09 Ekim 2014, Perşembe 08:35:26

ETIHAD 'PARTNERS'İ TANITTI

Etihad Havayolları, benzer anlayıştaki havayolu şirketlerini, yolculara geliştirilmiş uçuş ağı ve tarifeleri ile daha avantajlı yolcu sadakat programı kazanımları sunmak üzere bir araya getiren yeni markası “Etihad Airways Partners”ı tanıttı.

Etihad Havayolları, benzer anlayıştaki havayolu şirketlerini, yolculara geliştirilmiş uçuş ağı ve tarifeleri ile daha avantajlı yolcu sadakat programı kazanımları sunmak üzere bir araya getiren yeni markası “Etihad Airways Partners”ı tanıttı. Başlangıç olarak ortaklıkta altı havayolu şirketi yer alıyor: airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Hindistan’daki Jet Airways, Darwin Airline ve Etihad Havayolları. Ancak, mevcut bir ortaklık programına dahil olsa da isteyen her havayolu “Etihad Airways Partner” olabiliyor. Nitekim ortaklığın ilk üyelerinden airberlin, halihazırda oneworld üyeleri arasında yer alıyor.

Etihad Havayolları Başkanı ve CEO’su James Hogan, Etihad Airways Partners ile ilgili şunları söyledi: “Benzer anlayıştaki havayolu şirketlerine yönelik bir ortaklık teklifi tanımlamak ve sunmak adına iş modelimizi genişletiyoruz. Böylece bir yandan katılımcı şirketler için sinerji ve verimlilik yaratırken diğer yandan seyahat edenler için genişletilmiş uçuş ağı ile daha iyi hizmet ve mil programı kazanımları sunacağız. Etihad Airways Partners logosu mükemmeliyeti ve küresel işbirliğini simgeliyor. Bu logo, dünyanın dört bir yanından insanları birbirine bağlamak üzere bir araya gelen, havadaki ve karadaki standartlarını hızla birbirine uyumlu hale getirecek olan üye havayollarının tüm uçaklarında ve markalı ürünlerinde yer alacak.”

Etihad Airways Partners’ın mevcut havayolu ortaklık programlarından, sadece bir ticari işbirliği olmanın ötesinde, sunacağı faydalarla farklılaştığını belirten James Hogan ayrıca şunları söyledi: “Etihad Airways Partner konseptinin değerlerinin merkezinde, yolcular için bağlantı olanaklarını en üst düzeye çıkaracak şekilde uçuş ağlarının düzenlenmesi ve üstün hizmet anlayışı yer alıyor. Mevcut küresel ortaklık programlarının karmaşıklığından uzak olan Etihad Airways Partners, yolcu sadakat programlarının üyelerine önemli kazanımlar sağlayacak. Sık seyahat edenler için hem uçarken hem de mil kazanır ve harcarken tutarlı bir deneyim sunmayı amaçlıyoruz. Tüm program ortaklarının mil kazanımı ve harcamaları standartlaştırılacak ve ambargo dönemleri ya da öncelik sağlayan hizmetler olmayacak.”

Etihad Airways Partners programı aynı zamanda yarattığı sinerji ile, belirli destinasyonlarda ortak satış ekipleri, satın alma merkezleri ve ortak tedarik ile Abu Dabi’daki Etihad Havayolları tesislerinde pilot ve kabin ekibi eğitimi gibi konularda işbirliğini geliştirecek.

ETIHAD 'PARTNERS'İ TANITTI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000