31 Mart 2016, Perşembe 23:05:41

Corendon yeni uçağını filosuna kattı

Antalya merkezli havayolu firması Corendon Airlines, filosuna bir Boeing B737-800 daha kattı. Corendon Havayolları'nın filosundaki uçak sayısı 11'e yükselmiş oldu.
  • Şirketimize ve bu vesileyle ekmek yiyen yüzlerce insana hayırlı olsun. Turizmin kötü gidişine ve düşman karakterlerin kin dolu, çekememezlik dolu saldırganlıklarına rağmen, güçlenmeye, çalışmaya ve dayanışmaya devam edeceğiz. Ülkemize ve türk turizmine tekrar hayırlı olmasını dilerim.
  • Hayirli olsun.
  • Yahu bi kac ay onceki haberde filosu 15 olmustu simdi 11 ne is hep hikaye
  • Sayın corendon uetkilileri uçak alırken o uçaklarda çalışacak kabin ekiplerinizi de biraz olsun düşünün ve maaşları bir nebze düzeltin ne olur. Verdiğiniz komik maaşla millet ev geçindirmek için akla karayı seçiyor.
  • Ee pilot bulabilecek mi acep :)
  • Acaba pilot bulabiliyorlar mi istifa eden olmadiysa sorun yoktur eger istifa eden varsa vay hallerine.Ki surekli corendonda ucmak cok mantiksiz pilotlar icin pegasus ve thy nin yari maasini veriyor.
  • Hayırlı olsun Antalya ve Corendon'a
  • bu antalyadaki çok bilmiş teknisyenler.s.g- ş.ü soyadını bilmediğim szgn den kurtulmadığı müddetçe teknikte huzur olmaz.başka şirketleri karıştırmak yerine ilk önce kendinize bir çeki düzen verin.oturmasını kalkmasını yürümesini konuşmasını ve en önemlisi toplum içinde nasıl davranılır kısaca adabı bir öğrenin.
  • Kabine eleman bulamadiktan sonra ucak getirse ne yazar reklam kokan hareketler bunlar yakinda kabin hizmetleri müdiresi tek basina ucacak
  • Yakışır Erhan Kaptan'ıma. Hayırlı-uğurlu olsun, Allah kaza-bela vermesin. Emniyetli uçuşlar dilerim.

Antalya merkezli havayolu şirketi Corendon Airlines filosuna bir uçak daha kattı.

Wells Fargo Bank Northwest (WFBN) firmasından kiralanan Boeing B737-800 tipi uçağa TC-TJU kuyruk tescili verildi. Bu uçakla birlikte Corendon Havayolları filosundaki uçak sayısı da 11'e yükselmiş oldu.

İlk uçuşunu 2008 yılında yapan uçak daha önce Amerikalı Delta Havayolları ve Japon Skymark Havayolları'nda bünyesinde görev yaptı.

Öte yandan önümüzdeki günlerde TC-TJT tescilli yeni bir B737 tipi uçak daha Corendon filosuna katılacak.

©AirportHaber

Corendon yeni uçağını filosuna kattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Hayırlı olsun ~ 8 yıl önce
Şirketimize ve bu vesileyle ekmek yiyen yüzlerce insana hayırlı olsun. Turizmin kötü gidişine ve düşman karakterlerin kin dolu, çekememezlik dolu saldırganlıklarına rağmen, güçlenmeye, çalışmaya ve dayanışmaya devam edeceğiz. Ülkemize ve türk turizmine tekrar hayırlı olmasını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
s goregen ~ 8 yıl önce
Hayirli olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hani ~ 8 yıl önce
Yahu bi kac ay onceki haberde filosu 15 olmustu simdi 11 ne is hep hikaye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 8 yıl önce
15 olduguna daır yazılı kaynagı bı gondersene??
haniiiiii ~ 8 yıl önce
Haberleri takip ediyorsun ama yalan yanlış sayıyorsun Corendon Airlines ve Corendon Dutch Airlines olmak üzere 2 şirket var 15 de ordan aklında kalmıştır hani
Kabin. ~ 8 yıl önce
Sayın corendon uetkilileri uçak alırken o uçaklarda çalışacak kabin ekiplerinizi de biraz olsun düşünün ve maaşları bir nebze düzeltin ne olur. Verdiğiniz komik maaşla millet ev geçindirmek için akla karayı seçiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 8 yıl önce
ya şükredeceksiniz, ya da çalışmayacaksınız !
Plt ~ 8 yıl önce
Ee pilot bulabilecek mi acep :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ihtiyaci ~ 8 yıl önce
Acaba pilot bulabiliyorlar mi istifa eden olmadiysa sorun yoktur eger istifa eden varsa vay hallerine.Ki surekli corendonda ucmak cok mantiksiz pilotlar icin pegasus ve thy nin yari maasini veriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 8 yıl önce
Hayırlı olsun Antalya ve Corendon'a

