19 Ocak 2016, Salı 14:00:16

Corendon'dan Türkiye temalı güvenlik filmi

Corendon Airlines, yeni uçuş emniyet filminde Türkiye’yi tanıttı. Türkiye’ye en fazla turist getiren firmalardan biri olan uluslararası havayolu, alışılagelmiş sunumlardan oluşan emniyet demonstrasyonlarını Türkiye’de geçen tatil hikâyeleri üzerinden anlattığı iddialı filmini dijital dünyada beğeniye sundu.
  • Cok güzel bir demo, Tebrikler
  • amatör amatör amatör. thy değil bu anla. zihniyeti bozuk.
  • Gerçekten beğendim...
  • Ne olur bunu pegasusun kurumsal iletişimine de gösterin. Arap zihniyetinden kurtulup biraz çağdaş reklam görsünler.
  • Corendon hotels & Resort da teknik müdür pozisyonunda çalışmaktayım yönetim kurulu başkanımız sayın yıldıray karaer beyin corendon tour genel Müdürümüz Sayın bora karaer beyin Türkiye turizmi için çok ciddi projeleri var bizlerde bu projeleri hayata geçirmek için büyük mücadelede bulunun corendon ailesinin bir ferdiyiz misyonumuz ve Vizyonumuz ile Uluslararası corendon markamızı ailemizi büyüterek en iyisi olmak kalite hizmet güven sunmaktır.
  • Mükemmel. Tek kelime ile mükemmel. Neden biliyormusunuz? Başındaki yöneticilerinden dolayı. Yıldıray Bey, Erhan Kaptanım, siz bir numarasınız. Allah yolunuzu açık etsin, sizleri kazalardan korusun.
  • Ülkemizle gururlandık hellal olsun,
  • İlk olarak uçağa yemek yemeye binilmez. İkincisi ülke ateş topu olmuş konuşmayın, sizde bu filmin daha iyisini yapın da görelim. Üçüncüsü Yıldıray bey elinize sağlık, rakiplerinizin ne yapacağını şimdi göreceğiz.
  • Tebrikler! Güzel bir reklam plajdaki uçağın 3d görüntüleri daha gerçekçi olabilirmiş, ucuza kurtulmuş
  • Türkiyede daha o kadar çok cennet köşe var ki... eksik kalmış, daha fazla mekan gösterilebilirdi.

Son yıllarda Avrupa ve Türkiye’de yaptığı büyük yatırımlarla adından sıkça söz ettiren Corendon Turizm Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Corendon Airlines, yeni “Safety Demo” filminde uçuş emniyet kurallarını, Türkiye’nin eşsiz güzellikleriyle dolu görsel bir şölen içerisinde bir Hollywood filmi tadında anlattı. Corendon Airlines’ın 15 uçaklı filosuyla birlikte video paylaşım sitelerinden tüm dünyada eş zamanlı olarak yayınlanan film, daha ilk günden sosyal medya gündeminde yerini aldı. 

Reklam ajansı ID Istanbul tarafından hazırlanan ve yönetmenliğini Alican Zeren’in yaptığı "285 Saniyede Türkiye Macerası" adlı filmin çekimleri 2 ay sürdü ve Türkiye’nin 8 farklı tatil destinasyonunda çekilen film için 95 kişilik bir ekip çalıştı.

Türkiye tatilinde yapılabilecek kite-surf, golf, balon gibi alternatif aktiviteleri ön plana çıkaran filmin yıldızı ise Antalya Lara plajında aslına sadık kalınarak yapılmış Boeing 737-800 uçak maketi oldu.

“Türkiye’nin tanıtımını kendimize misyon edindik”

"285 Saniyede Türkiye Macerası" adlı uçuş emniyet filmi için demeç veren Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, “Corendon Airlines, ağırlıklı olarak Avrupa’da faaliyet gösteriyor ve Türkiye’nin Avrupa’daki imajıyla ilgili sıkıntıların yaşandığı şu günlerde koltuğumuza oturup neler olacağını beklemek yerine ülkemizin tanıtımına katkıda bulunmayı seçiyoruz. Şu anda, Türkiye’ye en fazla turist taşıyan havayollarından birisiyiz. Bu sebeple, Türkiye’nin tanıtımını kendimize misyon edindik. Bu film ile amacımız; Türkiye’nin güzelliklerini ön plana çıkarırken yolcularımızda Türkiye’ye yeniden gelme isteği uyandırmak” dedi.

