12 Aralık 2015, Cumartesi 07:50:17

Etihad'ın CEO'su en etkili yöneticiler arasında

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways’in Başkanı ve CEO’su James Hogan, sektörün önde gelen uluslararası mecralarından Business Travel News (BTN) tarafından seyahat sektörünün en etkili 25 yöneticisinden biri seçildi.
  • Bu gulf'in başındayken, akrabalarına avustralya'da mandıra kurdurup gulf kabinin kullandığı krem prynir, tereyağı vs ürünlerinin alımını yaptırıp paranın dibine vurdu. Uçak alımlarındaki komisyonları saymıyorum. Gulf'i batırdı ödül olarak ey'nin başına geçirdiler te Allahım..
  • Kendilerinden çıkan bir CEO yok. İthal ediyorlar
  • James Hogan Avustralya sivil havaciligin yetistirmis oldugu degerli yoneticilerden birisidir. Kendisi ile Turk kokenli bir Avustralyali olarak gurur duyuyorum. Turkiye'mizede uluslararasi sivil havacilik yonetiminde boyle basarili Turk yoneticiler olmasini dilerim. Bizim insanlarimizda uluslararasi konumda sivil havacilikta neden basarili olmasin? Havacilik olmasada Muhtar Kent Coca Cola CEO olarak buna en guzel ornektir.
  • Eeee hani nerde bizim pismis kelle gibi siritan fitne fesat fucur ve dahi feto nun ananas destekleri ile basta bulunan yoneticilerine bir sey yok , ufleme sazlar ekibi nal toplamis ama eniyi borclanan hava yolu olarak boy boy resimler oduller girla gidiyor.aksesurari ANANAS Takke Terlik olacak National Hashasilere hizmet odullerini yakinda bizimkiler toplar.
  • yine thy'nin sahip olduğu leş kategorili leş ödüllerden birini almayı başaramamış hogan. yazıklar olsun!!! insan thy'ye bunu yapar mı??!!
  • torpil airlines'in devamli siritan,soruya soruyla cevap veren,tepeden inme torpillisi niye girememis bu listeye ?
  • ilk defa duydum ismini etihad ne ya..emirates.katar.klm.air france.lufhtansa.thy.aeroflot.british.bulgaria air..bunlarin ceolarina hicmi odul yok..
  • Hogan hatirlasin önce kimden fikir geldi böyle büyümesine !!! Bu Air Berlin islerini kimler baslati??? Ne gururu parayi basiyor ve aliyorlar strateji diye birsey yok. Ona tehlikeli ola bilir elemanlari atiyor. Madem böyle iyi CEO neden önceki sirketlerde bu artisli yapmamis? Arkasini saglama aliyor yanindaki adamlar ya ingiliz veya australyali. Arablara satiyor hayaleri onlarda basiyor parayi, yetenek diye birsey yok bu adamda. Yönetici dürüst olur kales olmaz yakismas ama Arablar kendilerine benseyeni sefer!!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways’in Başkanı ve CEO’su James Hogan, sektörün önde gelen uluslararası mecralarından Business Travel News (BTN) tarafından seyahat sektörünün en etkili 25 yöneticisinden biri seçildi.

Etihad Airways’in airberlin, Jet Airways, Virgin Australia, Air Serbia, Air Seychelles ve Etihad Regional gibi iştirak yatırımlarının ardından Alitalia hisselerinin yüzde 49’unu satın alarak sürdürdüğü cesur strateji ile dikkatleri çeken Hogan konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Etihad Airways ve dünya çapındaki 27 bin çalışanı; küresel standartlarda misafirperverliğimiz ve devrim niteliğindeki yenilikçi ürünlerimiz ile havayolu ile seyahat deneyimini yeniden tanımlıyor. Biz, her zaman en büyük olmayı değil en iyi olmayı hedefliyoruz. Business Travel News’a bu prestijli ödül için teşekkür ediyorum,” dedi.

James Hogan’ın ödülünün yanı sıra geçtiğimiz günlerde, ABD merkezli Air Transport World (ATW) dergisi tarafından “2016 Yılının Havayolu” seçilerek sektörün en prestijli ödüllerinden birine layık görülen Etihad Airways ayrıca AirlineRatings.com tarafından düzenlenen 2016 Excellence Awards’ta “En İyi First Class” ve “En İyi Uzun Menzilli Havayolu” ödüllerini kazandı.

