31 Mayıs 2017, Çarşamba 17:37:58

Yıldıray Karaer Malta'daki yeni şirketi değerlendirdi

Corendon Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Corendon’un Malta’da kurduğu yeni şirketle ilgili AirportHaber’den Fatih Akdeniz’e değerlendirmelerde bulundu.
  • 2seferdir yurt dişinagidip geldim 2sinde bagaj larimi alamadim. Ne ilgilenen oldu. Ne de ozur. Bu mu hizmet. Bumu saygi. Bilet satin caya kadar oylemi. Başarilarinizin devami diliyemiyorum.
  • Meslek hayatımın en güzel İki sezonu Corendon Airlines ailesinin parçası olduğum 2015-2016 yılları idi. Yıldıray bey,personeline değer veren,içten ve ulaşılabilir bir patron olmanın yanı sıra işine aşkla bağlı,ülkesi için yüksek idealleri olan bir insan.O yüzdendir ki ayrılmak zorunda kaldığım için hep icim buruk olsa da duyduğum,okuduğum tüm güzel haberlerden müthiş mutluluk ve heyecan duyuyorum. Birgün yollarımız yine kesişir mi bilmem ama yaşadığım sürece kendimi Corendon ailesinin bir parçası hissedecegim.Gökyüzünde parlayan bir yıldız gibi aydınlık,ışıl ışıl bir geleceğin olsun CORENDON AIRLINES.
  • havacılık camiasında istikrarın adı artık corendon oldu yolumuz ve bahtımız açık olsun corendonla
  • Türkiye turizmine talep düşünce yatırımların yurt dışına kayması kaçınılmaz oluyor. İşler 2015 öncesi gibi olsa, Malta'ya şirket kurana kadar Türkiye'ye 3 uçak eklenebilirdi.
  • Hayırlı olsun..Yıldıray bey adam gibi adamdır...Yolun acık olsun CORENDON AİRLİNES..
  • Hayırlı olsun göklerin yıldızına.Nice başarılara imza atılması dileğiyle İNŞALLAH...
  • MAŞALLAH HAYIRLI UĞURLU OLSUN .RABBİM NİCE BAŞARILAR NASİP ETSİN
  • Tüm corendon ekibini tebrik etmek lazım.
  • Corendon Ailesine hayirli ugurlu olsun, basarilarinizin devamini diliyorum, hayirli bol kazancli sezonlar!
  • CORENDON AILEMIZE MALTA SIRKETIMIZ. HAYIRLI OLSUN EMNIYETLI UCUSLAR VE HAYIRLI SEZONLAR BOL KAZANCLAR DILER TÜM EKIBIMIZE HAYIRLI OLSUN

Corendon Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Corendon’un Malta’da kurduğu yeni şirketle ilgili AirportHaber’den Fatih Akdeniz’e değerlendirmelerde bulundu.

Biz bu yıl 13. Yılımızı kutluyoruz. Biliyorsunuz 2011 yılında Hollanda merkezli ikinci şirketimizi kurmuştuk. Bu sene de Malta merkezli şirketi kurduk. Bu şirketin ağırlıklı olarak yönetimi Türkiye’de olacak ama Avrupa içinde uçuşlar planlayacağımız bir havayolu şirketi. İçimizden bir uçağımızı Malta tesciliyle değiştirdik ve ilk yaz programını Tel Aviv’de base ederek oradan da çeşitli Avrupa ülkelerine uçurarak başladık.

Temel amacımız gelişen Türkiye turizminde havayolu olarak farklı bölgelerde farklı tur operatörleriyle yakın çalışmamız vardı. Fakat bu tur operatörleri Türkiye dışında da havayolu taşımacılığı anlamında bizden hizmet almaya devam etmek istiyorlardı. Biz bunu yapamıyorduk. Hollanda bayraklı Amsterdam base’li havayolumuz vardı ama farklı projelere göre dizayn edilmemişti.

Biz bu şirketi farklı projeler için dizayn ettik. Örneğin İsrail base’li olarak Avrupa ülkelerine uçuyoruz. Kış döneminde uçağı Mısır’a base edip Avrupa ülkelerine uçmaya devam edeceğiz.

CORENDON İÇ HATLARA GİRECEK Mİ?
İç hatlar Türkiye’de dış hatlara göre daha hızlı büyüyor. Bir potansiyel var ama aynı zamanda uçak sayısı da çok hızlı artıyor. Ama baktığınızda Türk Hava Yolları ve Anadolujet bu kapasiteyi kaldırıyorlar. Uçak sayıları da yeterli, bizim böyle bir planımız yok. Biz charter uçuşlar yaparak gelişmemizi sürdürmek istiyoruz.

Yıldıray Karaer Malta'daki yeni şirketi değerlendirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Zafer akbeniz ~ 7 yıl önce
2seferdir yurt dişinagidip geldim 2sinde bagaj larimi alamadim. Ne ilgilenen oldu. Ne de ozur. Bu mu hizmet. Bumu saygi. Bilet satin caya kadar oylemi. Başarilarinizin devami diliyemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nuriye Aktun Kuss ~ 7 yıl önce
Meslek hayatımın en güzel İki sezonu Corendon Airlines ailesinin parçası olduğum 2015-2016 yılları idi. Yıldıray bey,personeline değer veren,içten ve ulaşılabilir bir patron olmanın yanı sıra işine aşkla bağlı,ülkesi için yüksek idealleri olan bir insan.O yüzdendir ki ayrılmak zorunda kaldığım için hep icim buruk olsa da duyduğum,okuduğum tüm güzel haberlerden müthiş mutluluk ve heyecan duyuyorum. Birgün yollarımız yine kesişir mi bilmem ama yaşadığım sürece kendimi Corendon ailesinin bir parçası hissedecegim.Gökyüzünde parlayan bir yıldız gibi aydınlık,ışıl ışıl bir geleceğin olsun CORENDON AIRLINES.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
osman başara ~ 7 yıl önce
havacılık camiasında istikrarın adı artık corendon oldu yolumuz ve bahtımız açık olsun corendonla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçman ~ 7 yıl önce
Türkiye turizmine talep düşünce yatırımların yurt dışına kayması kaçınılmaz oluyor. İşler 2015 öncesi gibi olsa, Malta'ya şirket kurana kadar Türkiye'ye 3 uçak eklenebilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BUMİN.. ~ 7 yıl önce
Hayırlı olsun..Yıldıray bey adam gibi adamdır...Yolun acık olsun CORENDON AİRLİNES..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A.DEMİREL ~ 7 yıl önce
Hayırlı olsun göklerin yıldızına.Nice başarılara imza atılması dileğiyle İNŞALLAH...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MoonlightAd ~ 7 yıl önce
MAŞALLAH HAYIRLI UĞURLU OLSUN .RABBİM NİCE BAŞARILAR NASİP ETSİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yıldıray karaer ~ 7 yıl önce
Tüm corendon ekibini tebrik etmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cem ertuna ~ 7 yıl önce
Başarılarınızın devamını dilerim.
HT ~ 7 yıl önce
Corendon Ailesine hayirli ugurlu olsun, basarilarinizin devamini diliyorum, hayirli bol kazancli sezonlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
VEHBI HELVACI. ~ 7 yıl önce
CORENDON AILEMIZE MALTA SIRKETIMIZ. HAYIRLI OLSUN EMNIYETLI UCUSLAR VE HAYIRLI SEZONLAR BOL KAZANCLAR DILER TÜM EKIBIMIZE HAYIRLI OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000