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1234567890 ~ 8 yıl önce
bu antalyadaki çok bilmiş teknisyenler.s.g- ş.ü soyadını bilmediğim szgn den kurtulmadığı müddetçe teknikte huzur olmaz.başka şirketleri karıştırmak yerine ilk önce kendinize bir çeki düzen verin.oturmasını kalkmasını yürümesini konuşmasını ve en önemlisi toplum içinde nasıl davranılır kısaca adabı bir öğrenin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
0987654321 ~ 8 yıl önce
Eline ağzına sağlık....
off offfff ~ 8 yıl önce
bunların böyle olduğunu biliyoruzda. en acısı bu kişilerin böyle davranmasına imkan olanak ve tölerans tanıyan h.e ye ne demeli.demek ki adab sorunu bunda da var.teknik tehlike çanları çalmaya başladı. sayın yönetici okuyorsan bir el at.yoksa bunlardan biri birimizin elinde kalacak.
klavye nimeti ~ 8 yıl önce
Sayenizde güldük, gülümsedik, 11 yıldır teknikteyim, hiç olmadığı kadar huzurlu ve güzel bir ortamımız var, dayanışmamız ve iletişimimiz gayet güzel, aramızda çalkantı falan da yok, bahsettiğiniz kişiler de işlerinin haklarını vermeye çalışıyor, biz çalışanlar olarak kişilerin kötü değil, iyi özellikleriyle motive olarak işimize devam ediyoruz, bizim departmanımızda insanların kötü veya olumsuz özellikleri değil, olumlu ve iyi yönleri dikkate alınır, bu teknik yardımcımızdan, bakım müdürümüze kadar aynıdır ve ayrı gayrı olmaz. Fırça yenir, hak yenmez, su akar yatağını bulur, birlik ve beraberliğimizi sizin gibi karakter ve isim gizleyerek b.k atanlar şimdiye kadar bozamadı bundan sonra da bozamaz, boşa çaba sarfetmeyip başka kapıda oyalanın. Ha idda'mızda ısrarcıyız ve haklıyız diyorsanız, delikanlılığınıza bağlı olarak kimliğinizi yazın, yada işleyişimizi ve içimizi bu kadar iyi biliyorsanız, bu zırvaları kimsenin dikkate almayacağını bilmeniz gerekliydi. Haysiyetniz varsa, dürüst oln
1234567890 ~ 8 yıl önce
o sebepden dolayımı yapılan ilk yoruma 13 yeşil 4 kırmızı beğeni geldi.her halde bu 13 yeşil begeniyi kullanan kişiler arasında uçuş ekibi yoktur. hepside teknik ve bu kişileri iyi tanıyanlar.bak hemen altındada bir yorum daha var eline ağzına sağlık diye . görmüyormusun. işine öyle geliyor. 4 kişi kızmış bu eleştiriye. kızanlarda kendileri.hb-şü-sg-ve szgn. 4 yani sadece 4. koca teknikte 4 kişisiniz.yani geride kalan 14 kişinin söylemleri boş.reklamlarda da 4 kişi oynuyor. 14 kişi gereksiz kişiler.4 kişi şirketi sırtında taşıyor 14 kişi yatıyor. yukarıya da böyle anlatıyorsunuz demi.neyinize güveniyorsunuzda bu eleştiriye karşılık veriyorsunuz.bak bir arkadaşımız da uyarmış. sayın yönetici diyor. teknik tehlike çanları çalıyor diyor.bir el at diyor. yoksa bu arkadaşlar bilimizin elinde kalacak diyor.daha ne yazsın adam. biz burdan sıkıntıyı dile getiriyoruz. ismimizi buraya yazınca sorun mu çözülecek. sen yazsaydınya KLAVYE NİMETİ ismini. madem çok kendine güveniyorsun.
klavye nimetine... ~ 8 yıl önce
ismini yazsaydın keşke de senin hakkın yeniyor mu yen miyor mu buradan söyleseydik....teknikten bu arkadaşlardan rahatsız olan çok insan var...insanları korkutarak iş yaptıracaklarını sanıyorlar...insanların arkasından küfür ediyorlar..sen mutluysan ne mutlu sana..
klavyeciye ~ 8 yıl önce
bu arkadaşların adap ve usül konusunda tebki aldıkları çok açık.insanlara yaklaşım ve konuşma tarzları itici.neyseki şimdiye kadar karşılık vermeyişimizin nedeni sadece ve sadece yaş larak bizden büyük olmalarıdır. iş anlamda bu arkadaşlarla kendimi mukayese bile etmem.herkez kimin ne olduğunu biliyor.AMAAAAA......Arkamızdan bir küfür olayı varsa iş değişir. bundan sonra olacak olay ve yaşananların tek sorumlusu ilgili müdürdür. burdan apaçık söylüyorum. herkez kendine çeki düzen versin.küfür olayını affetmem.
........... ~ 8 yıl önce
birilerinin etekleri tutuşmuş. ilgili şahıslar internet kafelere gidip airporthaber sayfasından konu ile ilgili, 4 ile 14 beyenileri kafayı takmış. sosyal ortamda bile o 4 kişi 14 yeşil seçeneği ezmeye çalışıyorlar.bunu dahi hazmedemiyorsunuz.iyot gibi açığa çıktınız. artık istenmeyen adamsınız.internet kafelere fotokopi çektirmeye girmediniz herhalde.bu arada h.e senden de bir açıklama bekliyoruz.kafan hala kumun içinde.
Cai ~ 8 yıl önce
Kabine eleman bulamadiktan sonra ucak getirse ne yazar reklam kokan hareketler bunlar yakinda kabin hizmetleri müdiresi tek basina ucacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin müdürü ~ 8 yıl önce
Yanlış biliyorsun kardeşim ben o şirketteki kabin hizmetler müdürü uçuş yapmaz.Tarzı değilmiş bide çok kilo almış ucmasida sakıncalı bence
EBA ~ 8 yıl önce
Yakışır Erhan Kaptan'ıma. Hayırlı-uğurlu olsun, Allah kaza-bela vermesin. Emniyetli uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000