24 Aralık 2014, Çarşamba 10:23:36

ETIHAD RESIDENCE'IN İLK YOLCUSU BELLİ OLDU

Etihad Havayolları, havacılık tarihinde çığır açan Etihad Rezidans kabininin ilk biletinin Miami'li işadamı ve havacılık meraklısı Gino Bertuccio tarafından alındığını açıkladı.
  • Etihad iyi bit havayolu ama yaptığım bazı araştırmalara göre thy ile İstanbul-Abu Dhabi seferleri arasındaki yolcu farkı azalıyor
  • THY yernde saymis demissinizde. Aynisini THY yapsa kac kisi kullanacak acaba. Bence Dunyadaki en gereksiz seylerden. Fantazi ucaği gbi birsey olmus resmen. Insanlar paranin bollugundan degisik zevkler ariyorlar.
  • Iste musteri odakli, yenilikci havayolu dedigin boyle olur!!! Dedikodu ve kisisel menfaatleri bir kenara birakip en iyi havayolu nasil olur yeni projeler nasil gerceklestirilir ona bakalim. Biz ancak oldugumuz yerde sayar, yapacaklarimizi anlatir dururuz. Icraata gelince sifir...
  • Arap işi uçaklar. Parayı nereye harcıyacaklarını bilemiyor adamlar. Sonra da en büyük biziz diye çıkıyorlar. PArayla ancak bu kadar adam olursunuz...
  • Tüh uğur cebeci olamamış hani çok iddialı yaa ...:( :p :)))
  • ah o uçakta ben de olsaydım, açık semalara yol alsaydım
  • Perdeyle ayrılmış çakma business'a devam...
  • Arkadas kizin triplerinde odaya konsantre olamadim.Kocasina yazik videodaki kadinin :)
  • sabri ile canere söyleyin eşlerine bu uçuştan bilet alsınlar.
  • nobody thinks about the world food problem. nobody thinks the homeless at everywhere and hungers in the world.

27 Aralık 2014 tarihinde Abu Dabi'den Londra'ya uçmak üzere bilet alan Bertuccio, ticari bir yolcu uçağındaki ilk çok-odalı süit olan Etihad Rezidans kabininde uçma deneyimi yaşayan ilk insan olacak.

Etihad Havayolları'nın yeni Airbus A380 uçaklarının üst katında birer adet yer alan Etihad Rezidans kabinleri; bir oturma odası, bir yatak odası ve özel bir duş bölmesinden oluşuyor.

Etihad Rezidans'ın konuklarına uçuşları boyunca sadece kendileri için uçakta bulunan ve Savoy Akademi'de eğitim görmüş özel bir kişisel yardımcı tarafından hizmet veriliyor.

Etihad Rezidans deneyimini heyecanla beklediğini açıklayan Gino Bertuccio şunları söylüyor: "Etihad Havayolları'nı ilgiyle takip ediyorum ve sundukları yenilikleri heyecanla bekliyorum. Yapacağım uçuşta pek çok yeniliği ilk deneyimleyen insan olacağım. Özellikle kişisel yardımcı konseptini çok merak ediyorum. Benim için gerçekten eşsiz bir deneyim olacak. Keşke uçuş süresi daha uzun olsaydı."

Genç yaşlarından bu yana havacılığa ve hava seyahatine ilgi duyan Gino Bertuccio, bugüne kadar 22 defa yeni bir hizmetin ya da kabinin ilk uçuşuna katılmış.

Bu uçuşlardan çok sayıda biniş kartı, fotoğraf, sertifika gibi hatıra edinen Bertuccio'nın koleksiyonunda iki binin üzerinde uçak modeli de yer alıyor. 

ETIHAD RESIDENCE'IN İLK YOLCUSU BELLİ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Etihad iyi bit havayolu ama yaptığım bazı araştırmalara göre thy ile İstanbul-Abu Dhabi seferleri arasındaki yolcu farkı azalıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY yernde saymis demissinizde. Aynisini THY yapsa kac kisi kullanacak acaba. Bence Dunyadaki en gereksiz seylerden. Fantazi ucaği gbi birsey olmus resmen. Insanlar paranin bollugundan degisik zevkler ariyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaci ~ 9 yıl önce
Iste musteri odakli, yenilikci havayolu dedigin boyle olur!!! Dedikodu ve kisisel menfaatleri bir kenara birakip en iyi havayolu nasil olur yeni projeler nasil gerceklestirilir ona bakalim. Biz ancak oldugumuz yerde sayar, yapacaklarimizi anlatir dururuz. Icraata gelince sifir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 9 yıl önce
Arap işi uçaklar. Parayı nereye harcıyacaklarını bilemiyor adamlar. Sonra da en büyük biziz diye çıkıyorlar. PArayla ancak bu kadar adam olursunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tüh uğur cebeci olamamış hani çok iddialı yaa ...:( :p :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
calipso ~ 9 yıl önce
ah o uçakta ben de olsaydım, açık semalara yol alsaydım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Perdeyle ayrılmış çakma business'a devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadas kizin triplerinde odaya konsantre olamadim.Kocasina yazik videodaki kadinin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lux ~ 9 yıl önce
sabri ile canere söyleyin eşlerine bu uçuştan bilet alsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
118.5 ~ 9 yıl önce
nobody thinks about the world food problem. nobody thinks the homeless at everywhere and hungers in the world.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000