18 Mayıs 2013, Cumartesi 17:33:47

DEV İŞ BİRLİĞİNE BİR ONAY DAHA!

Emirates ve Qantas ortaklığına Yeni Zelanda'dan da onay kararı çıktı...
  • işçi sendikası yüzünden avusturalya havayolu şirketi çok zarar etti, batma iflas etme noktasına geldi ve emirates taze misgibi kokan parayla ben seni satın alırım dedi onlar ne dedi lütfen ne demek dedi işçi sendikası bizim canımızı çıkartttı dedi sonuç bu şekilde en azından şirket batmaktan kurtuldu.. emirates sağolsun..
  • emperyalizm
  • sen de ne takıntılısın be kardeşim acık dolu konuşsaydın keşke neyse
  • Qantas, son yillarda Avustralya'ya ucmaya baslayan ozellikle Orta Dogu kokenli sirketlere pazar kaptirmaya baslamisti. Dunyanin en emniyetli sirketi olsada biletleri belki en pahali olanlardandi. Sirket nasil olsa ben buyuk bir sirketim edasiyla gerekli yeniden yapilanmalari yapmadigi icin hizla pazar kaybetti. Emirates ortakligi belki Qantas'in gelecegi acisindan aldigi en iyi kararlardan biridir. Rakibinle savasmaktansa beraber calis. Qantas simdi Jetstar projesine daha iyi konsantre olabilecek ve Asya ulkelerinde Jetstar sirketleri kurmaya devam edecek. Jetstar projeleri Qantas'a daha cok para kazandiriyor.
  • Biri vividend yapar,ben cividend.O browny mi üretti,ben brawny yaparım.Ayran'ı şalgam'ı rakı'yı uluslararası marka yapamam ama,kola'yı turca yaparım.İşte ben buyum,ve kapasitem bu.Ben bu kadarım,birşey üretemem ama,olanı çok güzel taklit ederim.Anında.Parama bakarım.Fasonum ben,spotum,spotcuyum,cakmayım.Herşeyimle ben buyum,böyleyim.
  • ouantas zor durumdaydi emirates ile ortaklik kurmasi son sansiydi..quantas bolgesel bir havayolu olarak kalacak
  • Artık thy ile Lufthansa arasında ortaklık kaçınılmaz hale geldi.

Karar çerçevesinde, Yeni Zelandalı müşteriler Avustralya, Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve İngiltere ile daha güçlü bağlantıların yanı sıra sık uçan yolculara özel avantajlar ve birinci sınıf seyahat haklarından da yararlanabilecekler.

Ortaklık çerçevesinde düzenlenecek uçuşların Yeni Zelanda'yı da kapsayacak olmasından mutluluk duyduklarını belirten Emirates Başkanı Tim Clark dünyanın en iyi havayolu şirketlerinin yaptığı ortaklığın oyunun kurallarını değiştireceğini belirtti. Clark, "Dubai global ölçekte önde gelen bir merkez ve iki havayolu şirketimiz buradan Yeni Zelanda ile Avrupa, İngiltere ve Kuzey Afrika arasında şimdiye dek hiç olmadığı kadar kolay geçiş imkanı sağlayacak" dedi.

Qantas Grubu CEO'su Alan Joyce ise kararın dünya gezginleri ve Yeni Zelanda turizmi açısından önemli olduğunu ifade etti. Joyce, Ortaklığın dünya gezginlerine Tasman Denizi'nin ötesine kolayca ulaşma imkanı sunduğunun altını çizdi.

Yolcular Dubai'den Avrupa, Kuzey Afrika ve Orta Doğu'da 65 farklı destinasyona aktarma yapabilecek (düzenleyici makamların onayına tabi). Avrupa ve çoğunlukla Kuzey Afrika'ya yapılacak bu aktarmaların hemen hemen hepsi, Dubai'de en fazla 4 saatlik bekleme süresiyle gerçekleştirilebiliyor.

Emirates ile Qantas, tarihi ortaklıklarının resmi başlangıcı 31 Mart sabahı Sidney Limanı üzerinde bir Qantas A380 ve bir Emirates A380 uçağı gösterisiyle yapılmıştı.

DEV İŞ BİRLİĞİNE BİR ONAY DAHA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

camaorth ~ 11 yıl önce
işçi sendikası yüzünden avusturalya havayolu şirketi çok zarar etti, batma iflas etme noktasına geldi ve emirates taze misgibi kokan parayla ben seni satın alırım dedi onlar ne dedi lütfen ne demek dedi işçi sendikası bizim canımızı çıkartttı dedi sonuç bu şekilde en azından şirket batmaktan kurtuldu.. emirates sağolsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asl ~ 11 yıl önce
emperyalizm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogrucu davut'a ~ 11 yıl önce
sen de ne takıntılısın be kardeşim acık dolu konuşsaydın keşke neyse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sydney ~ 11 yıl önce
Qantas, son yillarda Avustralya'ya ucmaya baslayan ozellikle Orta Dogu kokenli sirketlere pazar kaptirmaya baslamisti. Dunyanin en emniyetli sirketi olsada biletleri belki en pahali olanlardandi. Sirket nasil olsa ben buyuk bir sirketim edasiyla gerekli yeniden yapilanmalari yapmadigi icin hizla pazar kaybetti. Emirates ortakligi belki Qantas'in gelecegi acisindan aldigi en iyi kararlardan biridir. Rakibinle savasmaktansa beraber calis. Qantas simdi Jetstar projesine daha iyi konsantre olabilecek ve Asya ulkelerinde Jetstar sirketleri kurmaya devam edecek. Jetstar projeleri Qantas'a daha cok para kazandiriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökhan ~ 11 yıl önce
Çok bilinçli bir yorum. Konuya hakim olmayan yorumlar yapılınca sinir oluyorum.
Bnm adim cakma ~ 11 yıl önce
Biri vividend yapar,ben cividend.O browny mi üretti,ben brawny yaparım.Ayran'ı şalgam'ı rakı'yı uluslararası marka yapamam ama,kola'yı turca yaparım.İşte ben buyum,ve kapasitem bu.Ben bu kadarım,birşey üretemem ama,olanı çok güzel taklit ederim.Anında.Parama bakarım.Fasonum ben,spotum,spotcuyum,cakmayım.Herşeyimle ben buyum,böyleyim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emirates ~ 11 yıl önce
ouantas zor durumdaydi emirates ile ortaklik kurmasi son sansiydi..quantas bolgesel bir havayolu olarak kalacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogrucu davut ~ 11 yıl önce
birde dogru bilseniz su sirketin ismini Quantas degil Qantas, kuantas diyede okunmuyor .. neyse
thy ~ 11 yıl önce
Artık thy ile Lufthansa arasında ortaklık kaçınılmaz hale geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ıkız ~ 11 yıl önce
quantas bolgesel havayolu sırketı kalcaksa bızım gıbı atr 72lerle ya da b 7373lerle bolgesel havayolu ulasımında klamıyorlar adamlar bolgesel havacılıga a380le basladı

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000