07 Haziran 2014, Cumartesi 09:18:18

"TÜRKİYE TRANSİT MERKEZİ OLACAK"

Başbakan Başdanışmanı Binali Yıldırım, İstanbul'da temeli bugün Başbakan Erdoğan tarafından atılacak üçüncü havalimanı projesiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
  • Amaniiiin aman....pek de güzel bir aciklama olmus !!! BAK BAK BAK " BIR CUKUR VERDIK...." yani bir "BASH"danisman ancak bu Kadar güzel bir aciklama yapar !!!.... HEMSHOOOO sen transit yolcudan para kazanilmadigini daha duymadin herhalde !!! Tarih bilginde azicik kit herhalde !!! Almanya yi FRA degil agir sanayi kalkindirdi...sizin o cok imrendiginiz caglarda almanyada agar sanayinin temeli atilmisti !!...ögrende gel !!!
  • Bu hangi yüzle ortalıklarda yazıyor...gemiciklerin sahibi..Türkeyi yiyip kuruttunuz..
  • arkadaşlar şurada yorum yapan sadece bir kaç kişiyiz yorumlardaki partizanlıga kamplaşmaya bölünmüşlüge bir bakarmısınız kendisi gibi düşünmeyen herkesi ötekileştiren bir anlayışla bu ülke nasıl kalkınacak nefret tohumları ekiliyor insanlar arasına acı olANDA BİZLER BU GERİLİMİ SEVİYORUZ BİZ BUNLARLA OYALANIRKEN BİRİLERİ ALTIMIZI OYUYOR
  • almanyanın devasa büyüklügünü sadece frankfurt havaalanına indirgemek ne büyük bir yanılgı dünyanın en büyük ihracatçısı amerika ve çinden bile büyük abartısız bizden yüz yıl öndeler inşallah ülkemizde onlar kadar gelişmişlik seviyesini yakalar ama almanlar bizim gibi birbirini ötekileştirip kamplaştırmadan iş disipliniyle çalışıyorlarsadece mercedesin yıllık cirosu bizim ülkemizin cirosunun birkaç katı
  • Zamanında boğaz köprüsüne karşı çıkanlar yapıldıktan sonra en çok kullanan kişiler olduğu gibi. Tayyip beyin düşmanları alan yapıldıktan sonra en çok kullanan kişiler olacaktır. İsme gelince rakıyı andıracak anımsatacak kişilerin ismini istemiyoruz. Editör yayınlamasan bile okuduğunu bilmek güzel.
  • Sen merak etme "demokrat" rumuzlu zat.. İzmirli demokrat vatandaşlar şu anda izban dahil 110 km.lik (ki İzmirimizi doğudan- batıya kuzeyden güneye saran metro hattının tadını çıkartıyor... Koca İstanbul veee Ankara belediyelerinin beceremeyip hükümetin sırtına attıkları şu an T:.C. vatandaşı. bu şehirlerde yaşamayan kişilerin vergisi ile yapılmaya çalışılan hatlar ve karşısında İzmir belediyesinin kendi imkanlarıile yapılan hatlar... Ha bu hatların neden bitirtilmediğini sorarsan biraz zahmet edip araştıman lazım İZMİR halkı bunu biliyor ve önüne atılan bir deste ota kanmadı ... İZMİRLİ ZEYBEĞİ YALNIZ OYNAR .İZMİRLİYİZ YAPARIZ..
  • Proje ve yatırım konusunda kendisini defalarca kanıtlamış Binali Yıldırım gibi biri dururken; boş bir ideolojiden başka hiç bir özelliği olmayan, yaklaşık 3 km. olan Üçyol-Üçkuyular metro hattını 10 yılda bitiremeyip açılış tarihi bile veremeyen Aziz KOCAOĞLU isimli zatı ikinci kez belediye başkanı seçen İzmir halkına (tercihlerine saygı duymakla birlikte) hayret ediyorum.Türkiye'nin en büyük mega köyü olan İzmir'in durumundan memnunlar demek ki? Mega köy kendilerine hayırlı-uğurlu olsun!
  • 3.havalimaninin havuzdan yapildigini hepimiz duyduk ama montaj onlar montaj, di mi?
  • Büyük havalimanın ekoniye katkısının rolü tabii çok büyüktür, ANCAK, " Almanyayı kalkındıran dolayısı ile bugünkü hake getiren FRA havalimanı iddasında bulunulursa, en hafif tabir ike " bilgisizlik" olur. Almanya müthiş sanayiisi ike kalkınmıştır ve ilerlemeye devam etmektedir.
  • Gerici zihniyete diye başlık atan örümcek kafalı , senin üslubunla sana şunları söylemek gerek; bu ülkede çatlasanızda patlasanızda insanlar 90 senedir izindeyiz diyebiliyor bir lider için, siz acaba işler ters gittimi acaba kaç gün duracaksınız lider bildiğiniz insanlar için. Şu ülke için gördüğüm her güzel haber için her kim yaptıysa içimden gele gele seviniyorum. Her haberin altında senin gibilerin derin kinini ve kibirini görünce insan ürperiyor. Biraz sempatik olunda bizde tarafsızca bravo diyebilelim yapılana, unutma bu ülke seninde babanın malı değil. Saygılar.

