''Şirketimiz, ana ortağımız Çelebi Havacılık Holding A.Ş. bünyesinde bulunan İş Geliştirme Birimi tarafından yürütülen ve Doğu Avrupa, Ortadoğu, Afrika ülkeleri ve Hindistan'a yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, Suudi Arabistan'da havaalanı yer hizmetleri faaliyetleri ile ilgili havacılık otoriteleri tarafından açılabilecek ihaleler dahil olmak üzere bazı iş fırsatlarının değerlendirebilmesini teminen girişimlerde bulunmaya başlamıştır.

Bu kapsamda, Şirketimiz, Suudi Arabistan havacılık sektörünün önde gelen şirketlerinden FLYNAS NATIONAL AIR SERVICES LLC ("FlyNas") ile danışmanlık anlaşması imzalamıştır. Söz konusu anlaşma ile Şirketimiz, FlyNas'a ilk aşamada Suudi Arabistan'daki havaalanı yer hizmetleri operasyonel süreçlerinin ilgili mevzuat kapsamında kurulması ve yer hizmetleri operasyonlarının yönetiminin geliştirilmesi konularında Riyad, Cidde, Damman ve Medine havaalanlarında 2016 yılı sonuna kadar danışmanlık hizmeti verecektir.

Şirketimiz ayrıca FlyNas'a Suudi Arabistan'da sunulacak danışmanlık hizmetlerinin yanısıra verilebilecek ilave hizmetler için yer hizmetleri faaliyetlerinde kullanılacak makina ve ekipman içerğinin belirlenmesi ve temin edilmesi konusunda da FlyNas ile görüşmelerini başlatmıştır.

Suudi Arabistan'ın önde gelen havayolu şirketlerinden olan FlyNas, 27 uçaklık genç filosuyla yurtiçi ve yurtdışında toplam 26 ayrı havaalanına haftada yaklaşık 950 uçuş gerçekleştirmektedir. 2007 yılında hizmet vermeye başlamış olan FlyNas, 2013 yıl sonu itibariyla 140.000 uçuş gerçekleştirmiş ve 3,3 milyonu 2013 yılında olmak üzere 15 milyondan fazla yolcu taşımıştır.

Şirketimizin hedeflediği coğrafyalarda büyüme planlarına doğrudan hizmet edecek olan bu gelişmenin yanı sıra, Şirketimiz paylarının değerini, fiyatını veya yatırımcıların yatırım kararlarını etkileyebilecek öneme sahip somut bir gelişme olması durumunda, Sermaye Piyasası Kurulu Mevzuatı uyarınca gerekli açıklamalar yapılacaktır.''

Açıklamanın ardından güne başlayan Çelebi hisseleri yüzde 3,66 oranında prim yaparak 21,20 TL'ye ulaştı. (Borsagündem)

ÇELEBİ'DEN YENİ ANLAŞMA

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Yalanım varsa Arap olayım. Yeterince açıklayıcı bir cümle. Arapları tanımlamak için. JED neyse de MED tam bir işkence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
azeri ~ 10 yıl önce
Azeri bir arkadaşımın devamlı kullandığı bir deyim vardı. Bunlarınki de o hesap. "Her kuşu kayırdın, bir kaldı bıldırcın"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trajjj ~ 10 yıl önce
arabistanı bırak işçiye biraz fazla para verde dalamana elaman bul....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dlm ramp ~ 10 yıl önce
helal kimsen sana
bravo ~ 10 yıl önce
bravo celebi. dunyada bu isin yapilabilecegi en zor ulke. bol bol dua etsinler bu adamlarla calismak zordur. hac donemi 1 ay dayanmak bile zordur oraya. neden 4 yerde baslamislar bildigim flynas heryerde ucuyor orda. ayrica gidecek turk personeline allah sabir versin. ozellikle jidde ve medine calisanlarina.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000