31 Temmuz 2015, Cuma 13:27:53

Etihad'a 227 bin dolarlık dava açtı

Etihad Havayolları'nın Birleşik Arap Emirlikleri'nden Sydney'e giden bir yolcu uçağında ilginç olay meydana geldi
  • Hakli bence, cocuklu yolculardanda rahatsiz oluyoruz, cocuklarina yeterli ozeni gostermiyorlar, aglama sizlama veya devamli seni rahatsiz eden yolcular, bunun bedeli olmali
  • Şehirlerarası otobüs yolculuğu yaparsam 2 kişilik bilet alır ve yanımdaki koltuk boş giderim. Uzun uçak seyahatlerinde de bu şekilde yapılabilir.
  • Maşallah

Etihad Havayolları'nın Birleşik Arap Emirlikleri'nden Sydney'e giden bir yolcu uçağında ilginç olay meydana geldi. Kilolu bir yolcunun yanında seyahat eden başka bir yolcu, sırt ağrısı nedeniyle Etihad'a dava açtı.

14 saat süren yolculuk sırasında kilolu yolcuya temas etmemek için mücadele verdiğini ve bu yüzden eğilip bükülmekten sırtında ağrı meydana geldiğini iddia eden yolcu, Etihad'a 227 bin dolarlık tazminat davası açtı.

Söz konusu suçlamayı reddeden Etihad ise, böyle bir tazminatı kabul etmeyeceğini açıklarken, yolcuyu muayene ettirmek istediklerini açıkladı.

Davaya bakan mahkeme yolcunun talebini şimdilik redderken, doktor raporu sonrasında tekrar davaya devam edilebileceğini açıkladı.

Etihad'a 227 bin dolarlık dava açtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Hakli ~ 9 yıl önce
Hakli bence, cocuklu yolculardanda rahatsiz oluyoruz, cocuklarina yeterli ozeni gostermiyorlar, aglama sizlama veya devamli seni rahatsiz eden yolcular, bunun bedeli olmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamak zor ~ 9 yıl önce
Çocuklardan rahatsız olduğunuza göre çocuğunuz yok, belki de hiç çocuğunuz olmayacak. Siz hiç uçakta ağlayan 15 aylık bir bebeği susturmaya çalıştınız mı? Susmuyor ise ne yapabilirsiniz? Çocuğumuz var diye her yere arabayla mı gitmemiz gerekir?
Çocuklu ~ 9 yıl önce
Kendisi hiç çocuk olmadı, hiç ağlamadı, sus çocuğum denince hemen sustu.
Bir baba ~ 9 yıl önce
Madem cocuklu seferlerden memnun degilsin;sana iki tavsiyem var;para biriktir ucak kirala yada seferde cocuk olup olmadigina gore bilet al. Sen cocuk olmadin mi yada oldun da seni ucaga mi bindirmediler!
2 koltuk ~ 9 yıl önce
Şehirlerarası otobüs yolculuğu yaparsam 2 kişilik bilet alır ve yanımdaki koltuk boş giderim. Uzun uçak seyahatlerinde de bu şekilde yapılabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fakir ~ 9 yıl önce
Para çok :)
K ~ 9 yıl önce
Maşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000