22 Şubat 2016, Pazartesi 12:04:44

Emirates marka değerini yükseltti

Emirates Havayolu, ‘2016 Brand Finance Global 500” raporuna göre marka değerini beş yıl üst üste artırarak 7.7 milyar dolara çıkardı.
  • Ne markası ne değeri ? Bunlar paranın verdiği lüksler. Araplardan parayı al hepsi biter.
  • Kucuk ama kisa surede yapilacak adimlarla THY Emirates i yakalayabilir
  • Hacı fışfışlar parayı veriyorlar,kar zarar hesabı yaptıklarını sanmıyorum,
  • emiratese alım var mı?
  • 1+ trilyon dolarlık sermaye kimde olsa bu işi başarır zaten bi tane arap çalışan yok işe yarar pozisyonlarda emirates de
  • globally foss'umuzun marka değeri nedir acaba??
  • vayyyyy Emirates te değer mi yükselmiş? Hükümet istifa..

Emirates Havayolu, ‘2016 Brand Finance Global 500” raporuna göre marka değerini beş yıl üst üste artırarak 7.7 milyar dolara çıkardı. Rapora göre, dünyanın en büyük ilk 200 Küresel Markası arasına giren Emirates, en değerli havayolu şirketi ve Orta Doğu Bölgesi’nin en değerli markası oldu.

Küresel ölçekte en değerli markaları belirleyen Brand Finance Global 500 listesindeki yükselişini 5. yılında da sürdüren Emirates Havayolu, 2015 yılına göre 47 sıra birden yükselerek 171’inci sırada yer alma başarısını gösterdi.

Emirates Havayolu bu dönemde yüzde 17’nin üzerinde büyüme sağlayarak marka değerini 6.6 milyar dolardan, 7.7 milyar dolara yükseltti. Emirates bu sonuçla aynı zamanda “en değerli havayolu markası ve Orta Doğu'nun en değerli markası” oldu. Emirates'in sağlam marka konumlandırması, yolcularına hem havada hem de karada sınıfının en iyi ürünlerini ve hizmetlerini sunması ve yolcu ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarına dayanıyor.

Emirates Kurumsal İletişim, Pazarlama ve Marka Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Boutros Boutros konu ile ilgili yaptığı açıklamada: "Markamızı geliştirmek için stratejik olarak yatırım yapıyoruz ve bu da bütün hizmetlerimize yansıyor. Emirates markasını sadece pazarlama ve sponsorluk girişimleri ile değil, aynı zamanda ekiplerimizin her gün hem karada hem de havada sundukları rekabetçi, kaliteli ürün ve hizmet kombinasyonumuz ve teknoloji odaklı müşteri girişimlerimiz ile farklılaştırıyoruz. Farklı küresel kitlelerimizin sürekli değişen ihtiyaçlarını tespit etmek ve karşılamak için çok çalışıyoruz, çünkü bunun bizi şimdi ve gelecekte sektörde öne geçireceğine inanıyoruz." dedi.

Emirates Marka Finans CEO'su David Haigh ise: "Emirates, bu yıl marka değerini yüzde 17 daha artırarak hızla yükselmeye devam ediyor. Markanın finans analizi, Emirates'in hiç olmadığı kadar popüler olduğunu gösteriyor. Emirates, tüketici açısından; tanıma, göz önünde bulunma, tercih etme, memnuniyet ve önerme gibi marka değeri puanlarının hepsinde yükseliş gösterdi. Geçen seneye göre artan Emirates büyümesi, Emirates'in 2020'ye kadar sıralamada ilk 100'e giren ilk Orta Doğulu marka olabileceğini gösteriyor." dedi.

2015: Emirates’in büyüme ve inovasyon yılı oldu

Emirates'in 30. faaliyet yılını kutladığı 2015, havayolu şirketi için ayrıca büyüme ve inovasyon yılı oldu. Emirates yıl boyunca, altı yeni noktaya daha sefer başlatarak ağını 150 destinasyona çıkarttı ve 26 yeni uçak alarak dünyanın en büyük Boeing 777 ve popüler Airbus A380 operatörü konumunu korudu. Emirates, uçak içi dinlenme alanı, duş, spa ve sektörün lider First Class özel süiti ile donatılan ikonik çift katlı A380 ile tüm dünyada 37 şehre hizmet veriyor.

Teknolojiye yatırım yapmaya devam eden Emirates, yolcuların seyahatini kolaylaştırmak için mobil site ve uygulamalarında müşteri deneyimini iyileştirecek girişimler de yapıyor. Emirates, aynı zamanda First Class ve Economy Class’a sektördeki en büyük koltuk ekranlarına sahip, Boeing 777 ve Airbus A380 uçakları ile uçak içi eğlence sistemi ice'ın en yeni versiyonunu sunuyor. Emirates’in kabin içi eğlence sistemi “ice”, art arda 11 yıldır Skytrax En İyi Uçak İçi Eğlence Ödülü'nü kazanıyor.
Emirates pazarlama kolunda da ünlü Hollywood oyuncusu, Jennifer Aniston'un yer aldığı TV reklamı ile dikkat çekerken, Benfica "güvenlik videosu" ile hayranlarının futbol sevgisini artırdı. Ayrıca, tüm dünyada sosyal medya topluluklarında ses getiren A380 ve Jetman Dubai uçuşu ile havacılığın sınırlarını da test etti.

Emirates, markasını sosyal medyada da güçlendirmeye devam ediyor. Havayolu, Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn ve Google+ genelinde 11 milyonu bulan takipçisi ile en etkin ve katılımcı sosyal topluluklarından birine sahip. Emirates, yakın zamanda Instagram’da 1 milyon takipçiye ulaşan ilk havayolu şirketi ve popüler sosyal medya platformundaki en büyük ulaştırma markası oldu. Emirates aynı zamanda profesyonel LinkedIn ağında 500.000 takipçiye erişen ilk havayolu oldu.

Emirates marka değerini yükseltti

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Arap ~ 8 yıl önce
Ne markası ne değeri ? Bunlar paranın verdiği lüksler. Araplardan parayı al hepsi biter.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates ~ 8 yıl önce
Kucuk ama kisa surede yapilacak adimlarla THY Emirates i yakalayabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirtas ~ 8 yıl önce
Banki
Selim ~ 8 yıl önce
Hacı fışfışlar parayı veriyorlar,kar zarar hesabı yaptıklarını sanmıyorum,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uae ~ 8 yıl önce
emiratese alım var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
peh ~ 8 yıl önce
1+ trilyon dolarlık sermaye kimde olsa bu işi başarır zaten bi tane arap çalışan yok işe yarar pozisyonlarda emirates de

Yanıtla

Kalan karakter 1000
foss ~ 8 yıl önce
globally foss'umuzun marka değeri nedir acaba??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 ~ 8 yıl önce
1usd veren alır:)
ercan ~ 8 yıl önce
vayyyyy Emirates te değer mi yükselmiş? Hükümet istifa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Er ~ 8 yıl önce
Sende kendi çapında işi sulandircan peh
ercan ~ 8 yıl önce
Sulandırmak iyidir. Buradaki pek çoğu çok iyi bilir zira. Biraz da biz sulandıralım.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000