06 Haziran 2015, Cumartesi 13:30:20

Ankara-Ürdün seferleri başlıyor

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, gelecek günlerde Ürdün Havayollarının Amman-Ankara arasında haftada üç gün karşılıklı doğrudan uçuşlara başlayacağını açıkladı.
  • İyi de bu ucuslar zaten aktarmalı olarak yapılıyordu. Yeni bişey değilki
  • Gecekonducu İzmirliler bayağı kıskanmışlar. Yakında Sunexpress in en büyük base i de Ankara olacak. Dün SAS da ESB başladı.
  • Ey keke, zaten THY'nin acacagi hatlari da bekliyoruz diyoruz. Okumamiz da yazmamiz da iyidir cok sukur. Sen once yazilanlari iyi oku, anla ve sonra yorum yap.
  • Danalar ve limonatacılar daha yazılanı okuyamıyosunuz. Ürdün havayolları sefer planlıyor diyor. Siz otobüse devam
  • Limonataci yazan arkadas :) kimin ne is yaptigini, kac kere uctugunu bilmeden yorum yapma. Zaten acilacak bu hat. Thy yoneticilerinin, aso ve cemil cicek ile yaptigi toplantiyi ve sonuclarini takip edemedin sanirim. Ben yilda 1 ya da 2 kere ucarim :) ha eger acilmazsa sen de bir yerine kina yakarsin
  • İnşallah bir gün bizde batı Avrupa gibi oluruz, her şehrinde havaalanı olan ve dünyanın her yerine uçulan!!! Tabi hayal bunlar... Öyle bir devletimiz ve zenginlerimiz var ki onlara göre Türkiye'nin tek şehri İstanbul!!!
  • Arz Talep Meselesi İstanbuldan Avrupanın gözde yerlerlerine bile ucak tam dolmuyorken Ankara Ürdün konması mantıksızlık Thy halkın bir şirketidir..Talep olan yerlere açtırmak lazım laf olsun diye ürdün ankara hattı acarsan maliyeti gözde hatların fiyatini arttirarak cikarirsin o da yolcu ve ülkemizin para kaybına sebep olur...Ankaradan 22 tane sefer var günde ve her hatta gitsen ortalama 1 saat aktarma süresi var... Yazık günah
  • Yaa neyini bekliyorsun amsterdam ankara yılda 1 bilemedin 2 sefer gidersin. Bırak bu işleri limonatacı
  • Tum ucuslarin istanbul uzerinden yapilmasi sapkinliginin ortaya cikmasiyla SHGM bir aciklama yapti. Pratikte hic bir sey degismeyecek. Istanbul kapitalistleri ulkenin gelismesinin onundeki engeldir. Turkiyeyi haraca bagladilar.
  • Cok guzel hareketler bunlar... THY'nin acacagi hatlari bekliyoruz bir an once. Amsterdam-Ankara gelsin artik.

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, gelecek günlerde Ürdün Havayollarının Amman-Ankara arasında haftada üç gün karşılıklı doğrudan uçuşlara başlayacağını açıkladı.

Ankara, Sağlık Turizminin de Başkenti Olmaya Aday Çalıştayı’nda konuşan ASO Başkanı Nurettin Özdebir, İstanbul’daki havaalanlarında bir saniyelik boşluk bulunmadığını hatırlatarak, Ankara'da uluslararası uçuşlara açık bir havaalanı bulunduğunu kaydetti. Başkent’teki yurtdışı uçuşların çoğaltılması konusunda bilgiler veren Özdebir, şunları söyledi:

SORUN OLMAKTAN ÇIKACAK

"Geçtiğimiz hafta Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü dünyaya bir çağrıda bulundu. 'Ankara'ya uçmak isteyen firmalar müracaatlarını yapsın' dedi. Sonuçlar henüz ilan edilmedi ama Ürdün Havayolları, haftada üç gün uçacak. Bunlar güzel gelişmeler. Biz bu çağrıyı, yerli yabancı havayolları şirketlerine de bildirdik. Onlar da bu fırsatı değerlendireceklerdir. Bununla beraber Ankara'ya ulaşım da sorun olmaktan çıkacak."

Ankara-Ürdün seferleri başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İyi de bu ucuslar zaten aktarmalı olarak yapılıyordu. Yeni bişey değilki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 9 yıl önce
Gecekonducu İzmirliler bayağı kıskanmışlar. Yakında Sunexpress in en büyük base i de Ankara olacak. Dün SAS da ESB başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ey keke, zaten THY'nin acacagi hatlari da bekliyoruz diyoruz. Okumamiz da yazmamiz da iyidir cok sukur. Sen once yazilanlari iyi oku, anla ve sonra yorum yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Danaskop ~ 9 yıl önce
Danalar ve limonatacılar daha yazılanı okuyamıyosunuz. Ürdün havayolları sefer planlıyor diyor. Siz otobüse devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Limonataci yazan arkadas :) kimin ne is yaptigini, kac kere uctugunu bilmeden yorum yapma. Zaten acilacak bu hat. Thy yoneticilerinin, aso ve cemil cicek ile yaptigi toplantiyi ve sonuclarini takip edemedin sanirim. Ben yilda 1 ya da 2 kere ucarim :) ha eger acilmazsa sen de bir yerine kina yakarsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xyz ~ 9 yıl önce
İnşallah bir gün bizde batı Avrupa gibi oluruz, her şehrinde havaalanı olan ve dünyanın her yerine uçulan!!! Tabi hayal bunlar... Öyle bir devletimiz ve zenginlerimiz var ki onlara göre Türkiye'nin tek şehri İstanbul!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmirli ~ 9 yıl önce
Arz Talep Meselesi İstanbuldan Avrupanın gözde yerlerlerine bile ucak tam dolmuyorken Ankara Ürdün konması mantıksızlık Thy halkın bir şirketidir..Talep olan yerlere açtırmak lazım laf olsun diye ürdün ankara hattı acarsan maliyeti gözde hatların fiyatini arttirarak cikarirsin o da yolcu ve ülkemizin para kaybına sebep olur...Ankaradan 22 tane sefer var günde ve her hatta gitsen ortalama 1 saat aktarma süresi var... Yazık günah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Izmirli ~ 9 yıl önce
Iril iril kokan izmir urdun konmaliydi bence. Ankara ya direk ucus olmasin. Ankara ya istanbul, izmir uzerinden ucalim. Bir kac saat aktarmanin lafi mi olur. Yalniz izmirli biraz kacirmis. Seferi koyan thy degil urdun hava yollari. Urdun hava yollarina cek mesajini da zarar etmesinler Ankara ya Izmir uzeri ucsunlar.
Ams ~ 9 yıl önce
Yaa neyini bekliyorsun amsterdam ankara yılda 1 bilemedin 2 sefer gidersin. Bırak bu işleri limonatacı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlis ~ 9 yıl önce
Tum ucuslarin istanbul uzerinden yapilmasi sapkinliginin ortaya cikmasiyla SHGM bir aciklama yapti. Pratikte hic bir sey degismeyecek. Istanbul kapitalistleri ulkenin gelismesinin onundeki engeldir. Turkiyeyi haraca bagladilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Cok guzel hareketler bunlar... THY'nin acacagi hatlari bekliyoruz bir an once. Amsterdam-Ankara gelsin artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000