Başbakan Başdanışmanı Binali Yıldırım, İstanbul'da temeli bugün Başbakan Erdoğan tarafından atılacak üçüncü havalimanı projesiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

"ALMANYA'YI FRANKFURT, TÜRKİYE'Yİ 3'ÜNCÜ HAVALİMANI UÇURACAK"
Yıldırım, "Almanya'yı Frankfurt havalimanı kalkındırdı, bu havalimanı da Türkiye'yi uçuracak. Bir çukur verdik, 100 milyar TL aldık, üzerine de 150 milyon yolcu kapasiteli havalimanını bonus olarak alacağız" dedi.

TRANSİT GEÇİT MERKEZİ
Yıldırım; üçüncü havalimanının, Ortadoğu, Uzakdoğu, Orta Asya ve Atlantik ötesi uçuşların transit geçiş merkezi haline getirileceğini söyledi.

"SÜPER LİGE ÇIKARACAK"
Binali Yıldırım, üçüncü havalimanına yönelik eleştirilere şöyle yanıt verdi;

"Türkiye'nin geleceğinin projesidir. Türkiye'yi süper lige çıkaracak bir projedir. Türkiye havacılıkta merkez olacak. 2003 yılında transit yolcu sayısı İstanbul Havalimanı'nda 1 milyonun altındaydı. Şu anda 15 milyonu aşıyor. Avrupa'da ABD'de havacılık yerinde sayıyor. ABD'de yüzde 1 küçülme var, Avrupa'da 0.5 büyüyor. Türkiye'deki geçen yılki büyüme yüzde 15,5.

"HAVAALANI BONUS"
"Türkiye transfer merkezi olacak. Bu, Türkiye'nin uçması demek. Ortadoğu'dan, Uzakdoğu'dan, Avrupa'dan, Atlantik ötesinden transferler Türkiye üzerinden olacak. Bugün Almanya nasıl kalkınıyor? Frankfurt ve Münih havaalanıyla kalkınıyor. Artık transferler doğuya kayıyor. 1971'de havacılığın merkezi ABD idi. 80'de Avrupa'nın batısı, 90'da Akdeniz ortaları, şimdi Türkiye. 9 milyar Euro yatırım yapılacak. 22 milyar Euro da 25 yıl içinde ilave edilecek. İşin özü bir çukur verdik 100 milyar TL para aldık. Bir de 150 milyon kapasiteli havalimanı bonus olarak aldık. Kamu özel ortaklığı ile yapılan dünyadaki en büyük projedir."

"TÜRKİYE TRANSİT MERKEZİ OLACAK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

