05 Mart 2017, Pazar 09:44:29

Funda Ocak ARFF memurlarını unutmadı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, 5 Mart Türkiye ARFF Memurları Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
  • a
  • Her taşın altından çıkıyorsunuz etfaiyeciler. İnşallah bir gün de yaptıklarınızla anılırsınız. Kalın sağlıcakla!
  • Değerli itfaiye görevlilerinin mesleki dayanışma gününü kutluyor, başarılar diliyorum. Saygılarımla
  • Neden kendiniz disindaki insanalara katlanamiyorsunuz.bir tek siz mi elitist grubun bir parcasisiniz , bir tek sizin yaptığınız iş mi kıymetli , bir tek sizin hakkınız mi yuksek maaslar , aranizda kalorofercilikten de odaciliktan da gecip sizin isinizi yapan insanlar yok mu? Bir tek sizin hakkıniz mi makamlar lojmanlar tazminatlar .sizin anne babanız da bu toplumun bir parcası degil mi , aa pardon sizinkler royal palasdan cıkmiştı degil mi? Bir tek biz köyde yetistik!
  • Tum ARFF personeli arkadaslarimiza meslek hayatlarinda basarilar dilerim..
  • Ne var arkadaş bunda insanlar saçma sapan yorumlar yapmış. Ben tüm ARFF personeli arkadaşların gününü kutluyorum! Her meslek önemlidir. Birisi temizlikçi günü de olsun demiş olsun tabi onların yaptığı iş de eğer hakkını vererek yapıyorsa çok önemli. Ben tüm ARFF personeli arkadaşlara başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun!
  • Bakiyorumda su kurumda bayağı bir arff ci düşmanları varmis.her nedenlede en çok göze batan birimde arff.herkes kendi işine baksın...
  • siz onu geçin de karla mücadelede kutuplara gideriz diyodunuz 2 kar yağdı pisti kapattınız kutulara gidecek millet siz onu söleyin
  • Bu havacılık camiasındaki gün sevdası nedır. Bu ne arkadaş arff ler günü güvenlikçiler günü.Hizmetliler günü yok mu.
  • Arffciler damlar birazdan, para para diye.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funca Ocak, 5 Mart Türkiye ARFF Memurları Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

İşte Ocak'ın ARFF memurlarına mesajı;

Bilindiği gibi, havacılık sektörü her şeyin hızla geliştiği, tüm süreçlerde “hız” faktörünün hayati rol oynadığı bir sektör… Bu sebeple de her an öngörülü davranmayı, her ihtimali değerlendirerek planlama yapmayı,  her şeye her an hazırlıklı olmayı gerektiriyor.

En ileri metotlarla eğitimleri tamamlanan uzman personeli, en üst düzeyde teknolojik donanımı ve araç gereçleriyle ARFF teşkilatımız bu amaca hizmet eden önemli birimlerimizden bir tanesi. Bu bağlamda kaza kırım ve yangınlara müdahalede daima hazır bulunan ARFF Yangın Kurtarma ve Kaza Kırım ekiplerimiz görevlerinin ciddiyetinin bilincinde olarak 7 gün 24 saat fedakârca mesai yapıyor.

Gerektiğinde hayat kurtarmak için canlarını tereddüt etmeden tehlikeye atan, gerek yurt içi gerekse yurt dışı görevlerindeki başarılarıyla ve başarılarını taçlandırdıkları dünya çapında ödülleriyle göğsümüzü kabartan kahraman ARFF personelimize havacılık camiası ve DHMİ olarak minnet borçluyuz.

Bu duygularla, kuruluşumuz ve sektörde hizmet veren tüm ARFF çalışanlarının  “5 Mart Türkiye ARFF Memurları Günü”nü kutluyor, üstün başarılarının devamını diliyorum.

Funda Ocak ARFF memurlarını unutmadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

a ~ 7 yıl önce
a

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Len etfaiyeciler ~ 7 yıl önce
Her taşın altından çıkıyorsunuz etfaiyeciler. İnşallah bir gün de yaptıklarınızla anılırsınız. Kalın sağlıcakla!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kutlama ~ 7 yıl önce
Değerli itfaiye görevlilerinin mesleki dayanışma gününü kutluyor, başarılar diliyorum. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff izmir ~ 7 yıl önce
Neden kendiniz disindaki insanalara katlanamiyorsunuz.bir tek siz mi elitist grubun bir parcasisiniz , bir tek sizin yaptığınız iş mi kıymetli , bir tek sizin hakkınız mi yuksek maaslar , aranizda kalorofercilikten de odaciliktan da gecip sizin isinizi yapan insanlar yok mu? Bir tek sizin hakkıniz mi makamlar lojmanlar tazminatlar .sizin anne babanız da bu toplumun bir parcası degil mi , aa pardon sizinkler royal palasdan cıkmiştı degil mi? Bir tek biz köyde yetistik!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air traffic controller ~ 7 yıl önce
Tum ARFF personeli arkadaslarimiza meslek hayatlarinda basarilar dilerim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aTc ~ 7 yıl önce
Ne var arkadaş bunda insanlar saçma sapan yorumlar yapmış. Ben tüm ARFF personeli arkadaşların gününü kutluyorum! Her meslek önemlidir. Birisi temizlikçi günü de olsun demiş olsun tabi onların yaptığı iş de eğer hakkını vererek yapıyorsa çok önemli. Ben tüm ARFF personeli arkadaşlara başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff 33 ~ 7 yıl önce
Bakiyorumda su kurumda bayağı bir arff ci düşmanları varmis.her nedenlede en çok göze batan birimde arff.herkes kendi işine baksın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 7 yıl önce
Sen onlara bakma kardesim, o geri zekalilar hersey elestirirler, kendileriden olmayanlari kucumserler. Sonrada "kutupastirildik" derler. Fikir uretemezler, hic bir sey uretemezler. Tek yapabildikleri karsi durmaktir, boylece kucuk beyinlerini tatmin etmis olurlar " bir sey yapabildik" diye. Sadece ARFF gunune degil, Kopruye, yola, Hava Limanina, degisime, herseye karsidirlar. ARFF gunun kutlu olsun,
hacı ~ 7 yıl önce
siz onu geçin de karla mücadelede kutuplara gideriz diyodunuz 2 kar yağdı pisti kapattınız kutulara gidecek millet siz onu söleyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ER ~ 7 yıl önce
Bu havacılık camiasındaki gün sevdası nedır. Bu ne arkadaş arff ler günü güvenlikçiler günü.Hizmetliler günü yok mu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arffteknik ~ 7 yıl önce
Kamu emekçisi olan insanların senede bir gün de olsa hatırlanması zoruna mı gitti.
Arff ~ 7 yıl önce
Arffciler damlar birazdan, para para diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ariffçi olarak, ~ 7 yıl önce
Hakkumuzu isterük...
Huk ~ 7 yıl önce
Sana damlamasınlarda :)
Arffteknik ~ 7 yıl önce
Haklarımızı alana kadar mücadele edecez ,sende tuzu kurulardansin muhtemelen seviyenden belli , yakında sosyal medyayı sallayacaz yine ,haberler bizi konu edecek sende hasedinden fesatligindan seviyesi düşük yorumlarını esirgeme insanlar aradaki kalite farkını görsün.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000