12 Mart 2018, Pazartesi 10:04:52

2 kişinin kimliği tespit edilemedi!

İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü, Türkiye'ye ait bir uçağın İran semalarından geçiş sırasında düşmesi nedeniyle İran’ın üzüntüsünü dile getirdi. Ayrıca 2 cenazenin kimliğinin henüz tespi edilemediği ve 1 kişinin cenazesine hala ulaşılamadığı belirtildi.
  • Hepinize
  • Ellerinde sampanya kadehi var miymis?

İran Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Behram Kasimi, Türkiye'ye ait bir uçağın İran semalarından geçiş sırasında düşmesi nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Olayın hemen ardından çok sayıda ilkyardım ekibinin bölgeye intikal ettiğini belirten Kasimi, kötü hava şartlarına rağmen inceleme ve ilkyardım çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini belirtti.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Şarca bölgesinden İstanbul'a gitmekte olan Türkiye'ye ait bir özel jet uçağı, İran semalarından geçişi sırasında radarların görüş alanından çıktı ve Kürt bölgesi yakınlarında düştü.

Acil durum ekibi sözcüsü ise olayın hemen ardından bölgeye ulaşıldığını ancak ne yazık ki uçaktakilerin hepsinin hayatını kaybettiği ve cenazelerin de yanmış olduğunu belirtti.

Çaharmahal ve Bahtiyari eyaleti Kızılay Kurumu Arama Kurtarma Birimi Başkan Yardımcısı Rıza Zahiri, gece saat 03.00 sıralarında arama kurtarma timinin olay yerine ulaştıklarını, dağcılardan oluşan timin, 8 cenazeyi teşhis ettiklerini söyledi.

Zahiri, 2 cenazenin yanık ve parçalanma nedeniyle teşhis edilemediğini kayıp 1 kişinin ise arama çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Öte yandan Çaharmahal ve Bahtiyari Eyaleti Vali Yardımcısı Cafer Meydani, düşen uçağın kara kutusunun bulunduğunu bildirdi.

2 kişinin kimliği tespit edilemedi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Yazık ~ 6 yıl önce
Hepinize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Soru ~ 6 yıl önce
Ellerinde sampanya kadehi var miymis?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh ~ 6 yıl önce
Napican sanane
Kagan ~ 6 yıl önce
Senin allah 2 yakanı bi araya getirmesin vicdansız
Kabin Amiri ~ 6 yıl önce
Yahu Allah rızası için ne varsa varmış elinde.. Ne kadar ayıp ne kadar günah.. sende ucaga biniyosun.. şakası yok.. trafikte arabanı bariyerlere çarpmaya benzemiyor bir uçağın düşmesi.. cesetler nasıl yandıysa kimlikleri tespit edilemiyor.. günahtır yapmayın ne olur..
Soruya cevap ~ 6 yıl önce
Senin elinde muz var mesela maymun takliti yapıyorsun şu anda valla bak hepimiz görüyoruz burdan biz sana soruyor muyuz niye maymunsun niye muz elinde? Niye beynin yok? Hee işte senin sorunun cevabıda böyle birşey anladın mı? Bidaha anlatalım mı ister misin?
Sorsan ~ 6 yıl önce
Elhamdülillah müslümanım der..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000