2006 yılından bu yana Etihad Airways Başkanı ve CEO’su olarak görevini sürdüren Hogan’ın havacılık sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesi bulunuyor. Hogan yönetiminde hızlı bir gelişim gösteren Etihad Airways, sadece 2015 yılı içinde altı yeni destinasyonu uçuş ağına ekleyerek toplam uçuş noktası sayısını 116’ya yükseltti. Halihazırda 120 uçaklık bir filoyla faaliyet gösteren havayolunun 200 yeni uçak siparişi bulunuyor.

Etihad'ın CEO'su en etkili yöneticiler arasında

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 8 yıl önce
Bu gulf'in başındayken, akrabalarına avustralya'da mandıra kurdurup gulf kabinin kullandığı krem prynir, tereyağı vs ürünlerinin alımını yaptırıp paranın dibine vurdu. Uçak alımlarındaki komisyonları saymıyorum. Gulf'i batırdı ödül olarak ey'nin başına geçirdiler te Allahım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
thy'nin gecmisten gunumuze basindakiler ne yaptilar ve yapiyorlar peki ?
NE O? CEO ~ 8 yıl önce
Kendilerinden çıkan bir CEO yok. İthal ediyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sydney ~ 8 yıl önce
James Hogan Avustralya sivil havaciligin yetistirmis oldugu degerli yoneticilerden birisidir. Kendisi ile Turk kokenli bir Avustralyali olarak gurur duyuyorum. Turkiye'mizede uluslararasi sivil havacilik yonetiminde boyle basarili Turk yoneticiler olmasini dilerim. Bizim insanlarimizda uluslararasi konumda sivil havacilikta neden basarili olmasin? Havacilik olmasada Muhtar Kent Coca Cola CEO olarak buna en guzel ornektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
garbutt ~ 8 yıl önce
selam kanki ben garbutt havalimanında çalışıyorum. yakınlardaysan görüşelim.
Takke Hashas Yalan ~ 8 yıl önce
Eeee hani nerde bizim pismis kelle gibi siritan fitne fesat fucur ve dahi feto nun ananas destekleri ile basta bulunan yoneticilerine bir sey yok , ufleme sazlar ekibi nal toplamis ama eniyi borclanan hava yolu olarak boy boy resimler oduller girla gidiyor.aksesurari ANANAS Takke Terlik olacak National Hashasilere hizmet odullerini yakinda bizimkiler toplar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazıklar olsun ~ 8 yıl önce
yine thy'nin sahip olduğu leş kategorili leş ödüllerden birini almayı başaramamış hogan. yazıklar olsun!!! insan thy'ye bunu yapar mı??!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 8 yıl önce
abicim ne bicim yorum yapiyosun biraz dengeli ol bu nedir ya
ironi ~ 8 yıl önce
ironiden anlamayan nesle aşina değilim.
tk ~ 8 yıl önce
torpil airlines'in devamli siritan,soruya soruyla cevap veren,tepeden inme torpillisi niye girememis bu listeye ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok doğru ~ 8 yıl önce
Hay ağzına sağlık:)
? ~ 8 yıl önce
ilk defa duydum ismini etihad ne ya..emirates.katar.klm.air france.lufhtansa.thy.aeroflot.british.bulgaria air..bunlarin ceolarina hicmi odul yok..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hogan ~ 8 yıl önce
Hogan hatirlasin önce kimden fikir geldi böyle büyümesine !!! Bu Air Berlin islerini kimler baslati??? Ne gururu parayi basiyor ve aliyorlar strateji diye birsey yok. Ona tehlikeli ola bilir elemanlari atiyor. Madem böyle iyi CEO neden önceki sirketlerde bu artisli yapmamis? Arkasini saglama aliyor yanindaki adamlar ya ingiliz veya australyali. Arablara satiyor hayaleri onlarda basiyor parayi, yetenek diye birsey yok bu adamda. Yönetici dürüst olur kales olmaz yakismas ama Arablar kendilerine benseyeni sefer!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000