26 Nisan 2016, Salı 09:01:33

Emirates ve Malaysia'dan ortak uçuş anlaşması

Emirates ve Malezya Havayolları, yolcularına dünya çapında kesintisiz bağlantı ve yüksek standartlarda seyahat deneyimi sağlamak için ortak uçuş anlaşmalarının bir parçası olarak yeni rotalarını açıkladı.
  • Emirates saldiadan Endonezya da hamle yapabiliriz
  • Usulerek soyluyorum THY Malezya Airlines ile olan iliskilerini gelistirmedi, Emirates den once THY bu anlastmalari yapabilirdi, ben bu durumu bir yildir yaziyorum, bizim icin uzucu bir haber, umut ediyorum moderator bu haberini yayinlar
  • Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.
  • Tek tercihim THY

Emirates Havayolu, Malezya Havayolları ile yaptığı ortak uçuş anlaşmasıyla destinasyonlarını genişlettiklerini açıkladı. Emirates artık Langkawi, Penang, Johor Bahru, Kuching, Miri, Bintulu, Sibu, Kota Kinabalu, Sandakan, Tawau, Labuan, Alor Setar, Kota Bharu, Kuantan and Kuala Terengganu gibi Malezya'nın 15 şehrine Malezya Havayolları aracılığı ile hizmet verecek.

15 Şubat 2016 tarihinde Kuala Lumpur - Dubai uçuşları ile başlayan ortak uçuş anlaşması kapsamında Boeing 777 tipi uçaklar ile günde üç, A380 tipi uçaklar ile ise günde 1 olmak üzere günlük 4 sefer yapılıyor.

Emirates'in İdari Başkan Yardımcısı ve Ticari Kurul Başkanı Thierry Antinori konuya dair yaptığı açıklamada, "Malezya Havayolları ile gerçekleştirdiğimiz ortak uçuş anlaşması sayesinde yolcularımız Kuala Lumpur ile bağlantısı olan bölgelere ve Malezya'da 15 şehre zahmetsiz seyahat edebilecekler. Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Amerika Kıtası'nı kapsayan 90 nokta da karşılıklı olarak bu genişletilmiş ağdan yararlanacak. Yolcular aynı zamanda, Emirates veya Malezya Havayolları farketmeksizin yaptıkları tüm uçuşlardan uçuş mili kazanabilecekler" dedi.

Yolcular, Emirates ve Malezya Havayolları için tek kombine bilet ile kolay ve zahmetsiz seyahatin keyfine varabilecek, bagajlarını varmak istedikleri noktadan alabilecekler. Ayrıca, Emirates Skywards üyeleri ve Malezya Havayolları'nın Enrich üyeleri, yaptıkları yolculuk başına daha sonra kullanmak üzere mil kazanabilecekler.

Emirates, Uzak Doğu'nun incisi Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur için Atatürk Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı Ekonomy ve Business Class'a çok özel fiyat seçenekleri sunuyor. Yolcular, 14 Temmuz tarihine kadar satın alınan biletlerle 15 Temmuz 2016 tarihine kadar, 15 Ağustos - 8 Eylül 2016 ve 14 Eylül- 25 Aralık 2016 tarihleri arasında indirimli uçabilecekler.

Kuala Lumpur için havalimani ve yakit vergileri dahil olamk üzere İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Economy Class bilet fiyatları kişi başı 549 Dolar'dan, Business Class bilet fiyatları kişi başı 2.199 Dolar'dan, İstanbul Atatürk Havalimanı Economy Class bilet fiyatları kişi başı 599 Dolar'dan, Business Class bilet fiyatları ise kişi başı 2.399 Dolar'dan başlıyor.

Economy Class yolcuları 30 kg, Business Class yolcuları 40kg ve First Class yolcuları ise 50kg bagaj hakkı ile tüm hatlarda, tüm kabinlerde bonkör bagaj hakkının keyfine varabilecekler.

Emirates ve Malaysia'dan ortak uçuş anlaşması

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Umuyorum ~ 8 yıl önce
Emirates saldiadan Endonezya da hamle yapabiliriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olmadi ~ 8 yıl önce
Usulerek soyluyorum THY Malezya Airlines ile olan iliskilerini gelistirmedi, Emirates den once THY bu anlastmalari yapabilirdi, ben bu durumu bir yildir yaziyorum, bizim icin uzucu bir haber, umut ediyorum moderator bu haberini yayinlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yerinde olmus ~ 8 yıl önce
Malaysia Airlines gibi bir firmayla adlarını kirletmemeleri iyi olmuş THY için. Emirates gözümden düştü çünkü güvenlik değerleri çok düşük bir havayolu Emirates'e göre.
Tencere ~ 8 yıl önce
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cello NL ~ 8 yıl önce
Tek tercihim THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
500 ~ 8 yıl önce
Dolar daha ucuz genis koltuk araligi A380 ule ulasim, yapma hocam hic gittin mi Asya ya?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000