10 Mart 2018, Cumartesi 00:47:37

Hava İş'ten Lisan Tazminatı açıklaması

Hava İş Sendikası, THY'nin lisan tazminatı ile ilgili yeni düzenlemeyi iptal ederek eski uygulamaya geri döndüğünü açıkladı.
  • Komiksin başkan çok komik...
  • TGS ye alım var mı
  • Bu sisman cocuk sendikadan uzaklasmadikca bir cacik olmaz guzel birsey beklemeyin, adam sendikaya atanmis bilinmeyen iliskiler icinde
  • Ne Hava işi nede Havaseni zerre kadar sevmiyorum. Ama tekel her alanda kötüdür. Havasenin gelmesiyle renk oldu, havais tutuşup biraz iş yapmaya baslar en azindan. 3 yilda bir tane kıytırık cuzdan 2 tanese cikolata vermeleri icin mi yillik 1200tl para kesiyorlar?
  • Tazminatın eski şekline değiştirilmesi ziyadesiyle iyi olduğunu düşünüyorum. Ancak başka bir sorum var; Zorunlu yıllık izin hakkında bir revizyon mümkün mü ? Yani iş kanununda “ben izine çıkmak istemiyorum zira çıkacak mecalim programım yok” derse bu izin günlerine denk gelen hakların mali karşılığını alma hakkı var mı THY Ortaklığı çalışanlarının?
  • Hava is tutustu tabi is yapiyo gosteriyo kendini biz iyi biliyoruz onlarin ali cengiz oyunlarini yemezler
  • Mesele GM Çalışanları olunca aslan kesilen sendika.. zaten GM çalışanlarının izin ve bu haricinde ne hakkı var acaba? Zaten şirket ne şirketi ki uçuş harici çalışanın aslında ne önemi var. Neyse planlı programlı bir olay..
  • Herkes kafayı yemiş... Konu ile alakası olmayan hava sene laf atıp durmuş bazıları ama anlam veremedim siz neyin kafasını yaşıyorsunuz.
  • Havaiş bu Tis de , gerçekten samimi ise , tüm istediklerini alması lazım
  • Abi eskiye niye geri dönüyorsunuz ne güzel dil tazminatı alacaktık.

Hava İş Sendikası, THY'nin lisan tazminatı ile ilgili yeni düzenlemeyi iptal ederek eski uygulamaya geri döndüğünü açıkladı.

Hava İş'ten yapılan açıklama şöyle;
Değerli Üyelerimiz,

Son zamanlarda gündemimizi meşgul eden "Lisan Tazminatı düzenlemesine ilişkin değişiklik" hakkında, Siz Değerli Üyelerimizden gelen talepler ve Sendikamızın konuya itirazı sonucunda, THY Yönetim Kurulu ile yaptığımız görüşmeler olumlu neticelenmiş ve yeni düzenleme  THY Yönetim Kurulu kararınca iptal edilerek eski uygulamaya geri dönülmüştür.

Sendikamızın çağrısına kayıtsız kalmadıkları için THY Yönetim Kurulu'na teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Hava-İş Sendikası

Hava İş'ten Lisan Tazminatı açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (81)

Ttk ~ 6 yıl önce
Komiksin başkan çok komik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 6 yıl önce
TGS ye alım var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arkadaslar ~ 6 yıl önce
Bu sisman cocuk sendikadan uzaklasmadikca bir cacik olmaz guzel birsey beklemeyin, adam sendikaya atanmis bilinmeyen iliskiler icinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garip ~ 6 yıl önce
Ne Hava işi nede Havaseni zerre kadar sevmiyorum. Ama tekel her alanda kötüdür. Havasenin gelmesiyle renk oldu, havais tutuşup biraz iş yapmaya baslar en azindan. 3 yilda bir tane kıytırık cuzdan 2 tanese cikolata vermeleri icin mi yillik 1200tl para kesiyorlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başka bir konu daha ~ 6 yıl önce
Tazminatın eski şekline değiştirilmesi ziyadesiyle iyi olduğunu düşünüyorum. Ancak başka bir sorum var; Zorunlu yıllık izin hakkında bir revizyon mümkün mü ? Yani iş kanununda “ben izine çıkmak istemiyorum zira çıkacak mecalim programım yok” derse bu izin günlerine denk gelen hakların mali karşılığını alma hakkı var mı THY Ortaklığı çalışanlarının?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAy ~ 6 yıl önce
Elbette var.. örnekleri de var ztn.. şirketten ayrılırken
Re ~ 6 yıl önce
Hava is tutustu tabi is yapiyo gosteriyo kendini biz iyi biliyoruz onlarin ali cengiz oyunlarini yemezler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAy ~ 6 yıl önce
Mesele GM Çalışanları olunca aslan kesilen sendika.. zaten GM çalışanlarının izin ve bu haricinde ne hakkı var acaba? Zaten şirket ne şirketi ki uçuş harici çalışanın aslında ne önemi var. Neyse planlı programlı bir olay..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin ~ 6 yıl önce
Herkes kafayı yemiş... Konu ile alakası olmayan hava sene laf atıp durmuş bazıları ama anlam veremedim siz neyin kafasını yaşıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aldıaldı ~ 6 yıl önce
Havaiş bu Tis de , gerçekten samimi ise , tüm istediklerini alması lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aldıaldı'ya ~ 6 yıl önce
Bu TIS'i HAVA SEN yapacağı için bu konuda kaygılanmanıza gerek yok.
Asd ~ 6 yıl önce
Abi eskiye niye geri dönüyorsunuz ne güzel dil tazminatı alacaktık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000