10 Haziran 2014, Salı 10:12:57

"3. HAVALİMANINI ELEŞTİRECEKLERİNE KENDİLERİNE BAKSINLAR!"

Eski AP Parlamenteri Ozan Ceyhun, Alman medyasının 3'üncü Havalimanı'na yönelik iddialarına tepki gösterdi. Ceyhun, "Bizi eleştirenler kendilerine baksın" dedi.
  • Almanya'da bu tür haberleri Bild yapıyor.Bild Hürriyet'in kankası.Hürriyet'in Almanya şubesi gibi çalışıyor.Yani bir numaralı Tayyip Erdoğan düşmanı.O bakımdan yazdıklarını ciddiye almamak lazım.
  • Fotodaki soruyu bizim havuz medyasina sordu sandim ilk basta :)
  • Asagilik duygusundan kurtulmaliyiz.
  • Ozan Bey'in dezavantaj dediği gece uçuş yasağı havalimanına yakın oturan insanların yani vatandaşın sağlığı için çok önemlidir.' biz de böyle birşey yok' demek vatandaşın ne hali varsa görsün demektir. Gece boyunca genç, yaşlı, hasta uçak gürültüsüyle yaşamasıdır.
  • nemçe küffarlarını çok rahatsız etti bu iş. Beter olsunlar.
  • Patlasalarda,çatlasalarda bu iş olacak İNŞAALLAH...Küfür tek millettir...
  • Kimdir bu bey ? Ne kadar asabi bir adam. Desenize kimin yandaşı ?

Alman medyasının İstanbul'da yapılan 3. Havalimanı'nın çevreyi kirlettiğine yönelik iddialarına Eski AP Parlamenteri Ozan Ceyhun yanıt verdi. aHaber'de yayınlanan 'Diplomasi' programına katılan Ceyhun "Burayı eleştirenler Frankfurt Havalimanı'nın tarihçesine baksın. Orada insanlar öldü, ormanlar yakıldı. Havalimanının ortaklarından biri Alman ya da Fransız olsaydı o zaman gazeteler aynı manşetleri atacaklar mıydı?" diye konuştu.

"KATLETMEYECEĞİZ"

Frankfurt'un en büyük dezavantajının gece 10'dan sonra uçuş problemi olduğuna dikkat çeken Ceyhun, Arnavutköy'de böyle bir sorun olmayacağını söyledi. Ceyhun, "3. Havalimanı'nda ormanlar katledilmeyecek, boş araziler üzerine yapılıyor. 'Tabiata zarar veriyorsunuz' diyenlere hatırlatmak lazım. O havalimanı Yeşiller Partisi'nin doğuş nedenidir" diye konuştu.

Ceyhun şöyle devam etti: "Bild Gazetesi'nde bana 'Kötü Türk' diye saldırdılar. Suçum Başbakan'ın yanında olmam. Bugün de 3. Havalimanı'nın çevreyi tehdit ettiğine dair haberler yapıldı. Avrupa medyası yıllar önce Putin'e yaptığını şimdi Başbakan Erdoğan'a yapıyor."

"SAHADAKİ GÖLETLER SUNİ"

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 3. havalimanı projesi genel saha bilgilerini açıkladı. Yapılan açıklamada, havalimanının toplam alanının 7 bin 785 hektar olduğu belirtildi. Bu alanın büyük kısmının maden ocaklarının oluşturduğu bozuk çukurlardan meydana geldiği ifade edildi. Hiçbir tabii gölün bulunmadığı kaydedilen açıklamada, "Sahadaki 14 gölet, çukurların su ile dolması sonucu meydana gelmiştir" ifadelerine yer verildi.

"3. HAVALİMANINI ELEŞTİRECEKLERİNE KENDİLERİNE BAKSINLAR!"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Almanya'da bu tür haberleri Bild yapıyor.Bild Hürriyet'in kankası.Hürriyet'in Almanya şubesi gibi çalışıyor.Yani bir numaralı Tayyip Erdoğan düşmanı.O bakımdan yazdıklarını ciddiye almamak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Fotodaki soruyu bizim havuz medyasina sordu sandim ilk basta :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Buyukluk ~ 10 yıl önce
Asagilik duygusundan kurtulmaliyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAROM ~ 10 yıl önce
Ozan Bey'in dezavantaj dediği gece uçuş yasağı havalimanına yakın oturan insanların yani vatandaşın sağlığı için çok önemlidir.' biz de böyle birşey yok' demek vatandaşın ne hali varsa görsün demektir. Gece boyunca genç, yaşlı, hasta uçak gürültüsüyle yaşamasıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ff ~ 10 yıl önce
nemçe küffarlarını çok rahatsız etti bu iş. Beter olsunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YA BİTECEK YA.. ~ 10 yıl önce
Patlasalarda,çatlasalarda bu iş olacak İNŞAALLAH...Küfür tek millettir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asabiyet ~ 10 yıl önce
Kimdir bu bey ? Ne kadar asabi bir adam. Desenize kimin yandaşı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000