Uçuş güvenliği filmleri denildiğinde akla alışılagelmiş renksiz animasyon filmler veya demonstrasyonlar geldiğini hatırlatan Karaer, “bu algıyı pozitif duyguları açığa çıkaran bir yaklaşımla değiştirmek ve Türkiye’yi her yaştan, her zevkten insan için cazip tatil imkânları olan bir ülke olarak lanse etmek üzere yola çıktık.” şeklinde konuştu.

“Macera Devam Edecek” diye sonlanan filmden sonra firma, Türkiye’nin kış turizmini ve diğer önemli değerlerini ön plana çıkaracak yeni filmlerle Türkiye’nin tanıtımına destek olmaya devam edeceğini açıkladı.

Corendon'dan Türkiye temalı güvenlik filmi

Yorumlar Tüm Yorumlar (75)

Deniz ~ 8 yıl önce
Cok güzel bir demo, Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amatör ~ 8 yıl önce
amatör amatör amatör. thy değil bu anla. zihniyeti bozuk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amator ~ 8 yıl önce
degil thy daha profesyonel. corendon curumus demir parca. at cope gitsin
Crossfire ~ 8 yıl önce
Gerçekten beğendim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 8 yıl önce
Ne olur bunu pegasusun kurumsal iletişimine de gösterin. Arap zihniyetinden kurtulup biraz çağdaş reklam görsünler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selçuk aktepe ~ 8 yıl önce
Corendon hotels & Resort da teknik müdür pozisyonunda çalışmaktayım yönetim kurulu başkanımız sayın yıldıray karaer beyin corendon tour genel Müdürümüz Sayın bora karaer beyin Türkiye turizmi için çok ciddi projeleri var bizlerde bu projeleri hayata geçirmek için büyük mücadelede bulunun corendon ailesinin bir ferdiyiz misyonumuz ve Vizyonumuz ile Uluslararası corendon markamızı ailemizi büyüterek en iyisi olmak kalite hizmet güven sunmaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Corendonlu ~ 8 yıl önce
Sayın Selçuk Aktepe ile 2015 yılı sezonunun sonunda Corendon olarak yollarımız ayrılmıştır. Yukarıdaki yorumu muhtemelen Selçuk Aktepe'ye oyun oynamak isteyen birileri yazdı. Kendisinin bu durumu biliyor iken böyle bir yorum yapacak akıl rahatsızlığı yok idi.
Andro ~ 8 yıl önce
Tamam artik seni Corendon airlines technical manager yapalim.
A. Y. ~ 8 yıl önce
Mükemmel. Tek kelime ile mükemmel. Neden biliyormusunuz? Başındaki yöneticilerinden dolayı. Yıldıray Bey, Erhan Kaptanım, siz bir numarasınız. Allah yolunuzu açık etsin, sizleri kazalardan korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alamancı ~ 8 yıl önce
Ülkemizle gururlandık hellal olsun,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamer ~ 8 yıl önce
İlk olarak uçağa yemek yemeye binilmez. İkincisi ülke ateş topu olmuş konuşmayın, sizde bu filmin daha iyisini yapın da görelim. Üçüncüsü Yıldıray bey elinize sağlık, rakiplerinizin ne yapacağını şimdi göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
özcan_avi ~ 8 yıl önce
Tebrikler! Güzel bir reklam plajdaki uçağın 3d görüntüleri daha gerçekçi olabilirmiş, ucuza kurtulmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
werveri ~ 8 yıl önce
Türkiyede daha o kadar çok cennet köşe var ki... eksik kalmış, daha fazla mekan gösterilebilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000