BRAVOOOOO ~ 10 yıl önce
Amaniiiin aman....pek de güzel bir aciklama olmus !!! BAK BAK BAK " BIR CUKUR VERDIK...." yani bir "BASH"danisman ancak bu Kadar güzel bir aciklama yapar !!!.... HEMSHOOOO sen transit yolcudan para kazanilmadigini daha duymadin herhalde !!! Tarih bilginde azicik kit herhalde !!! Almanya yi FRA degil agir sanayi kalkindirdi...sizin o cok imrendiginiz caglarda almanyada agar sanayinin temeli atilmisti !!...ögrende gel !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
csdg ~ 10 yıl önce
Bu hangi yüzle ortalıklarda yazıyor...gemiciklerin sahibi..Türkeyi yiyip kuruttunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 10 yıl önce
arkadaşlar şurada yorum yapan sadece bir kaç kişiyiz yorumlardaki partizanlıga kamplaşmaya bölünmüşlüge bir bakarmısınız kendisi gibi düşünmeyen herkesi ötekileştiren bir anlayışla bu ülke nasıl kalkınacak nefret tohumları ekiliyor insanlar arasına acı olANDA BİZLER BU GERİLİMİ SEVİYORUZ BİZ BUNLARLA OYALANIRKEN BİRİLERİ ALTIMIZI OYUYOR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 10 yıl önce
almanyanın devasa büyüklügünü sadece frankfurt havaalanına indirgemek ne büyük bir yanılgı dünyanın en büyük ihracatçısı amerika ve çinden bile büyük abartısız bizden yüz yıl öndeler inşallah ülkemizde onlar kadar gelişmişlik seviyesini yakalar ama almanlar bizim gibi birbirini ötekileştirip kamplaştırmadan iş disipliniyle çalışıyorlarsadece mercedesin yıllık cirosu bizim ülkemizin cirosunun birkaç katı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Zamanında boğaz köprüsüne karşı çıkanlar yapıldıktan sonra en çok kullanan kişiler olduğu gibi. Tayyip beyin düşmanları alan yapıldıktan sonra en çok kullanan kişiler olacaktır. İsme gelince rakıyı andıracak anımsatacak kişilerin ismini istemiyoruz. Editör yayınlamasan bile okuduğunu bilmek güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmirli ~ 10 yıl önce
Sen merak etme "demokrat" rumuzlu zat.. İzmirli demokrat vatandaşlar şu anda izban dahil 110 km.lik (ki İzmirimizi doğudan- batıya kuzeyden güneye saran metro hattının tadını çıkartıyor... Koca İstanbul veee Ankara belediyelerinin beceremeyip hükümetin sırtına attıkları şu an T:.C. vatandaşı. bu şehirlerde yaşamayan kişilerin vergisi ile yapılmaya çalışılan hatlar ve karşısında İzmir belediyesinin kendi imkanlarıile yapılan hatlar... Ha bu hatların neden bitirtilmediğini sorarsan biraz zahmet edip araştıman lazım İZMİR halkı bunu biliyor ve önüne atılan bir deste ota kanmadı ... İZMİRLİ ZEYBEĞİ YALNIZ OYNAR .İZMİRLİYİZ YAPARIZ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmir'liye ~ 10 yıl önce
İzmir B.B. övündüğün o İzbanın sadece duraklarını ve köprülerini yapmıştır.Gerek demiryolu hattı,gerekse teknik alt yapı tamamen Devlet Demiryollarına aittir.Hükümet böyle bir projeye öncülük etmese İzmir B.B. böyle bir yatırımın 1 km'sini bile yapamazdı(Belediyenin 3 km.lik Üçyol-Üçkuyular metro hattını 10 yıldan beri bitirememe beceriksizliği gibi).
İzmir'liye ilaveten ~ 10 yıl önce
Ayrıca tamamı İzmir belediyesine ait olan Üçyol-Bornova metrosu, zamanın belediye başkanı(Anap-DYP)Burhan ÖZFATURA tarafından yapılmıştır.Şu an ki başkan Kocaoğlu'nun burada zerre kadar emeği yoktur,hazıra konmuştur.Kocaoğlu'nun İzmir'de övüneceği hiç bir büyük eser yoktur,sadece demagoji yapar.
İzmirliye Yanıt ~ 10 yıl önce
'İzmirli zeybeği yalnız oynar'mış,İzmirliymiş yaparmış.Ne yaptığınız belli.İzmir şu anda sanayi, ticaret ve turizm alanlarında en geri kalmış iller arasında.Belediyecilik ve şehircilik alt yapısı feceat.İzmir'de işsizlik had safhada.Tahsil yapanların çoğu işsizlikten İzmir'den ayrılarak diğer büyükşehirlere yerleşmek zorunda kalıyor.Sen kendi kendini kandırmaya ve kendi hayal dünyanda yaşamaya devam et!
DEMOKRAT ~ 10 yıl önce
Proje ve yatırım konusunda kendisini defalarca kanıtlamış Binali Yıldırım gibi biri dururken; boş bir ideolojiden başka hiç bir özelliği olmayan, yaklaşık 3 km. olan Üçyol-Üçkuyular metro hattını 10 yılda bitiremeyip açılış tarihi bile veremeyen Aziz KOCAOĞLU isimli zatı ikinci kez belediye başkanı seçen İzmir halkına (tercihlerine saygı duymakla birlikte) hayret ediyorum.Türkiye'nin en büyük mega köyü olan İzmir'in durumundan memnunlar demek ki? Mega köy kendilerine hayırlı-uğurlu olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nah görürsünüz ~ 10 yıl önce
Seçimi kaybeden bir AKP adayı "İ.M.Gökçek'e telefon ettim, asfalt dökme işini durdurdum. Bir 5 sene daha o yolda gidersiniz." veciz sözü bana gavur İzmir'in neden böyle Mega Köy olarak bırakıldığını hatırlattı.
KANIT ! ~ 10 yıl önce
bakanligi doneminde olan ucak,gemi,tren kazalari sonrasinda soyledigi ''treni ben mi kullaniyordum'' vs gibi o muhtesem sozlerle de kendisini defalarca kanitladi !!!
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
3.havalimaninin havuzdan yapildigini hepimiz duyduk ama montaj onlar montaj, di mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rol ~ 10 yıl önce
Büyük havalimanın ekoniye katkısının rolü tabii çok büyüktür, ANCAK, " Almanyayı kalkındıran dolayısı ile bugünkü hake getiren FRA havalimanı iddasında bulunulursa, en hafif tabir ike " bilgisizlik" olur. Almanya müthiş sanayiisi ike kalkınmıştır ve ilerlemeye devam etmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
380 ~ 10 yıl önce
Bosuna yorulmayin yandaslar ikisi arasindaki farki ayirt edemezler zaten bilgi de bu zihniyete gore gereksiz birseydir
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Gerici zihniyete diye başlık atan örümcek kafalı , senin üslubunla sana şunları söylemek gerek; bu ülkede çatlasanızda patlasanızda insanlar 90 senedir izindeyiz diyebiliyor bir lider için, siz acaba işler ters gittimi acaba kaç gün duracaksınız lider bildiğiniz insanlar için. Şu ülke için gördüğüm her güzel haber için her kim yaptıysa içimden gele gele seviniyorum. Her haberin altında senin gibilerin derin kinini ve kibirini görünce insan ürperiyor. Biraz sempatik olunda bizde tarafsızca bravo diyebilelim yapılana, unutma bu ülke seninde babanın malı değil. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000