30 Eylül 2014, Salı 08:22:00

ETIHAD'IN YENİ GÖZDESİ HANGARDAN ÇIKTI

Etihad Havayolları’nın ilk Boeing 787-9 Dreamliner uçağı, Boeing’in Seattle’daki tesislerinde düzenlenen törenle hangardan çıktı.
  • Thy de yerinde otursun beklesin,ancak üreticiler gelir reklamını yapar gider,insanlarda sorarlar thy alacak mı diye sonra sonra üçüncü havalimanı bitse bile yine gidip 777 siparişi verilir,bizde hep böyle şu firma bunu almış bu firma bunu almış diye haberlere bakarız,gördüklerimiz yine bizde olmazlar..
  • Bu ucaga binilmezmis babababababa sanki ucagi secme hakki veriyolar ya arkadas bi promosyon bilet aliyosun 39 liraya goren koca sirketi satin aliyosunuz Sanicak
  • 350xwb
  • Bu uçağa kesinlikle binilmez. En azından yapımında çalışan mühendisler binerim diyene kadar. Yapımında ortak olarak çalışılan şirketlerin çalışanları röportaj yapmayı reddetmeyene kadar. Allah kaza bela vermesin ama BOEING bu uçağı yetiştirebil ek için mühendislik süresinden inanılmaz kıstı buna rağmen 3 yıl gecikti. Kesinlikle değmez canını tehlikeye atmaya , mis gibi 350 XWB ile uçarım keyfime bakarım.
  • Bizim THY beklesin daha Genis Gövdeli Ucak Siparisi vermek icin

Etihad Havayolları’nın ilk Boeing 787-9 Dreamliner uçağı, Boeing’in Seattle’daki tesislerinde düzenlenen törenle hangardan çıktı. Uçak, Etihad Havayolları'nın geçtiğimiz günlerde tanıtılan ve Birleşik Arap Emirlikleri coğrafyasının renklerini ve çizgilerini taşıyan yeni kuyruk ve gövde tasarımı “Abu Dabi Esintileri”ni taşıyor.

B787 Dreamliner modelinin dünyadaki en büyük müşterilerinden biri olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Etihad Havayolları Başkanı ve CEO'su James Hogan; “41 adedi 787-9 ve 30 adedi 787-10 olmak üzere, 100’den fazla geniş gövdeli Boeing siparişimiz var. Yeni B787 filomuz, en üst seviyedeki konforu ve her sınıftaki servis seçenekleriyle havayolu endüstrisinde müşteri hizmetlerine yeni standartlar getirecek.”

Boeing Ticari Uçaklar Başkanı ve CEO'su Ray Conner ise; “Etihad Havayolları dünyanın en ileri görüşlü havayollarından biri ve onların Dreamliner’a olan inanç ve güveninden dolayı gururluyuz,” dedi.

Etihad Havayolları, ilkini Aralık 2014’te teslim alacağı Boeing 787-9 uçakları ile kırktan fazla uluslararası rotada uçuş gerçekleştirmeyi planlıyor. Öncelikle Abu Dabi - Düsseldorf ve Abu Dabi - Doha hatlarında gerçekleştirecek uçuşlara 2015 yılının ilk yarısında Brisbane, Bombay, Moskova ve Washington D.C. destinasyonları eklenecek.

Etihad Havayolları’nın B787 uçaklarında yer alacak kabinler, kapsamlı tüketici araştırmalarının sonuçlarına göre tasarlandı ve çok önemli yeniliklerle donatıldı.

B787 uçaklarındaki yeni First Suite kabinleri, konuklarına soğuk mini barın yanı sıra dünya çapında şefler tarafından uçakta hazırlanan 5 yıldızlı yemek seçenekleri gibi ayrıcalıklar sunarken, Business Studio kabinlerinde doğrudan koridor erişimi olan ve tamamen yatırılabilen daha geniş koltuklar bulunuyor. Economy Smart Seat kabinleri ise sektörde bir ilk olan “sabit kanatlı” başlığı ile konforu en üst seviyeye çıkararak, uyku deneyimini artırıyor ve seyahat eden konuklar için eşsiz bir konfor sağlıyor. Aynı zamanda tüm 787 kabinlerinde, yüksek çözünürlüklü ekranları ile 750 saatlik eğlence içeriği sunan yeni Panasonic Ex3 eğlence sistemi bulunuyor. 



ETIHAD'IN YENİ GÖZDESİ HANGARDAN ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy de yerinde otursun beklesin,ancak üreticiler gelir reklamını yapar gider,insanlarda sorarlar thy alacak mı diye sonra sonra üçüncü havalimanı bitse bile yine gidip 777 siparişi verilir,bizde hep böyle şu firma bunu almış bu firma bunu almış diye haberlere bakarız,gördüklerimiz yine bizde olmazlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cvp ~ 10 yıl önce
amerika ve avrupalılar eski uçaklarla onca yıllardır uçuyo. arap ve asya ülkelerine sıfır uçak satıyo. bilmem anladınızmı. amerikada hale bolca MD, B737CL, B757 uçuyor. birkaç kez gittim ve hep eski uçaklarla bağlantılı uçuş yapıyorlar sallamıyorum. ve bunla övünüyorlar. sizdeki yeni uçak aklı nedir parayı yoldanmı süpürüyoruz. bence yeni fazla tipe girilmemeli çok aşaırı masraflı yeni bir tip uçağı filoya dahil etmek. 5 sene sonra filan 777 ve 330 ların kiralıkları yavaş yavaş verilerek 350XWB alınmalı 10 sene sonrabu dönüşüm tamamlanmalı. gerisi luzumsuz. kargoya 747-8 ler şart ciddi pay alırız dünyada. yolcuda luzumsuz.
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu ucaga binilmezmis babababababa sanki ucagi secme hakki veriyolar ya arkadas bi promosyon bilet aliyosun 39 liraya goren koca sirketi satin aliyosunuz Sanicak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
350xwb

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu uçağa kesinlikle binilmez. En azından yapımında çalışan mühendisler binerim diyene kadar. Yapımında ortak olarak çalışılan şirketlerin çalışanları röportaj yapmayı reddetmeyene kadar. Allah kaza bela vermesin ama BOEING bu uçağı yetiştirebil ek için mühendislik süresinden inanılmaz kıstı buna rağmen 3 yıl gecikti. Kesinlikle değmez canını tehlikeye atmaya , mis gibi 350 XWB ile uçarım keyfime bakarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bizim THY beklesin daha Genis Gövdeli Ucak Siparisi vermek icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 10 yıl önce
787 dreamliner verecekse hiç vermesin daha iyi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000