23 Şubat 2014, Pazar 10:18:39

FRANKFURT HAVALİMANI NORMALE DÖNDÜ

Güvenlik personelinin uyarı grevinin ardından Frankfurt Havalimanı’nda durumun normale dönmeye başladığı açıklandı.
  • Atın hepsini işten.Yediği çanağa tükürmüşler.Sürüm sürünsünler.Hiç mi bir şey öğrenemediniz THY'den.Sonra bir iki yıl sonra olmadık dayatmalarla işe alıyormuş gibi yaparsınız.Bütün imaj düzelir.Bu kadar basit. :(

Frankfurt Havalimanı'nı işleten Fraport şirketinin yaptığı açıklamada "hizmetlerin tamamen normale dönmeye başladığı" kaydedildi.

Dün iptal edilen uçuşlar nedeniyle yaklaşık 10 bin yolcunun da günlük yolcu trafiğine eklenmesi nedeniyle güvenlik kontrollerindeki uzun kuyruklar ise devam ediyor.

Güvenlik personeli için 16 euroluk saat ücreti isteyen Ver.di sendikası 5 Mart'taki toplu sözleşme görüşmelerine kadar başka bir grevin ise planlanmadığını kaydetti.

Güvenlik personelinin uyarı grevi dün Frankfurt Havalimanı trafiğini felç etmişti. Fraport şirketi yaklaşık 150 bin yolcudan 37 bininin planlanan yolculuğunu gerçekleştiremediğini, ortalama bin 300 uçuştan yaklaşık yüzünün iptal edildiğini açıkladı.

FRANKFURT HAVALİMANI NORMALE DÖNDÜ

Yorumlar

Örnek ~ 10 yıl önce
Atın hepsini işten.Yediği çanağa tükürmüşler.Sürüm sürünsünler.Hiç mi bir şey öğrenemediniz THY'den.Sonra bir iki yıl sonra olmadık dayatmalarla işe alıyormuş gibi yaparsınız.Bütün imaj düzelir.Bu kadar basit. :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000