03 Ocak 2017, Salı 14:11:03

DHMİ'den Barbaros Şansal açıklaması

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Barbaros Şansal'a yönelik Atatürk Havalimanı apronunda yaşanan darp olayıyla ilgili bir açıklama yayınladı.
  • Ülkesini seven insanların, ülkesine hakaret eden birine tepkisi apronda da olur evinin önünde de. Bundan dolayı TGS veya başka bir kurum suçlanamaz Böyle düşünen ve destekleyenlere tavsiyem sevmediğiniz beğenmediğiniz ülkede bir dakika bile durmayın. Bu düşüncedeki insanlar bu ülkenin DNA sına uymuyor
  • Barbaros olsun veya digerleri olsun tüm yolcuların canından sorumludur.
  • medeni bir ülkeysek TGS'nin üst yönetimi istifa etmelidir. bu kadar net söylüyorum.
  • zafiyet söz konusu olsa ne olacaktı acaba. adamı çekip kurşuna mı dizeceklerdi?
  • Barbaros Sansal nefret soyleminden (TCK 216) tutuklanmis. Lutfen TGS lileri de ayni sekilde tutuklayin veya aprona bir daha almayin. Boyle siddet dolu insanlar yuzunden apronda korkudan calisamiyoruz. Apron kartlari iptali hususunda Sayin DHMI geregini arz ederim
  • havalimanı şirketleri türkiyedeki havalimanları istanbul ahl güvensiz biz oaraya inmeyiz biz oraya gitmeyiz biz oraya uçmayaınız (BAKINIZ: ANTALYA) ne edeceğun uşağum
  • kartlari iptal edilir apron disinda daha guzel is verirler. bu milletin bilmem nesini seyapayim diyen mütahit icin tgs yi göreve davet efiyorum :-) barbaros zibidilik yapmustir yedi düvele meydan ikuyan ülkemizin barbaros gibi bir zibiyi ciddiye alip bunlari yapmasi da anlasilir gibi degil. gündem degisti gene kinusulmasi gerekenler gene konusulmadi . güvenlik zaafiyeti yokmus o da cok komik... peki madem öyle darp etmeye calisan personeli polis neden islem yapmamistir.
  • Çocuklar hiciv yapmış.
  • bu olaydaki kusurun büyüğü havaalanı emniyetindir,yani polisin.dhmi ye yüklenmenin bir anlamı yok.tgs süratle bu saldırganlara gerekli cezayı vermelidir.bu hadise uluslar arası havacılık camiasında başımıza iş açacağı kesindirt.tgs yönetimi kendine çeki düzen versin.
  • Saldırıya karışınların apron kartlarının mütemadiyen iptal edilmesi gerekir, DHMİ gerekeni yapmalıdır.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Barbaros Şansal'a yönelik Atatürk Havalimanı apronunda yaşanan darp olayıyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Kurumdan yapılan açıklamada DHMİ'nin herhangi bir ihmalinin söz konusu olmadığı vurgulandı.

DHMİ açıklaması:

KKTC’nin hakkında sınır dışı kararı almasının ardından Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alınan Modacı Barbaros Şansal’ın havalimanına inişinden sonra darp girişimine uğradığı iddiaları üzerine, aşağıdaki açıklamaya gerek görülmüştür.

02 Ocak 2017 gece saatlerinde KKTC’den sınır dışı edilerek İstanbul Atatürk Havalimanı’na getirilen Barbaros Şansal’a, darp girişiminde bulunulduğu öğrenilmiştir. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Sıkı güvenlik tedbirlerinin her zaman çok titiz bir şekilde uygulandığı Atatürk Havalimanı uçak park alanlarına, yolcu ve görevlilerin haricinde kimsenin ulaşmasına imkân bulunmamaktadır. Nitekim bu darp girişimi esnasında da aprona dışarıdan kimsenin girmediği tespit edilmiştir. Bu olayda,  Genel Müdürlüğümüzün faaliyetleri kapsamında herhangi bir ihmal ve zafiyet kesinlikle söz konusu değildir.

DHMİ'den Barbaros Şansal açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (50)

hüseyin ~ 7 yıl önce
Ülkesini seven insanların, ülkesine hakaret eden birine tepkisi apronda da olur evinin önünde de. Bundan dolayı TGS veya başka bir kurum suçlanamaz Böyle düşünen ve destekleyenlere tavsiyem sevmediğiniz beğenmediğiniz ülkede bir dakika bile durmayın. Bu düşüncedeki insanlar bu ülkenin DNA sına uymuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alpfer ~ 7 yıl önce
Barbaros olsun veya digerleri olsun tüm yolcuların canından sorumludur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ~ 7 yıl önce
medeni bir ülkeysek TGS'nin üst yönetimi istifa etmelidir. bu kadar net söylüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ~ 7 yıl önce
zafiyet söz konusu olsa ne olacaktı acaba. adamı çekip kurşuna mı dizeceklerdi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 7 yıl önce
Barbaros Sansal nefret soyleminden (TCK 216) tutuklanmis. Lutfen TGS lileri de ayni sekilde tutuklayin veya aprona bir daha almayin. Boyle siddet dolu insanlar yuzunden apronda korkudan calisamiyoruz. Apron kartlari iptali hususunda Sayin DHMI geregini arz ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uluslararası ~ 7 yıl önce
havalimanı şirketleri türkiyedeki havalimanları istanbul ahl güvensiz biz oaraya inmeyiz biz oraya gitmeyiz biz oraya uçmayaınız (BAKINIZ: ANTALYA) ne edeceğun uşağum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kartlari ~ 7 yıl önce
kartlari iptal edilir apron disinda daha guzel is verirler. bu milletin bilmem nesini seyapayim diyen mütahit icin tgs yi göreve davet efiyorum :-) barbaros zibidilik yapmustir yedi düvele meydan ikuyan ülkemizin barbaros gibi bir zibiyi ciddiye alip bunlari yapmasi da anlasilir gibi degil. gündem degisti gene kinusulmasi gerekenler gene konusulmadi . güvenlik zaafiyeti yokmus o da cok komik... peki madem öyle darp etmeye calisan personeli polis neden islem yapmamistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haberci ~ 7 yıl önce
Çocuklar hiciv yapmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hiciv ~ 7 yıl önce
umarız sana da hiç kimse hiçbiryerde bu şekilde hiciv yapmaz !
foıllow me 35 ~ 7 yıl önce
bu olaydaki kusurun büyüğü havaalanı emniyetindir,yani polisin.dhmi ye yüklenmenin bir anlamı yok.tgs süratle bu saldırganlara gerekli cezayı vermelidir.bu hadise uluslar arası havacılık camiasında başımıza iş açacağı kesindirt.tgs yönetimi kendine çeki düzen versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iptal edin! ~ 7 yıl önce
Saldırıya karışınların apron kartlarının mütemadiyen iptal edilmesi gerekir, DHMİ gerekeni yapmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000