07 Mart 2017, Salı 16:09:35

Corendon'dan eğitim ve spora tam destek

Corendon, bu yıl 12'ncisi düzenlenen Runatolia Maratonu'nda Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)’in ‘Sen Hiç Koşan Ateşböceği Gördün mü?’ projesine bağış toplamak için koştu.
  • Ahaha kirmizi seytan eksik olmuyo
  • Ozan enerjini oraya da yansitmissin! Kanadi uzunlardan olmak da bunu gerektirmez mi zaten? IS-29'la ucmak kac pilotun harcidir... İyi inisler olsun.
  • Enerjisi yüksek bi takımdı. Formaları da güzel. Önümüzdeki yıllarda da katılımlarını bekliyoruz.
  • Km'ler neden luccada chek in yapıyorlar hep moda mı

2006 yılında başlayan ve spor yapmayı, sağlıklı yaşamı hayat tarzı olarak benimsemiş profesyonellerle amatörleri aynı çatı altında buluşturan Runatolia Maratonu bu yıl 12’nci kez gerçekleştirildi.

Antalya’da düzenlenen organizasyona Türkiye’nin lider markaları takımlar halinde katıldı. Corendon Turizm Grubu bünyesinde kurulan Team Corendon takımı da Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)’in ‘Sen Hiç Koşan Ateşböceği Gördün mü?’ projesine bağış toplamak için 10 km koşusuna katıldı. Team Corendon, Runatolia 2017’de ‘Adım Adım’ platformu bünyesinde koşan 113 şirket takımı arasında en çok bağış toplayan dördüncü takım oldu. Team Corendon, Runatolia maratonunda TEGV için koşan kurumsal takımlar arasında ise en çok bağışı toplayarak TEGV’in en büyük destekçisi oldu. 

Grup olarak sosyal sorumluluk projelerine verdikleri önemin altını çizen Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, “12’nci kez düzenlenen Runatolia Maratonu’nda TEGV için koşan tüm arkadaşlarımızı kutluyor ve eğitime verdikleri destek için tebrik ediyorum” dedi.
Corendon adına Marmaris Duatlonuna katılan Cihan Asrak ikinci oldu

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yüzlerce sporcunun katıldığı, Türkiye Triatlon Federasyonu’nun Marmaris Belediyesi ile ortak düzenlediği Marmaris Duatlonu’na Corendon adına katılan Cihan Asrak ikincilik elde etti. 5 km koşu parkurunun ardından 20 km bisiklet süren sporcular ardından 2,5 km daha koşarak Duatlon’u tamamladılar.

Sosyal sorumluluk ve Corendon
Corendon Turizm Grubu kurulduğu günden bugüne spor, eğitim ve çevre konusunda yaptığı sosyal sorumluluk çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Tema ile Denizli ve Antalya’da 400 bin fidan diken grup, Türkiye ve Avrupa’da birçok spor takımına ve sporcuya sponsor oldu. Eğitim alanında da okul ve üniversitelere çeşitli destekler veren Corendon’un son dönemde desteklediği İTÜ Apis Uydu Takımı, haziran ayında Texas’ta NASA sponsorluğuyla düzenlenecek Cansat 2017’de Türkiye’yi temsil etmeye hazırlanıyor.





Corendon'dan eğitim ve spora tam destek

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

D.n ~ 7 yıl önce
Ahaha kirmizi seytan eksik olmuyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
midem bulandi ~ 7 yıl önce
Kirmizi seytan yine herzamanki gibi boynuzlarini gosteriyor.
Szd 50-3 ~ 7 yıl önce
Ozan enerjini oraya da yansitmissin! Kanadi uzunlardan olmak da bunu gerektirmez mi zaten? IS-29'la ucmak kac pilotun harcidir... İyi inisler olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
corendon ~ 7 yıl önce
Enerjisi yüksek bi takımdı. Formaları da güzel. Önümüzdeki yıllarda da katılımlarını bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinan ~ 7 yıl önce
Km'ler neden luccada chek in yapıyorlar hep moda mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000