21 Eylül 2017, Perşembe 16:52:22

DHMİ ve Rusya arasında işbirliği

Rusya Federasyonu Hava Seyrüsefer Hizmet Sağlayıcısı State ATM Corporation ile DHMİ Genel Müdürlüğü heyetleri arasında bir toplantı gerçekleştirildi.
  • Rusya bile seyrüseferi ayırmış Avrupada tüm ülkeler ayırmış ama siz ayırmayın oldu mu koltuklarınıza yapışın o gelen paraları da gönderip ülkeyi milyonlarca euro zarara uğratmaya devam edin.bahanenizde iş barışı olsun!!
  • Kis doneminde dahada nasil berbat ediyoruz geli izleyin diye davet etmistir.
  • Aha seyrüsefer Ruslar gibi ayrı devlet şirketi olmalı böyle.

Rusya Federasyonu Hava Seyrüsefer Hizmet Sağlayıcısı State ATM Corporation ile DHMİ Genel Müdürlüğü heyetleri arasında bir toplantı gerçekleştirildi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen, DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak Başkanlığındaki toplantıda iki kuruluş arasındaki işbirliğinin daha da geliştirilmesi için görüş alışverişinde bulunuldu.

Genel Müdür Funda Ocak, toplantının açılış konuşmasında Rusya Federasyonu heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölgede hava trafik akışında üstlendikleri kilit rol kapsamında, DHMİ ve State ATM Corporation arasında bugüne kadar sağlanmış olan işbirliğinin sürdürülmesinin önemini vurguladı.

Bölgedeki krizlerin hava trafik akışı üzerindeki olumsuz etkilerini hatırlatan Ocak;  Rusya Federasyonu ve Türkiye Hava Sahasında yaşanan beklenmedik trafik artışı ve bu artışın domino etkisinin azaltılabilmesi için DHMİ ve State ATM Corporation arasında sağlanacak yakın işbirliğinin önemini vurguladı.

State ATM Corporation Genel Müdürü Moiseenko da konuşmasında, nazik daveti ve misafirperverliği için DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak'a teşekkürlerini ileterek, ortak çalışma ve işbirliğine verdikleri önemin altını çizdi.

Toplantı sonucunda, DHMİ ile Rusya Federasyonu hava seyrüsefer hizmet sağlayıcısı State ATM Corporation arasında bir işbirliği anlaşması imzalanacak. Genel Müdür Funda Ocak ve State ATM Corporation Genel Müdürü İgor Moiseenko tarafından imza altına alınacak anlaşma ile iki kuruluş arasındaki mevcut işbirliğinin daha da geliştirilmesi amaçlanıyor.

 

DHMİ ve Rusya arasında işbirliği

Yorumlar

yeter artık ~ 7 yıl önce
Rusya bile seyrüseferi ayırmış Avrupada tüm ülkeler ayırmış ama siz ayırmayın oldu mu koltuklarınıza yapışın o gelen paraları da gönderip ülkeyi milyonlarca euro zarara uğratmaya devam edin.bahanenizde iş barışı olsun!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatca ~ 7 yıl önce
Bu köşelerde gizli kahramanlıklarla insanlara sallayacağınıza, Funda Hanımın karşısına çıkıp valla biz yapmadık iki arkadaşımız yapmış diye aramıza yeni katılan kontrolör arkadaşlarımızı suçlayan dernek başkanı ve üyelerinizi değiştirin. Şu an seyrüsefer hala meydan işletme ile aynı çatı altındaysa tek sorumlusu tatca dernek yöneticileridir. Hiçbirşey yapmadıkları gibi yapılanlara engel olmaları hiç uygun değil.
Toplanti onemli tabi ~ 7 yıl önce
Kis doneminde dahada nasil berbat ediyoruz geli izleyin diye davet etmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dıbrıçka ~ 7 yıl önce
Aha seyrüsefer Ruslar gibi ayrı devlet şirketi olmalı böyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000